ЗА или ПРОТИВ новините на турски сте ?

ЗА или ПРОТИВ?

  • ЗА

    Votes: 1 1.8%
  • ПРОТИВ

    Votes: 54 94.7%
  • НЯМАМ мнение

    Votes: 2 3.5%

  • Общо гласове
    57
От: ЗА или ПРОТИВ новините на турски сте ?

Дано сега прогледнете, ама надали..........

"Българо-съветска" и "българо-мафиотска" фирма взеха стотици туристи за заложници

Създадената от българо-съветски и комсомолски кадри през 1991 г. "Алма Тур" и флагманът на българската организирана престъпност "ТИМ" (според посланика на САЩ Джеймс Пардю) взеха за заложници стотици руски и финландски туристи, които не можаха да отлетят от Бургас.

Притежаваният от ТИМ национален превозвач "България Ер" анулирал полетите, защото имал да взема 7 милиона от туроператора "Алма Тур" - това е официалната версия за търговския им диспут, довел до спиране на полетите. Създадена през 1991 г. от няколко соц. предприятия и частни лица, "Алма Тур" притежава голф игрищe, хотели и други активи, но и сериозни дългове, включително към банката на ТИМ - ЦКБ.

С половин уста се заговори, че може да бъдат отнети лицензи. Да се отнеме лицензът на ТИМ? Както стана ясно няколко часа по-късно, думата на "бабаита в Армани" - Бойко Борисов не важи пред босовете на фирма, занимавала се в миналото "с широк спектър от криминални дейности – изнудване и рекет, заплахи, проституция, залагания, трафик на наркотици, кражби на коли и трафик на крадени автомобили".

Естествено, подробности за рекетьорското минало на собствениците на ТИМ не са известни на мирните руски и финландски туристи, които сигурно са очаквали в България ако не европейско, то поне обслужване като в Турция.

..........

Но ето, че общото ни с руснаците комсомолско и бандитско минало, станало настояще с помощта на българо-съветски технически, културни и мафиотски кланове, застигна потомците на "братския съветски народ" в 21 век.

==========================

Всичко в този Славяно-Мангалски кенеф на Балканите мирише на Блядистанска Сволач и трябва да се унищожи, друг начин за съжаление(или за радост) не виждам
 
От: ЗА или ПРОТИВ новините на турски сте ?

Много ясно, че съм ПРОТИВ!

Все едно в Турциа да има новини на българки език. Това, което го правят БНТ е много грешно, и когато ги видя тези новини ме хваща яд.
 
От: ЗА или ПРОТИВ новините на турски сте ?

Това, което го правят БНТ е много грешно,

Днес гледам две ултра стари Сетри на БНТ с техните си техники (горките ще се разпаднат още малко...) минават по Г.Димитров.....Сиренето е с пари,а Доган има доста сирииииииене.:)
 
От: ЗА или ПРОТИВ новините на турски сте ?

Против, няма как. Не съм нито расист, нито мразя турците,но това е БНТ (Българска Национална Телевизия) и е малко кофти да слушам турски. :)
 
От: ЗА или ПРОТИВ новините на турски сте ?

Те последно време толкова и телевизиите са телевизии. :)

Няка да се учудя ако някоя голяма порно фирма си плати да и дават филмите. Важното е пари да се правят. Морала и ценностите отдавна не са преоритетни.

Да ти рекламират нещо за диария във времето когато вечеряш е едни добър повод да си мислиш, че няма много съобразителност. :)
 
От: ЗА или ПРОТИВ новините на турски сте ?

Хаха:D
[video=youtube;QAPKzONrJjc]http://www.youtube.com/watch?v=QAPKzONrJjc[/video]

По темата - не би трябвало да има подобни новини по националната ни телевизия, но сме в Абсурдистан така, че тук всичко е възможно. Маанета се леят зад всеки ъгъл вие за едни новини сте се загрижили дето сигурно и турците не ги гледат.
 
Последно редактирано:

Горе