Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Чи то колко нормални останаха у тоя форум? :rolleyes:

Само Скай и тедката държат фронта.
:(

370328412_984739442696708_3837795935856392009_n.jpg
 
Аз съм от неумрелите, така като гледам съм си същият. Даже една идея по-добре :)))
То и от цигари има много неумрели, ама статистиката не е много весела.
След глупостите, които натвориха - вече трудно ще залъжат народа с нови мед. експерименти. И най-кухите селяни по моя край, вече викат отрова на "ваксините".
 
Tedka, пази се!

Няма страшно, ще пуснат ваксинка. Ти му мисли!
 
Няма страшно, ще пуснат ваксинка. Ти му мисли!
Аз си имам ваксина от миналата година и сега си правя за новите варианти 😂
 
Я, конспираторите да ви видим, докато не са скрили окончателно тия хартийки.

Теди, срещу нашествие на извънземните няма ваксини. Как ще се пазиш, не знам.

 
Не знам ама според д-р Кемпбъл и статистиките смъртността плавно си е все така висока... Демек равномерно продължават да си мрат хората.

Изглежда няма краен срок в който ваксинираните (и най-вече бустерираните) ще могат да си кажат "Ох, прескочих трапа!"... или поне не сме го достигнали.
 
Браво! Само така, пичага!
Аз тук в темата само се правя на интересен. Стане ли въпрос за ваксина гледам да съм един от първите на опашката сутрин. Сигурно ще се запиташ защо? Отговора е че ако не си един от първите и преди теб има много, то сестрите отварят много хладилника в който ги съхраняват за да взимат ваксини, от това отваряне температурата в хладилника се покачва и вследствие на това другите ваксини нямат този хубав и благоприятен ефект, даже съм чувал че дори не са толкова ефективни. Поради тази проста и важна за мен причина не искам да поемам излишни рискове за моето здраве а да се предпазя максимално добре!

Ти по кое време По принцип ходиш на деня?
 
Последно редактирано:
Аз тук в темата само се правя на интересен. Стане ли въпрос за ваксина гледам да съм един от първите на опашката сутрин. Сигурно ще се запиташ защо? Отговора е че ако не си един от първите и преди теб има много, то сестрите отварят много хладилника в който ги съхраняват за да взимат ваксини, от това отваряне температурата в хладилника пада и вследствие на това другите ваксини нямат този хубав и благоприятен ефект, даже съм чувал че дори не са толкова ефективни. Поради тази проста и важна за мен причина не искам да поемам излишни рискове за моето здраве а да се предпазя максимално добре!

Ти по кое време По принцип ходиш на деня?
Колко си прав! Еее, намерих си дружка, най-после. Аз, като изпитател на маймунската Астра Зенека бързах да прередя двама дядовци, че да не им стане нещо. И като ме видяха, че излизам жив, спокойно се боцнаха и те. Това с хладилника е умно, как си успял да го откриеш? Аз си мислех, че само при леко открехване и ваксината си заминава. Опитах се да убедя сестрата да влезем в хладилна камера, за да не се развали ваксината. Ама нямаха и рискувах малко.
 
Аз, като изпитател на маймунската Астра Зенека бързах да прередя двама дядовци, че да не им стане нещо.
Тедка, ти си ярък пример за прекалено наивен човек, който не е способен да разбира вероятностите. Точно като дете си, вярващо в Караконджула.

2020 ти казаха, че има много страшен вирус, който със сигурност ще те убие. Или поне така си го чул, защото ако беше погледнал статистиките и беше изчислил вероятностите, нямаше въобще да ти пука.

Малко по-късно през 2020 ти казаха, че е дошло спасението, с уловката че на някой някъде по света му е прилошало 15 минути след като са го боднали. Това ти пак си го чул по твоя си начин - че ваксинката е наполовина страшна в сравнение със смъртоносния вирус, но покосява само непослушните, а ти си бил послушен през цялата година и затова ще получиш подарък. Затова веднага, едновременно с нетърпение и тих ужас, пререди двамата дядовци, с идеята че при всички положения е било по-добре да умреш от ваксината, отколкото от вируса.

Ако ти бяха казали, че условието да получиш ваксинка е да те порят 4-ма негри в продължение на час докато двамата дядовци гледат, сигурно щеше набързо да изтичаш до аптеката за вазелинче.

Не ми се мисли в какъв ужас ще живееш сега като почнат да те убеждават колко страшни са климатичните промени. При 25 градуса ще се чувстваш като в пустиня, при 19 градуса ще завиждаш на на ескимосите че им е по-топло.
 
Днес бяхме при личната ни на преглед. Заговорихме се за пандемичния период. Тя и сестрата твърдо отказали да се ваксинират. Когато имало военни на входа на поликлиниката, не ги пускали без антиген тест. Отказвали го и се прибрали вкъщи. Доста лекари са били като тях.

Тя дори не ни препоръчваше да се ваксинираме. Ние и без това стоим далеч от подобни интервенции.
 
Когато имало военни на входа на поликлиниката, не ги пускали без антиген тест.

Тогава, като нямаше доктори и медицински лица, и системата колкото и да е зле - това го знаем - изнемогваше поради липсата на кадри в различните отделения. Все пак бяха - "на първа линия".
Много смело дезертьорство - сигурен съм, че въпросните се гордеят много с постъпката си, че са кръшвали от работа, са си почивали в тях, докато болниците се чудеха как да викат стажанти и хора от Македония да работят, за да насмогнат, а някои караха по 14-16 часови смени...
Супер Лекарка си имаш! Хипократовата клетва - за нищо я нямаме...




Другия път, като решиш да се оперираш - бягай сестрата да ти направи операцията.

@petya77 Смятай значи какви лекари имаме - направо орден стара планина да и дадем. По света вече има поставени няколко милиарда ваксини - ама българина смята, че ще го морят ваксините. Пита ли докторката защо е твърдо отказала със сестрата? Сигурно има сериозни аргументи и факти - да обори 99% от учените, и ако това не и е достатъчно - ще трябва да преборва научни трудове от различни учени, различни страни, различни тематики - относно Ковид и ваксините - УСПЕХ!

И това нищожество е полагало хипократова клетва - като каже на 50 души днес в кабинетите им - после да не се чудим защо 90% от интензивното на командно, бяха неваксинирани. Да им припомнят на такива за хипократовата клетва, и да се замислят дали помагат по някакъв начин или вредят, като разправят неща, навярно на хора, които биха и се доверили, защото са лекари, и не е редно. Ако пък видиш - ваксините са толкова опасни - да пишат научна статия, за такава конспирация, ще вземат 10 нобелови награди... Явно е по-лесно да заблуждават хората - като са срещу Петя77 - няма нужда от научни трудове и фактология.
Няма да е зле да кажеш къде се намира тая докторка - ще и направиш реклама тук - някой от тукашните конспираторчета може да отиде да си говорят за Бил Гейтс.


Впрочем какво стана с Израел? Къде са масовите гробове след 90+% ваксинация. Всъщност колко ги преценяте конспираторите като трябваше да измрът от ваксините? Че да може да си направим сметка спрямо ваксинираните по света.

Иначе последно какво е - ваксините с каква цел ги направиха - да уморят хората под предтекст с несъществуващ вирус - или вируса го има, но ваксината е опасна. Или - Няма КОВИД - няма ваксини - всичко е пунта мара, конспирация на военните? - Хайде изберете си някое от тези, може и всичките, и поддържайте едно, като гледам - каквато новина / статия намерите - това е : Веднъж няма ковид, но има ваксини опасни, друг път има ковид, но ваксините не били тествани, трети път - има ковид, пък ваксините са за да ни намалят населението...



Иначе темата е забавна - пренесли са фейсбуук медицината, във форума.
 
Последно редактирано:
Днес бяхме при личната ни на преглед. Заговорихме се за пандемичния период. Тя и сестрата твърдо отказали да се ваксинират. Когато имало военни на входа на поликлиниката, не ги пускали без антиген тест. Отказвали го и се прибрали вкъщи. Доста лекари са били като тях.

Тя дори не ни препоръчваше да се ваксинираме. Ние и без това стоим далеч от подобни интервенции.
Така и нашата лична направи. Едвам прескочи трапа после. И каза, че съжалява, че не се е боцнала. Различни хора, различни умове...какво да се прави...
 

Горе