ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Статус
Not open for further replies.

ReminD

Well-Known Member
ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯЛ ТОТАЛНО


ЩЕ ЦИТИРАМ ОТ ДРУГ ФОРУМ


Много мислих, мислих...и искам да кажа и аз "СБОГОМ" тук. Изпих 2 бири, кана Шандунско вино и коктейл с байдзиоу...Смятам, че съм пиян. И смел достатъчно, за да си кажа истината. Истината. Иван знае...
Лейла благодаря ти много. От сърце, душа и дух ти благодаря за това, че ме разбра! Аз сам себе си не можех да разбера -- защо искам да пиша тук. А ти каза - заради самотата. Едно е да си самотен в България, а друго е в Китай. Тя и жена ми така ми казва -- "ти си самотен, пиши във форума, пиши бе! Как няма да пишеш във форума?"...и аз пиша.
Страшно ми стана болно и чак лошо на стомаха, когато разбрах, че пак съм прекалил. Пишете, че съм се регистрирал много пъти. Не са много пък!!!! Първо бях Изследовател, после Изследовател1, ама ме банаха, защото не можело преди да ми изтече бана и аз като изтече направих Изследовател2, ама пак сте го банали, затова сега влезнах с този ник, че да не го банете, още преди да съм написал.
А аз пиша, защото вече няма да пиша.Това малко даоистки звучи, нали? Като Даодъдзинското "Действай чрез бездействие"...Ох, ох, ох, направо съм "УВЕЙ", а един приятел се шегува с мене да не стана "УДЖЪЛАЙ".
И сега ще обясня защо няма да пиша повече: Иван ми каза, че има двойнствен стандарт тук. Кремена пък ми се разсърди, че всички теми на предна страница излизали за Китай и да не съм пишел толкова много. Буда опианеният ми твърди, че аз съм Гесер Курултаев. Лейла ми се ядосва,че съм пуснал доказателства, че в Китай учителите бият учениците честичко. Гери и тя ме мисли за Гесер Курултаев. Женя-Барабеня се ебава с мен зад гърба ми. Антони май също е против мен. САМО НАТ се изказа в моя подкрепа и видя Истината, че когато някой не играе по свирката на модовете и го режат.

С две -- три думи: ВСИЧКИ МЕ МРАЗИТЕ. А МЕН МЕ Е СТРАХ. СНОЩИ ГЕСЕР МИ Е НАМЕРИЛ ТЕЛЕФОНА И МИ СЕ ОБАДИ. КАЗА ДАНЕ ГОВОРЯ ПРОТИВ САШКО. А АЗ КОГА СЪМ ГОВОРИЛ? АЗ ДАЖЕ ПО-РЕДОВНО СЪМ ПОДКРЕПЯЛ САШКО ОТ ВСЕКИ ДРУГ, ЗАЩОТО ПРИ СПОРОВЕТЕ СИ СЕ ПОЗОВАВА НА ФАКТОЛОГИЧНИ НОВИНИ!!!
И СЕГА МЕ Е СТРАХ, ЗАЩОТО ГЕСЕР СЕ ИМА С МНОГО ХОРА ТУК, КОИТО СА НА РАЗЛИЧНИ ВИСОКИ РАВНИЩА И НЕ МЕ Е ЗАПЛАШВАЛ ЧОВЕКА, АМА АКО РЕШАТ ДА МИ НАПРАВЯТ ПРОБЛЕМ? АКО МИ ОТКАЖАТ ВИЗА? АКО МЕ ГЛОБЯТ ЗА НЕЩО?
И ОТ ВАС МЕ Е СТРАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! СТРАХ МЕ Е ОТ ЛЕЙЛА, ЗАЩОТО Е ЗАВЪРШИЛА КИТАИСТИКА. А ТОВА Е РЯДКА СПЕЦИАЛНОСТ. В БЪЛГАРИЯ НА ГОДИНА ПРИЕМАТ САМО 5-6ЧОВЕКА ТАМ. И ОТ ТЕЗИ 5-6 ПОЧТИ ВСИЧКИ СА ХОРА, КОИТО СА С МНОГО ПАРИ ТЕХНИТЕ ИЛИ СА ХОРА НА НЯКОЯ ПАРТИЯ!!!!!! АМИ, АКО ЛЕЙЛА МИ ПРАТИ МУТРИ? ИЛИ МИ СЛОЖИ С НЯКОЙ ФОКУСНИК НАРКОТИЦИ И МЕ ЗАСТРЕЛЯТ КАТО ОНЗИ ЧЕРЕН МЪЖ ОТ АНГЛИЯ?
МОЛЯ ВИ СЕ, ЛЕЙЛА, ГЕСЕР И ДРУГИ ОПАСНИ ЗА МЕН ХОРА - НЕ МЕ НАРАНЯВАЙТЕ! АЗ ИСКАХ САМО ДА ПИША ЗА ИСТИНАТА! АЗ СЪМ ИЗСЛЕДВАЩ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ!!!!!!!!
СТРАХ МЕ Е И ОТ САМИЯ БГХЕЛП. ПИШЕ В ИНТЕРНЕТ, ЧЕ В АНГЛИЯ ИМАТ ВРЪЗКИ С ЧОВЕК НА ДОГАН. А МЕНЕ МЕ Е СТРАХ И ОТ АХМЕД ДОГАН!!! ЗАЩОТО АЗ СЪМ ОТ "АТАКА"!!!! А така...
Сега напускам вече завинаги и пак искам да помоля всички, които ме мразите и/или сте опасни като
-Лейла
-БудаОпиянения
-Ахмед Доган
-Кремена
-Гесер Курултаев
-Иван
-цялото ръководство на бгхелп, вкл. и Антони,

да не ми правите нещо страшно и да не навреждате на жената, детето или на някой от рода ми! Защото не издържам повече и ще се разплача. Четох вчера, че Лейла е плакала, заради айпитата. Аз сега влизам през прокси-айпи, защото не мога да влезна с моето. Но МОЛЯ ТЕ ЛЕЙЛА, НЕ ПЛАЧИ, ЛЕЙЛА, НЕ ТЪЖИ, ЧЕ ВЛЕЗНАХ АЗИ ЧРЕЗ ПРОКСИ!!!
И сбогом мили хора! Милата ми жена вече спи, но и тя ви казва сбогом! И забравете за мен. Нека Господ, ако има ме съди.
От дух и сърце с душа ви желая да сте много шик, гот и да се уважавате!

Цинцерели йорс: Жельо-Изследовател



ПОДЧЕРТАЛ СЪМ И СЪМ БОЛДНАЛ / УГОЛЕМИЛ НЯКОИ НЕЩА ОТ ПОСТА МУ
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ГЕСЕР МУ НАМЕРИЛ ТЕЛЕФОНА :lol:

ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ - ГЕСЕР, АВТОРА НА ПОСТА, САШКО, НИКИ, И ДРУГИТЕ ХОРА = АКАУНТИ НА ГЪЗОСЕРА
:lol:
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Тотално е откачил.... Иначе не е тъп, но като тръгне да ти хлопа дъската няма връщане:)
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Преди го мислех за глупав тийн с много свободно време, но вече подозирам, че има сериозни проблеми :Х
 
Последно редактирано:
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Чувствам се изнасилен в мозъка след т'ва което прочетох ..... :shock:
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Аз мисля,че това е сътворено нарочно,само аз ли откривам ирония? : )
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

ни мъ интересува, ни го знам кой е тоя :D
не знам кво ви е*е някой си там интернет паразит, във всеки форум има некви такива вражди... живота не е интернет! живота е поп фолк бре, излезте малко :D
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Хаха,ама ви се преместихте тук :D:D
Като влакче са от тема на тема:D
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Блях Блях дайте само на хората по какво да "солят" и има четете сеирите, честно казано си нямам и понятие от предишните изяви на този пияница и немога да кажа истината ли казва или просто живее в неговия си измислен свят. НО! ако предположа дори и за момент, че този човечец е наистина в Китай... ами аз наистина мъу съчуствам.. знам колко е трудно да кажеш истината - особенно когато тя е така умело крита и преправяна с всякакви средства от определени влиятелни хора. Нагледал съм се на подобни случаи в най-различни мащаби и видове. Най-чудно ми е как хора, които в други теми изказват кажи речи компетенти мнения и изглежда все едно не абсолютно целият им мозък е пропит от пропагандата и чужди вмешателства, тук...
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Честно, погледнах в браузъра си, за да проверя в кой форум се намирам! Не е истина!
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Честно, погледнах в браузъра си, за да проверя в кой форум се намирам! Не е истина!
Бате, така коментирахме не само него, а и А.А. Мен ми прелича в зората на форума. :) НЕ е добре това, но все пак явно в впечатленеи на някой член тук. :)
 
  • Like
Реакции: Brad
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Бате, така коментирахме не само него, а и А.А. Мен ми прелича в зората на форума. :) НЕ е добре това, но все пак явно в впечатленеи на някой член тук. :)

защо Off Topic секцията не се премести по-надолу?
така всеки който отива към Пазара минава през....нея.
А който иска да я посещава ще отиде малко по-надолу

в момента тази секция е на трето място по теми и мнения

1 място
пазар - Теми: 10,116 Мнения: 68,103

2 място
Парите в Интернет - Теми: 3,212 Мнения: 42,616

3 място
Off Topic - Теми: 3,010 Мнения: 38,908

Но трябва да вземем предвид и тов, че секциите които са съотвветно на първо и второ място имат много подсекции за разлика от тази на трето място.
 
  • Like
Реакции: Brad
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

[18:20:00] Гесер: ОК ?
[19:51:07] conradbest: Здравейте, archangel_6661! Много бих искал да си поговорим като хора. Живея и работя в чужбина. Познавате ме задочно.
[19:51:07] Левент!: Левент! has shared contact details with Гесер.
[19:52:46] Левент!: Location: Bulgaria?
[19:53:16] Гесер: Здравей. Искам да ти благодаря, че ме добави. Значи аз съм човека, за който става дума в темата "Гошо Кръчмето". Искам да те предупредя, че AlanFort лъже отдавна за мен и се опитва да ме дискредитира. Аз не съм човек с 1000 акаунта както му се струва.
[19:53:39] Гесер: А той е предател и се занимава с лоши неща като хакерски атаки и синтетични дроги, не е наред с главата.
[19:54:17] Гесер: Не, аз съм в Китай. На 36 години съм. Работя с преводи и като учител. Завършил съм философия. Говоря няколко езика, може да съм ти полезен за някои проекти.
[19:54:20] Гесер: Това исках да ти кажа :)
[19:54:28] Гесер: (handshake)
[19:55:53] Левент!: С две -- три думи: ВСИЧКИ МЕ МРАЗИТЕ. А МЕН МЕ Е СТРАХ. СНОЩИ ГЕСЕР МИ Е НАМЕРИЛ ТЕЛЕФОНА И МИ СЕ ОБАДИ. КАЗА ДАНЕ ГОВОРЯ ПРОТИВ САШКО. А АЗ КОГА СЪМ ГОВОРИЛ? АЗ ДАЖЕ ПО-РЕДОВНО СЪМ ПОДКРЕПЯЛ САШКО ОТ ВСЕКИ ДРУГ, ЗАЩОТО ПРИ СПОРОВЕТЕ СИ СЕ ПОЗОВАВА НА ФАКТОЛОГИЧНИ НОВИНИ!!!
И СЕГА МЕ Е СТРАХ, ЗАЩОТО ГЕСЕР СЕ ИМА С МНОГО ХОРА ТУК, КОИТО СА НА РАЗЛИЧНИ ВИСОКИ РАВНИЩА И НЕ МЕ Е ЗАПЛАШВАЛ ЧОВЕКА, АМА АКО РЕШАТ ДА МИ НАПРАВЯТ ПРОБЛЕМ? АКО МИ ОТКАЖАТ ВИЗА? АКО МЕ ГЛОБЯТ ЗА НЕЩО?

а да знаеш кой е писал това
[19:56:16] Гесер: Ами това е от БГХЕЛП
[19:56:20] Гесер: там имаше един Жельо
[19:56:33] Гесер: отделно другите хора - Сашко и пр. са все известни китаисти
[19:56:36] Гесер: аз съм му отговорил http://www.seo-forum-seo-luntan.com...redpriemach-com-otoo-e-a-o-mo-ae/msg4934/#new
[19:56:57] Гесер: в тоя форум съм модератор и редовно отговарям на няколко хейтъра от Предприемач.ком
[19:57:40] Гесер: Отдавна не пиша там и се учудих, че този глупав човек е ровил, но ясно ме мрази, защото редовно го поставям на мястото му.
[19:58:40] Гесер: Важното е хората да разберат, че не съм това, за което ме представя и, че винаги гледам да съм добър и полезен. От предприемач имам над 10 приятели и си помагаме с всичко, каквото може - я някоя статия, я някой линк...
[20:01:13] Гесер: Ако имаш някакви въпроси - ще ти отговоря честно. А иначе - може да си поддържаме връзка, а и на други от Предприемач.ком, които познаваш им обясни, че не съм луд или нещо - съвсем нормален човек, с висше образование, женен в Китай, който може да е полезен за бизнес с каквото прецените. (handshake)
[20:01:59] Левент!: а кои са тези приятели от предприемач?
[20:04:29] Гесер: Това ще го запазя в тайна, защото още не се познаваме добре и да не стават клюки, защото после тоя хейтър ще ги нашляпа с червени репи и ще им навреди по друг начин сигурно. Но няма да те лъжа - имам си ги и всичко е наред. Досега само с един се скарахме, защото по чатовете пишеше разни вулгарности за мен, после каза, че било на майтап, ама аз му се разсърдих :)
[20:04:43] Гесер: Не може някой да ти пише, че си педофил и после да вика: "Майтап бе" :)
[20:05:00] Гесер: Другите са по-големи и не се занимават с глупости и си правят парите като мене.
[20:06:35 | Edited 20:07:14] Левент!: само че не ми стана ясно тези думи "А той е предател и се занимава с лоши неща като хакерски атаки и синтетични дроги, не е наред с главата." за кого се отнасят? За Алан или кърчмаря?
[20:07:32] Гесер: Значи те на мен ми викат кръчмаря :) За Алан говоря и ще ти кажа защо: преди ми се правеше на приятел и ме караше да лъжа хората по форуми, че да му купували продуктите (после даже видях, че продава дроги!)
[20:07:33] Гесер: и
[20:07:39] Гесер: аз отказах, но пак поддържахме връзка
[20:07:51] Гесер: и по едно време той писал, че
[20:08:05] Гесер: жената бременна и ще ми се ражда дете , та нямало с кого да се подигравал във форума
[20:08:29] Гесер: и аз гледах, даже ме стопирал на скайпа
[20:09:13] Гесер: затова казвам, че е предател и не може да му се вярва. А другите му проблеми са явни: хаквал преди сайта на Кефчето, продава синтетични дроги, обижда непознатите...
[20:09:20] Гесер: пази се от този.
[20:10:16 | Edited 20:10:28] Левент!: синтетични дроги? това е тежко обвинение :/
[20:10:28] Гесер: (А на мен ми викат КРЪЧМАР, защото бях направил Kry4ma.com, но после го продадох за 100 долара и нямам вече нищо общо с този сайт и с кръчмите, но то така си остана като прякор за тях)
[20:10:36] Гесер: Да, викат им
[20:10:41] Гесер: "Party pills"
[20:10:55] Гесер: той сам си е писал, че се занимава с тези сайтове
[20:11:16] Гесер: а и беше линквал преди от негов друг сайт, сега търсел размяна на линкове
[20:11:43] Гесер: а и аз си правя скрийншотове, че да не стане някой сакатлък и , ако трябва - да се доказва.
[20:12:13] Гесер: Преди бяха изманипулирали никовете в Предприемач.ком, та там всичко се случва. Затова - правя си скрийнове и си ги пазя на сигурно :)
[20:12:42] Левент!: скрийн шотовео на какво?
[20:12:59] Гесер: http://en.wikipedia.org/wiki/Party_pills
[20:13:12] Гесер: това е за парти пилсовете
[20:13:27] Гесер: ами на разни такива теми като онази, в която той си търси линкове за сайтове с такива дроги
[20:13:55] Гесер: че, ако се стигне до съдилища или им трябва на разни, които разследват, да съм полезен.
[20:15:37] Левент!: и защо обясняваш всичко това на мен?
[20:17:04] Гесер: защото ме питаш и, защото си писал в темата. Опитвам се да ти покажа, че не съм аз лошия и лудия, а той - "Алан".
[20:17:24] Гесер: И се надявам с теб да сме в добри отношения, да ме знаеш що за човек съм.
[20:18:00] Гесер: аз и други аднах, на които им има скайпа, не си само ти, в интерес на истината, де. Т.е. нищо специално :)
[20:18:26] Гесер: Може да намерим някой общ и полезен бизнес:
[20:18:41] Левент!: скоро време няма да пипам нищо
[20:18:56] Гесер: примерно аз пиша статии, превеждам, добро СЕО правя...може стоки от Китай също да ме питаш...абе, каквото намериш за добре. А и ти може да кажеш какво предлагаш.
[20:19:40] Гесер: ок, ако нещо ти се отвори като идея - може да казваш. Вече ме знаеш в кои области съм компетентен. (handshake)
[20:22:50] Левент!: като бизнес отношение - не
защото:
СЕО - доста неща научих от в тази област и имам доста да доуча, липсва ми практика
внос - не, мерси, не мисля да ставам вносител
[20:25:15] Гесер: Остават само хуманитарните науки - китаистика, история, философия...,ако нещо ти хрумне - ще питаш насам :) А и да не ти хрумне - ей, така, да се имаме и да се познаваме, защото винаги може да е от полза нещо, във времето. Както се казва "Човек до човека опира."
[20:26:30] Левент!: нещо против да споделя САМО НЯКОИ ЧАСТИ от диалога ни с хората от предприемач, ако си невинен, и те трябва да знаят
[20:27:09] Гесер: Даже ще се радвам. Аз съм им отговарял в тази тема: http://www.seo-forum-seo-luntan.com...riemach-com-otoo-e-a-o-mo-ae/msg4926/#msg4926
[20:27:38] Гесер: само че внимавай да не почне хейтъра и още 2-3 негови приятели да ти правят проблеми заради мен
[20:27:57] Гесер: ти си прецени дали си струва. На мен ми стига и това, че мога да си поговоря с всеки един и да си кажа мнението.
[20:28:14] Гесер: Успех (y) (във всичко ти желая)
[20:28:51] Левент!: а може ли целия чат, така ще е по-искрено и естествено
[20:30:19] Гесер: Ами да, няма какво да крием. Всичко си е живата истина. Дано да го оценят и да не те намразят заради този лудия човек, който си мисли, че толкова много хора от БГХЕЛП съм аз :D , както преди си мислеше, че всички в Kry4ma.com съм аз.

Писа ми по скайп и водихме цивилизован диалог . . .
 
Последно редактирано:
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

хахахахахахахахЬАЬАЬА
ХАХАХАХАХАХАБУХАХАХАХАХА

За Алан говоря и ще ти кажа защо: преди ми се правеше на приятел и ме караше да лъжа хората по форуми, че да му купували продуктите (после даже видях, че продава дроги!)
бухахахахахахахахаха
Тоя лудия и мен ме намери в скайп и почна да ми обеснява подобни неща и аз му викам абе пич ти си такъв трол, направо влизай да спамиш по EN форумите с 10 акаунта да рекламираш афф продукти ( а тоя насериозно го взел, че съм искал бухахаха, явно не е схванал за какво става на въпрос)


И не му се връзвай на тоя лудия, ние по старите знаем що за измет и смрад представлява гошо кръчмето. Лъже като циганин, в един форум от 20010 писал за детето си нещо, пък тука преди няколко месеца каза, че му се родило първото дете, въобще човека е психично болен, викай му гошо кръчмето.



ГОШО КРЪЧМЕТО > СКРИЙНШОТОВЕТЕ СИ ГИ НАВРИ В ГЪЗА



:lol::lol::lol:
ГОШО КРЪЧМЕТО Е ИЗКУФЯЛ НАПЪЛНО
 
Статус
Not open for further replies.

Горе