Защо Успей с нас е в портфолиото на колегата ADO?

Статус
Not open for further replies.
От: Защо Успей с нас е в портфолиото на колегата ADO?

Проекта се казва "Успей с нас". Много хора вземат участие в него и правят разни неща. Целта на проекта е ясна, да не се повтаряме сега.
И ето, Петя е Адо правят нещо на дело, прилагат проекта, уроците в него, съветите, възползват се от общи усилия за да успеят. В същото време съм сигурен, че и те са направили нещо, което вие може да ползвате.

В този случай освен проекта да се прекръсти на "Не успявай с нас".


@Странник - ако твое произведение се използва за пример в дадено портфолио, ти няма ли да се запиташ - "Щом предлагат изработката на такива страници - не може ли да направят няколко и да покажат на потенциалните клиенти какво биха получили"?

Не, тук отново не си точен. Нейно произведение не се използва за пример в дадено портфолио. Нейното произведение е част от пример, който се използва за портфолио. И в този пример е обяснено кой какво е направил. Правиш ли разликата?
 
От: Защо Успей с нас е в портфолиото на колегата ADO?

Да и аз щях да предложа да се локне темата.
Не разбирам защо след като ние с Петя и АДО се разбрахме, точно след това се появиха колеги, които пак разръчкаха нещата. Сеир ли се чака, какво ли...

Май не ти отърва, като те хванах в лъжа, как говориш едно, а после друго и накрая се оправдаваш с трето, за да не си признаеш, че си сбъркала и излъгала.
 
От: Защо Успей с нас е в портфолиото на колегата ADO?

Гледайте по-простичко на нещата, основният проблем в темата и във форума се вижда като на длан.


Сещам се за една тема днес. TS зададе конкретен въпрос, получи конкретен отговор, TS благодари искрено в темата (а не с изкуствените на ти репче-дай ми репче) и темата приключи. Но ще бъде полезна и за много други.


А тук, както и в десетки други теми, основните спорещи се разбират, обаче да, ама не. Веднага нахлуват сума ти знайни и незнайни форумни воини, които държат да се покажат и изкажат колко са свежи и хитроумни. Естествено, че накрая дори се изпуска нишката на спора и си става една тъпа, проста и махленска препирня. А модераторите вместо да постъпят като модератори, накрая вместо да си легнат след веселата вечер в съботното нощно заведение, ще търкат очи и ще трият десетки постове.
 
От: Защо Успей с нас е в портфолиото на колегата ADO?

Нейно произведение не се използва за пример в дадено портфолио.

цялата страница за кампанията не е на никого или е на админите
защото всяка част от нея е изработена от различни хора - един видеото (Lineta), друг с текста, трети със самата подредба и оформяне на страницата (Петя) и т.н.

проблема се породи от това, че един човек участвал в направата на тази страница (Lineta) НЕ е съгласен да се използва за друго, освен за кампанията!
- това изобщо не е учудващо
Не разбирам защо стана такъв голям проблем (по-голям отколкото беше :D)

Петя просто е искала да даде хубав пример
след едно ЛС щеше да разбере, че когато има и други автори на произведението е хубаво да се допиташ и до тях :)
 
От: Защо Успей с нас е в портфолиото на колегата ADO?

Брех тоз Адо, откъде се взе, че даде една оферта, която не се хареса на никой... и оттам почна екшъна. Аз мисля, че въпросните лица Адо, Линета и Петя се разбраха. Сори, но мухата се превърна в слон, че и вече ще мутира в друго по-голямо същество, затова някой админ да вземе да заключи или изтрие темата, ако може.
 
От: Защо Успей с нас е в портфолиото на колегата ADO?

Колеги, моля ви се спрете да се дъвчете! Не искам да се карате. Темата трябваше да приключи с последното ми обръщение към Линета. Хайде моля ви се. Никой за нищо не е виновен. Недоразумението тръгна от това, че Линета вижда снимката на 'Успей с нас' в страничката на Адо, мислейки, че е портфолио и остава възмутена. В един момент открива пътя към моята страница и асимилира ситуацията. Късничко видях темата, но пак навреме се включих с първото пояснение: www.predpriemach.com/showthread.php?t=44602&page=2#23. Ок, нямам портфолио - поставям временно изображението с връзка към форумната страничка (докато направя портфолиото с подробни детайли). Не съм помисляла за каквито и да е последствия. Приемам! Разбрах, дори Линета да беше попаднала на страница с проекта и изредени автори, пак щях да го махна. В очите на клиентите щеше изглежда комерсиално - самият проект е с доброволна цел. Макар и от друга страна пък, можеше да доведе и клиенти тук към профила на съответният автор, участвал с определен елемент в страницата - видео, инфографика, текст и прочие...

Препрочитам мненията и до това заключение стигам - грешката е в мен (не в Адо). Колкото и несъзнателно да съм го сторила, не съм и помисляла да си присвоявам нечий труд. Разбирам, че по-удачно е да го опиша като отделен пост (в блог статиите ми), както спомена Линета в началото. Хайде да спрем най-сетне, защото всичко е недоразумение и се трупат едно върху друго нови недоразумения. Уважавам ви като колектив и искам да си останем сплотени като такъв.

P.S. Към Фифи, Странникът и всички включили се в темата - за и против - възхищавам ви се на позициите! Има моменти, в които живота ни предизвиква да се съобразим с дадени обстоятелства.

@uphero - ще ти се размине гледката с женския бой, но може да ти уредим първи ред в женския кеч :D
 
Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.

Горе