Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

Добре дошъл тук. Прав си...няма значение какво работиш, важното е какво желание имаш за да успееш, ако те бива и се съсредоточен в плана си, няма начин да не усетиш някакви положителни резултати от усилията си. ;)

Доста от хората тук са такива, за това и е кръстен така форума. ;) Много ще се радвам ако продължава да се пълни с такива хора, както и всичко ще изпитат това като един голям +.

Приятен престой тук и се надявам да се засечем и в други теми. Успехи. ;)
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

Аз още съм много нова за форума, но ми бяха полезни "шибаните съвети"!
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

Хубава тема, да му се невиди. Знам, че на повечето нови тук им трябва нещо силно за да ги "вдигне", а именно да започнат да се занимават с онлйан бизнес. От моят опит съм чувал какви ли не изказвания типични за един лигав червей:

- Не мога, защото е трудно.
- Не ми се занимава, защото съм много готин.
- Е**х и глупостите, това не може да ми плати входа в Син Сити.
- Сърбят ме гениталите и нямам време да огрея и тук.
- Кофти е, че е ъкъл и не може да ми го набият като ....

Аз мога да кажа само едно - Бастун си, брато! И не подлежи на разискване. Жалко е да гледаш хора, които нямат амбиция за нищо, знам че не е лесно да се родиш без гръбнак, ако ме разбирате правилно.

Тъпунгера не разбира, че освен работата, която влага с цел печелене, той/тя се самоусъвършенства и става все по-добър/а в това. А да го можеш е нещо като придобиване на нови качества. Ама отиди му го обясни. Няма да можете, защото в тези изречения нама да има: пиячка, руса мърла, губек, рилакс и още много такива звъчни думи, използвани то тези субекти.;)

Хората тук са готови да помагат не всеки, за това и обичам това място, но като нямаш желание...вече си трява не друго, а бой по кокулчетата. Не е много мъдро, даже граничи с олигофренията, да влезеш тук и да си правиш паса. ;)

Успехи на останалите готини във форума, а те са в големи количества. ;)
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

Такам, понеже не ми разрешава системата да пиша лични все още, а получих предупреждение от блинки и предполагам, че собствените си теми ги чете да попитам тук, кое точно реши, че е спам и за какво беше предупреждението и защо темата ми бе изтрита ... просто от любопитство питам. Мислех, че тук е мястото където хората могат да споделят опита си за правене на пари от интернет !?
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

разбира се тук може да се каже как печелиш пари но не и да спамиш :)
 
Добри съвети. Мисля че ставам за този вид бизнес
Всеки един тук става, въпрос на желание. Не съм започвал нищо без желание, а ако има такъв случай, то работата не върви много много. Всеки тук е с адски много потенциял, сами факт, че се е регистрирал и иска да чете го прави по сепциален от кретените, които всеки ден са по кръчмите. Не че това е базата за сравнение, но да вземем някакъв смешен пример, за да видиме колко по-добре се класира народа тук. ;)

Ако покажеш желание, ти гарантирам, че ще получиш много топли отношения и професионални мнения. Повече тук са такива, и това ме прави много горд с всеки един от тях. ;)

Сега е време да млъкна.... :) Успехи.
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

В един форум видях тема хайде да помогнем на еди кой си сайт да изкара парички... и да му кликаме на адсенса .... след 1 седмица адсенса беше блокиран...
Няма смисъл от измами, така не се печели
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

Тази тема ми е изключително интересна. Аз лично много чета по форумите и по-малко пиша. Аз започнах да си правя сайта преди две години ей така, като хоби. Първо го правех с dreamweaver, само с помощта на визуалния редактор и всичко с таблици. Изобщо не ми идваше на ум да печеля пари от това. Като стана готов, го качих в хит бг. След време, сайта се пооформи и стана като рекламен за фризьорския ми салон - отпечатах си го на визитките и клиентите намираха много снимки на прически и бяха доволни. После, взех много да чета, да гледам чуждите сайтове и моя започна да не ми харесва. Преместих го на евтин платен хостинг, да не му казвам името, че не искам да му правя абсолютно никаква реклама. Там си инсталирах word press и направих сайта изцяло наново, като инфото за фризьорския ми салон се сви и започнах повече интересни неща за косата да пиша. Тук направих най-голямата си глупост - послушах един приятел, сложих адсенс, откъдето ме баннаха точно когато направих 100 долара. Причини - сайта ми бил риск за рекламодателите, а аз разбрах кой беше риск за мен - мъжа ми, който кликал без да ми каже по рекламите от компютрите на ЖП Управление Пловдив, които естествено са вързани в мрежа. Както и да е, от хостинга ми казаха че съм превишавала трафика и се преместих скоропостижно в суперхостинг. Когато се преместих, направих и втория си сайт - с джумла, сега го пълня със съдържание, обаче имам надежди за него - с първия докато стигна 100 уникални на ден минаха две години, а този ги достигна за месец. Е, сега се чудя какви реклами да сложа спряла съм се на две партньорски програми, още обмислям обаче. Със сигурност няма да спечеля милиони, ще съм доволна сайтчетата да си плащат хостинга и да си продължа да се занимавам с тях - вместо да бродирам гоблени например.
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

Добро мнение , аз още няма как да споделя опит все още комбинирам програми за визуално оформление на сайтовете не ги пиша ръчно а само правя "пудра" на кода и лошото при мен е че съм се ограничил до Html и тъй като се занимавам с много други неща нямам време да науча PHP и т.н.
Мисля си че HTML също може да помогне както за афилиейт програмите така и за PPC алтернативата е блогирането но не знам защо аз съм негов противник , нямам обяснение. Много неща от написаните по темата са правилни макар някои да звучат прекалено радикално но няма да давам мнение преди да видя резултати или поне "малки проблясъци" избрал съм партньорските програми като едни от най-тиражираните в форума , имам си моя стратегия относно SEO и си мисля да постигна резултат (какъвто и да било) с един обикновен изчистен сайт за начало. Сайта почти е готов , ако искате когато го хостна ще дам адрес , макар и да не съм много голям мераклия заради факта че тук присъстват хора развити много в тази материя и бих станал обект на жестоки и безмилостни критики. Все пак , този форум е много полезен и от цялото си сърце пожелавам успехи и реализация както и да търпите досадните ми въпроси по-натам :)
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

Eми, ето и едно клипче за ментална настройка по време на кризата, която много сдухва част от афилиейтите, които преди време продаваха добре, а сега имам чувството, че не само те, но и много други взимат кризата като оправдание за това че нище не се слува.

http://vbox7.com/play:cd91d440

Тук сме да помагаме, не само в благоприятни, но и в тежки моменти. Така, че хора, стягайте се, защото още малко и кризата отминава, а това, че нище не се е свършло през периода и, ще се отрази.....много компании в момента инвестират сега, за да получат облаги в последсвтие.

Защото много се дразня, като чуя...."ще започна да работя като свърши кризата, през това време ще гледам да мигрирам от гасейница в пеперуда"....Нема такива филми....конкуренцията не спи. ;)

Един път: "Кризата е ментална", втори път: "Кризата стеснява пазара/потреблението", трето: "Излизат слабите от пазара".
 
  • Like
Реакции: adi
Ето един шибан съвет от левия ми ръкав - you bitches!

Първо едно поздравче за хората за които ще спомена по-долу:

http://www.youtube.com/watch?v=9FTMTbeMGiI&feature=related

И сега да си кажа моето:

Първо искам да кажа, че това което виждам тук е добре, нивото е доста високо. Говоря за информацията давана от повечето тук, но. Да, мамка му има и едно НО. Абе започнаха да влизат много клекопикаещи, които не са дошли тук нито да помагат, нито да споделят информация, нито да печеят онлайн, нито да правят каквото и да е с живота си като цяло. Shit on You. Просто са тук за да кажат колко са велики и как са се родили за да пръскат мозък и семе, налява - надясно.

Ето една игра за крехките им мозъци: Америка първа влезе в криза, респективно първа ще излезе. Според последните отчети на техните банки, това се случва бавно, но се случва. Скоро ще е факт и пазарите пак ще се движат активно. Да не споменавам и тенденцията, че въпросните пазари са порастнали с някакви проценти, което означава, че ще се оперира за по голяма лапачка - говоря най-вече онлайн.

Въпрос: Въпростните зеленчуци какво ще правят, още ли ще го раздават умници или ще направят нещо по върпоса, защото хората не са това което говорят, а това което правят.

Имайте малко уважение към жалкото си същество и се активизирайте. Днес един пич от форума ми направи много добро впечатление. Евалта, баце. Той си знае. ;)

Оня пък му се клика по рекламки, за да прави "лесни" пари. Не знам кой го е обладавал с гега, ама яко хляб има да рупа. Друг пък имал проблеми с това, че незнаел как става и чака да му се вкара информацията в главата. Както е казал народа: то да беше *** да ти го набият, ама то ъкъл.

Аре малко към тези хора да отправя посланието "Помогенте си сами, за да ви помогнат и хората тук", GOD DAMM IT. Иначе само губите времето на хората тук, вместо да се развиват, те се занимават с глупостите, които са писали за Н-ти път. Само да кажа, че този форум ще събира много хора и в бъдеще, и на всеки ако му се обяснява поотдлено ще е голяма мазаница. Влязал си в ПРЕДПРИЕМАЧ, ако и това не си го прочел и разбрал....не бих сложил пари на теб, брато. ;)
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

Здравеите,аз съм нов в4ера се регистритах,знам 4е о6те ни6то не разбирам но ви подкрепям прави сте!!!До онзи ден и аз игрех цс 4атех в скупе и т.н.Но разбрах 4е съм си пропилял времето за глупости!!!Седнах си на задника и по4нах да 4ета и знам 4е няма да е никак лесно!!!Но е време за бизнес!!!Както е и хубаво да нау4и6 не6то ново!!!Надявам се да не съм ви оттек4ил и 6те има не6та които 6те ми трябва някои които 6те иска да ми помогне!!!Мерси на Блинку и на вси4ки други!!!!!
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

За да се прави онлайн маркетинг се изисква и познание на онлайн пазара, търсене,предлагане, заемане на нови пазарни ниши, познаване на конкурентите, изграждане на добра маркетингова стратегия, ценова стратегия. следване на лидера, изоставане от лидера. тези неща или принципи са от маркетинга и ценовата политика. прочетете книгите на филип котлър. а не някакъв си измислен интернет маркетинг. вземете си малко и книжки за връзки с обществеността и изграждането на добра реклама. а където има добра реклама има и добро познаване на продуктовата линия.
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

низнам ама комшийката и да не е с розов клин пак мога да зарежа за три минути сайтовете и да я опращя чесно казано... :twisted::twisted::twisted:
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

Искам да кажа някои неща, които в последно време ми направиха негативно впечатление.

А именно, не можа да си поел ангажимент към някой и да му се правиш на зализан женски полов орган. Особедно когато другата страна си е изпълнила своята част от сделката. Некакси не говори добре за това какъв бизнесмен си и колко могат да ти се доверят другите, защото истинските мъже/жени правят бизнес и жънат успехи, а другите маят....нали и нищо не им се случва, освен дехидратация.

Искам да кажа на хленчещите, знам от опит че има такива - ако не си седнат на четирибуквието никога няма да се измъкнат от оцвъчканата ситуация в която са се натикали сами, защото мислят на дребно и ги мързи да ги мързи.

Тук не искам да кажа нищо за това колко знаеш, а просто за вътрешната настройка, както и за това какъв си и колко си сериозен към себе си и останалите около теб, защото като започне някой да реве оня к'ъв бил смотан, а е показал той какъв е, някакси не му влизат в положението. И е повече от нормално да е така. ;)

На тези хора им препоръчвам да си купят розови клинчета, педерашки потничета и една кошница с цветя. Другото го оставам на тях и техните умения. ;)

Извода е: хората НЕ са това, което говорят, а това което правят. Другото е BULL SHIT. ;)
 
Темата отдавана не се е развивала и май и е време:

Гледам последно време, много от изкривените възприятия за истински бизнесмен и т.н. тотално започнаха да се насяват меджу крехките съзнания и образът е - костюмиран селяк със скъпа кола и силиконена курва. Ако едно от нещата не са на линия, опредлено не си или си далеч от бизнеса, в какъвто и да е вид. Това е простотия и нека стане ясно, че обикновено е обраното, ако човека и наистина предприемач или бизнесмен. Той никога не инвестира в скъпи коли, жени, заведения и т.н. Просто тук комплексарщината е толкова голяма, че няма да е зле да се измили хапче ако не за премахването и, то поне за подтискането и. Като видя такъв ме напушва на смях и знам, че опредлено не искам да съм такъв кривак. Истинкисте са вътрешно, не външно. ;)
 
От: Ето един шибан съвет от левия ми ръкав

Днес понеже съм на тема писане, да нахвърлям няколко реда и аз.
Не приемай всичко за чиста монета. Може би съм изгледал/прочел много над мненията ми тук за онлайн бизнес. И нито едно не прилагам едно към едно.

Не знам човек, който да печели от всичко в онлайн бизнеса. Един има успех с Адсенс, друг с продажба на аф. продукти, трети разбира от CPA. Намерете това, което ви допада(1, 2, 3 неща) и се развивайте в тази посока.

Дори някои да ти покаже краткия път към парите и славата, винаги имай едно на ум. Пригоди го, адаптирай го, пречупи го през твоето си разбиране.

Това, че някои с хиляди мнения ти е казал, че идеята ти не струва, не трябва да те отказва. Вземи се в ръце и докажи първо на себе си, а после на него/тях грешката им.

Не е задлъжително да работиш по 12 часа, седем дни в седмицата. Work Smarter, Not Harder: Pareto Principle.

Радвай се, когато някои говори лоши неща по твои адрес. Това е завист. А щом завижда, значи има за какво.

Великите хора са го казали. Първо няколко години работиш, за да си изградиш име. И чак след това, името започва да работи за теб.

Всеки си получава заслуженото някои ден. Това последното го пиша за всички дребни тарикати и други елементарни тук, които правят измами за по 10-20 лева.
 

Горе