Темата я пускам с цел на Гошо да му стане лошо и да се научат някои как се прави бизнес. Защото днес $4 от мен, утре от 3-4 от вас и така си остава с идеята че е голям тарикат.
Яд ме е, че въпреки че са запознати с промените в Адуърдс, продължават да се правят на луди и да прибират мангизи на хората, въпреки че могат да ги предупредят че положението не е същото и голяма част от акаунтите ни биват баннати.
Затова, от днес започвам всеки ден да публикувам по няколко ваучера фрий - има малка уловка - копирам ги от друго място, така че не е сигурно дали вече някой не е активиран. Малко повече е занимавка, трябва да пробвате всеки един, но все пак е безплатно. Защото и да си платите на някой юнак вие нямате нито гаранция, нито кешбак условия. Ядете хурката от плюнчовци
Ето ви на :
KHY7-WBB5-RUVG-RLBK-RY8 - би трябвало да е $75
M8H8-XJN8-6DL8-59GG-PKG
3XGC-BEZA-RUZN-FBMA-EXY
M8H8-Y5Q7-SNSX-T2P6-TJG
7VQX-JDSN-XT66-C29H-SVDS
това е за днес. надявам се утре да има още
И дано на Гого да не му вървят ваучерите много :lol:
Яд ме е, че въпреки че са запознати с промените в Адуърдс, продължават да се правят на луди и да прибират мангизи на хората, въпреки че могат да ги предупредят че положението не е същото и голяма част от акаунтите ни биват баннати.
Затова, от днес започвам всеки ден да публикувам по няколко ваучера фрий - има малка уловка - копирам ги от друго място, така че не е сигурно дали вече някой не е активиран. Малко повече е занимавка, трябва да пробвате всеки един, но все пак е безплатно. Защото и да си платите на някой юнак вие нямате нито гаранция, нито кешбак условия. Ядете хурката от плюнчовци
Ето ви на :
KHY7-WBB5-RUVG-RLBK-RY8 - би трябвало да е $75
M8H8-XJN8-6DL8-59GG-PKG
3XGC-BEZA-RUZN-FBMA-EXY
M8H8-Y5Q7-SNSX-T2P6-TJG
7VQX-JDSN-XT66-C29H-SVDS
това е за днес. надявам се утре да има още
И дано на Гого да не му вървят ваучерите много :lol: