Blinky
Owner
От: От: За птиците и природата - Градина Вискяр
Хахаха, май за първа година сеем черита, но реално виреят. Мисля, че повечето градинари вече са си направили и такава реколта. Много са добри, като започнете де декорирате салати с тях. А са ми любими с слатата Цезар. По оригинална рецепта е с такива домати. Градинските да милион пъти по-добри от тези пластмаси в заведенията и щандовете на супермаркетите.
И Вискяр да каже, ама тези чери доматите стават ли в БГ ? Че много ги обичам. Миналата година сях като нещо което не съм до сега моркови, ама много малки станаха нещо(може би бяха прекалено на гъсто), ама пък бяха вкусни, не знам каква е тайната там, ама разбрах, че е голяма играчка защото тревата се почиства само на ръка.
Хахаха, май за първа година сеем черита, но реално виреят. Мисля, че повечето градинари вече са си направили и такава реколта. Много са добри, като започнете де декорирате салати с тях. А са ми любими с слатата Цезар. По оригинална рецепта е с такива домати. Градинските да милион пъти по-добри от тези пластмаси в заведенията и щандовете на супермаркетите.