Избори за Народно събрание 14.11.2021

Ще гласувам за

  • ИМА ТАКЪВ НАРОД

  • ГЕРБ – СДС

  • БСП за БЪЛГАРИЯ

  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

  • ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

  • ИЗПРАВИ СЕ БГ! НИЕ ИДВАМЕ

  • ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

  • ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ- НФСБ и ДРУГИ НЕИЗВЕСТНИ

  • АТАКА

  • ВМРО

  • ВОЛЯ

  • ВЪЗРАЖДАНЕ

  • Бонус Партия (Жан го нема, това е най-близкото) - РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

  • Няма да гласувам


Резултатите ще са видими само след гласуване.

Всичко се връща назад личи си че червените са на власт ахахах
Дай за почерпка ще има пак
И какво по-точно е лошото в случая? Страх те е от случайна проверка ли?
 
И какво по-точно е лошото в случая? Страх те е от случайна проверка ли?
Не не ме е страх от проверки , даже бих се радвал да има много проверки да се изчистят хората с наркотици и алкохол..
Но тези проверки като се правят от полицаи идиоти нищо добро не ни чака.. всичките се мислят че са нещо голямо и са над закона , затова излишни глупости само..
проверки се правят както се правят в Турция, там за скорост се следят с камери , навсякъде има камери през 1 км .. вместо да плащат заплати на толкова много полицаи да вземат всеки месец по 3-4 камери и да видиш как няма да никакъв скорост и никакви нарушения.. те главно това правят пътните полицаи да правят снимки за какво им плащаме , като могат да се слагат камери и хайде.. като ще правиш някаква акция , се прави точно както е в Турция - нареждаш конусите слагаш там 6-7 полицая 3-4 патрулки и почваш да спираш наред без да пропускаш.. и правиш си тестове гледаш търсиш т.н. ето това да направят да ги подкрепя с 2 ръце..
А не да дойде полицайчето и да ми се заяжда всякаш той е главатаря и квото каже това става..

да ти кажа защо съм против това, преди 2 месеца ми се наложи да пътувам до някъде късно вечерта , някъде 2-3 часа беше.. излизам от нас и 2 пресечки долу пускам мигач включвам се на друго кръстовище и отсреща една патрулка, тръгва след мен пуска светлините,но няма звуков сигнал и започва да ми присвятка отзад.. спирам аз пускам аварийни.. той се изравнява с мен и през прозореца по средата на пътя без да се представи без нищо ми се развиква къде отиваш по това време? кой си ти? аз му викам имам работа отивам до едно място.. той пак казвай къде отиваш.. викам имам си работа .. след което ми вика вземи си документите и ела отзад.. дава назаден спира зад мен и ме чака в колата аз да му занеса документи.. отивам гледа гледа и не успя да измисли нищо и започна да ми се заяжда.. вика ми имаш ли нещо незаконно, алкохол наркотици? викам му нямам и не ползвам такива работи и ми вика хайде сега ще ти направим тест за наркотици.. ако има нещо предварително си кажи да знаем, после ако излезе от тест-а лошо.. тук можеше и да ми поиска пари знам ли.. след което му викам добре да правим тест давай.. той ми вика сега ще викнем колегите да дойдат те могат да направят тест .. викам добре викай ги ще чакаме няма проблем.. и си седя отстрани на колата.. минава 3-4 минути и ми вика , а те колегите са имали друга работа няма да дойдат.. и ми вика е изкара късмет тази вечер, след което аз им казах не вие си изкарахте късмет, защото щяхте да си губите само времето.

първо аз доколкото знам полицаите нямат право да те преследват освен ако няма СПО или сигнал за нарушение или нещо незаконно, но питаш ли все ще измислят нещо.. за тях всичко е съмнително, после той е длъжен първо да ми се представи и учтиво да ми иска документи и да ме проверя, аз винаги помагам, отварям си багажника или колата да проверяват, нямам какво да крия така че и като си знам правата съм добре.. но се дразня на ей такива идиоти като горната история, който ми говореше със супер нахален тон всякаш съм престъпник избягал от затвора.. бахти отношението ей затова не ги уважават после и им се смеят.. сега просто ще са повече.. просто тези повече случайни проверки ще ми губят ценното време 30 минути.. имал съм още доста случаи като тези, една вечер на извън населено място една жандармерия караше някъде 30-40 км.. пуска мигат да го минавам, минавам го и веднага пускам светлините и ме спира и ме проверява и то извънаселено място.. пълна идиотщина..
 
Аха, Иванчева нямаше проблем да ходим по медиите със седмици, и да обясняваме колко е лоша, но за този не може да стигнем до края а * едната за 70 000, а този за 52 милиона??? ? Follow the money, американците са го казали, ясно е че прокуратурата по някакви причини явно не я интересува да стигне до повече информация, а дори не желае и да чуе въпросният задържан, защо ли? Май Бойко Рашков, ще се окаже прав, че зад тая афера с Хемус, много влиятелни хора в ГЕРБ ще си заминат ако има читава прокуратура и не спъва работата на разследващите органи.

впрочем тоя от гдбоп дето говори на пресконференцията, 2012 ме разпитваше за авторски права и беше явно в киберпрестъпления, стана ми много смешно като го видях днес на пресконференцията, моите спомени са, че абе единствения беше, дето 30 минути рови в zamunda.net да търси коментара, дето му казах, че от там съм свалил 21 секундно видео на под прикритие сезон 3 преди да излезе, където са искали да ползват тези кадри за шапки ( 3 видеа по 7 секунди ). Та само той стоя като идиот да търси във Fringe Season 3 или 4 някой от епизодите към 40 минути и да търсим коментар, който му казах , че от там съм свалил видеата, като две зад него обясняваха, че лъжа и да не си губи времето - евала на този човек. И да, накрая наистина се оказа, че коментара, беше от човек от екипа на БНТ, който го е leakнал в замунда, беше нещо от рода на: " и тази година сериал номер едно е : - линк към .рар архива".

Та съм го запомнил с това, че не само браузваше последния сезон на Fringe коментарите, ами и увеличаваше коментарите, в замунда като ги трият за спам, а този беше маркиран като спам като го намерихме, всеки коментар редактиран, го увеличаваше, за да видим дали е отй, и само той като цяло ми повярва, че оттам съм видял видеата, а комично беше доста, като от БНТ бяха подали оплакването, че съм и хакнал сървърите, пък за моя беда, навремето имах сайт arthackers . net ( да, имаше да се обяснявам за този домейн, но със същия тогава видя, че сайта ми е за SEO и маркетинг, а не хаквания ) - с мейл info@ сайта, към vbox7, откъдето бяха взели данните, и да си губиш времето към 40 минути да търсиш коментар, като две квачки зад теб ти обясняват, че лъжа- евала на човека, накрая стигна до вярните неща.

@Test май навремето точно като ходих тогава може да потвърди, че го бях питал на лични относно същината на това, за което ме викат в Гдбоп тогава.

ТЛДР-то беше, че намерих в коментар в замунда на Fringe някой от сезоните, линк към .рар архив, реших да го дръпна да видя какво има, то се оказаха 3 'шапки' ( като трейлъри, но за промота ), от под прикритие сезон 3 - и реших да ги кача във вбокс7, и след месец , полицаите на вратата, да ходя давам обяснения пред съдия...
 
Последно редактирано:
Знаех си, че и днес няма да е празен ден. Според мен всяка седмица ще е с нещо ново. Май са взели на прицел прокуратурата и то много сериозно. Нещото, на което се заканиха още в предизборните си кампании. И наистина си е голяма дупка именно тя. Да видим дали ще успеят нещо да направят, но под натиск и постоянство, ще има раздвижване там. ;) Те къде трябва да дълбаят още? Като че ли навсякъде.
 
Знаех си, че и днес няма да е празен ден. Според мен всяка седмица ще е с нещо ново. Май са взели на прицел прокуратурата и то много сериозно. Нещото, на което се заканиха още в предизборните си кампании. И наистина си е голяма дупка именно тя. Да видим дали ще успеят нещо да направят, но под натиск и постоянство, ще има раздвижване там. ;) Те къде трябва да дълбаят още? Като че ли навсякъде.

Впрочем , интервюто на Сашо Диков с Петьо Блъсков от труд е уникално, всеки който го е изпуснал, да хвърли един поглед, направо Диката го смаза. Първо му се правеше - "ама ти нямаш задължения нали така? ", "щом се изправяш срещу държавата си изряден" - и онзи глупак - "да , "да" , "така е", и Диката извади по средата декларациите за 2 години дето е пуска, че дължи милиони левове - на служители, на НАП, на кой ли не ... Абе голямо шоу, пускам линк с timestamp към интервюто - Диков го пусна по пързалката много лошо, така, че даже най-смешно ми беше като Петьо Блъсков му вика - кой го е писал това, това са глупости" - и Диков: " е не знам, някакъв си го е подписал с имена : Петьо Блъсков" - гледайте го , голямо шоу стана, не знам как не си тръгна



ПС: аз го гледах на живо, нещо видеото има проблем, половината от интервюто го няма, но смеха е във видеото - таймстампнал съм.
 
Минеков и снахата на Блъсков е успял да отстреля.

 
Да ни е честито новото правителство. Пожелавам на всички да не ни дава поводи за разочарования.
 
Да ни е честито новото правителство. Пожелавам на всички да не ни дава поводи за разочарования.

Много сериозна ревизия ще трябва, само че не виждам как тая прокуратура би повдигнала обвинение, та те дори не желаят да разпитват свидетели.

Очаквам Бойко Борисов да работи на максимум относно саботажи / протести и т.н.. Много е нагъл и долен, от такъв лумпен всичко може да се очаква.
 
Много сериозна ревизия ще трябва, само че не виждам как тая прокуратура би повдигнала обвинение, та те дори не желаят да разпитват свидетели.

Очаквам Бойко Борисов да работи на максимум относно саботажи / протести и т.н.. Много е нагъл и долен, от такъв лумпен всичко може да се очаква.
Това не се знае кой какво иска иска да разпитва или не.. незнаем кой лъже нали? и няма по голяма глупост от това публично да кажеш че свиделя иска да разкрие схемата и е готов да говори и да каже за кого е работил.. това си е чиста покана елате и го нокаутирайте... той така стана че нека излезе този човек и публично каже ще кажа цялата схема елате и ме разпитвайте и тогава ще кажем прокурата не си върши работата.. а и да не забравим те вдигат обвинения от събраните доказателства от полицаите , така че нека съберат достатъчно доказателства и ако прокуратурата не съдейства да ги направят публични готово..
аз тук си залагам че е точно така и полицайчетата са направили натиск и така да ориентират човека примерно кажите тези тези имена и получаваш 2-3 години лежиш излизаш иначе всичко ти се лепи на теб или нещо друго са му обещали.. а от другата страната сигурно и прокурата с този брифинг казва че няма да съдейства на полицаите предполагам.. според мен и едните и другите не изостават от един друг и са еднакви.. да не се окаже после че няма достатъчно доказателства и някой е подхвърлил името на някой и после от европейския съд да искат да платим пак някакви пари за уронване на престижа..
 
Как може да имаме правителство без единствения човек, който може да управлява клетата ни държавица? Боко, на кого ни остави?
Край, е ся счупиха държавата.

Очаквам Бойко Борисов да работи на максимум относно саботажи / протести и т.н.
Саботажи да, ама за протести само един типин и един стъки не стигат.

Аз от днешния парламент разбрах само едно - Шиши се връща бавно, но категорично към официалното си телосложение. Тия пусти депутатски кюфтета...
 
Не знам какви поразии ще се опита да направи Боки, но придворните му слуги продължават да обикалят студията на всяка телевизия - Харалан, Гълъбов, Стойчо и тем подобни капацитети.

Пример - https://www.actualno.com/cite/novit...a-gi-ostavim-da-se-pougojat-news_1683456.html

Какво да се коментира на подобни селски изявления от уж образовани хора? Трябва обаче да се заработват кинтите, няма как. Недялко, Блъсков и т.н. няма даже да ги обсъждам - там вече ситуацията наподобява чисто ебане за пари.
 
Ама казвайте ги преди изборите тези неща
 
Ама казвайте ги преди изборите тези неща
скоро ще изскочи идеята да се закрие цялата държава и ставаме ЩАТ на Европа.. освен ако някой не иска да е ЩАТ на Америка или пък сигурно някой ще иска и да се присъедини към Русия .. аххах Може да ни направят колония
 
Костадин има много бърза мисъл.
За останалото още нямам твърдо мнение, възможно е да е репетирал всичко, обаче впечатляващо реагира на Касиановото присъствие.

 
Костадин има много бърза мисъл.
За останалото още нямам твърдо мнение, възможно е да е репетирал всичко, обаче впечатляващо реагира на Касиановото присъствие.


Мани, за това спор няма, че мозъка му сечете много, ще пусна това, което направо си беше 'убийство' в ефир.
 

Горе