Измама! Докладвайте тази страница

От: Измама! Докладвайте тази страница

Ето и какво ми написа накрая в скайп 1.jpg

Ето го платежното форум.jpg

Много ми се иска да е лъжа, но не е. Аз съм сериозен човек и нямаше да си губя времето да очерням нечия репутация за купона. Днес ще ходим с мъжа ми в полицията и после ще ви кажа какво е станало. Ще подам сигнал и в интернет, има специален сайт за такива, като него. Имам познати и разчитам на тях да ми обърнат внимание и да задействат нещата. Чрез страницата си той мами потребителите и това си е престъпление. Ще направя и още нещо, но засега няма да го разгласявам, защото тоя келеш също може да чете. Вчера писах съобщение до страницата им, но така и не ми отговориха.
 

Прикачени файлове

  • forum skype.jpg
    forum skype.jpg
    17.6 KB · Преглеждания: 64
  • Like
Реакции: Brad
От: Re: Измама! Докладвайте тази страница

По всяка вероятност този екземпляр не вирее тук, защото бързо ще разберат, че лъже. Когато ме направи за малко creator на страницата, разгледах съобщенията и видях, че и други потребители питат за купуване на страницата. И на тях обявената цена бе 300 лева. Пуснаха съобщение на страницата, че я продават изгодно и започнаха да трият коментарите, които не им изнасят. След като ме измамиха, изтриха поста. След време ще го направят отново и пак ще излъжат някого. Затова искам да предупредя хората. Аз изгорях вече и загубих интерес към подобен род сделки, но не искам да се излъжат и други. Тоя си прави сумати пари на наш гръб.


Блинки няма отношение. Само казах, че такива примери не са ОК за интернет като цяло. А това, че това момче, не е дошло и не е дало своята позиция, ме накланя в една определена насока, която е от 3 страници. Не обиждаш, не спамиш, не и тук. Но ако имаш предложение, ще се радвам да го прочета. Ако автора не е прав и той манипулира това, може да бъдеш повече от сигурен, че темата ще изчезне като старите пари. ;) Създадена е една арена, на която е хубаво да се стигне до нещо. Предполагам щеше да е добре нещо като доказателство да се представи, но тъй като не сме съд, трябваше единствено и другата страна да влезне и да изложи своите виждания. И хората са настървени, защото всички сме го яли, и това, че съм модератор тук, по никакъв начин не означава, че и аз не съм бивал няколко пъти лъган, и то от потребители тук.

НЕ взимам страна и за това чакам включване и от него. А не ми се вярва да има няколко големи групи и да не е чувал за пазара тук. Особено този за Fb. И като човек уважаващ и симпатизиращ на хората тук (общуващ с тях всеки ден), бих първо се доверил на някой от нашите, а не на някой Фб гуру от този тип. Логика, баце. :)
 
От: Re: Измама! Докладвайте тази страница

Ее, да де, Не се ли махна. Мисля, че я изтъркахме. Да не е това с на човека дето му писа в темата за Фб страниците? Това наскоро, тези дни? Ако е нещо от миналото, ще е нужно пак да го репортнеш. Не разбирам за какво става дума. Но бъди сигурен, че няма да допуснем някакви такива неща да се случват. Особено с пазара. ;)

Тук става за 200 лева и некъв тарикат. И реално потенциален измамник тук. Твоя случай може и на лично да ми го пратиш. Гледаме всичко да е Ок. Но не винаги ги има перфектните моменти, сам се сещаш. Стараеме се. ;)

Не тази от вчера/завчера, но няма значение. Не търся лично удовлетворение, а принципно, но както и да е...
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

Дамата ми писа първо на лично с молба да пусна тема вместо нея. Посъветвах я да го направи сама тук, в този раздел. Ето пуснаха е и документите, които доказват измамата.

Единственото, което не се връзва е, че на принтскрийна пише Полина, а тя тук се е написала Петя :)
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

Имам два скайпа. С Полина пиша на хора, които не познавам, от съобръжения за сигурност. Името в случая е без значение. И тук никой от вас не си е с истинските имена. Аз предпочитам Полина пред други псевдоними. Тоя като е Гошо Кома, това да не би да е името му?

*Ходих до полицията. Разговарях с представители на криминална полиция, но ме препратиха към икономическа полиция. Попитаха ме дали знам за други измамени от този субект. Ако има някой, който вече да е изгорял от него, може да ми пише на ЛС. Интересното е друго, преди малко ми казаха, че админът на Психодиспансер е жена. Това обаче тепърва ще го проверим. Колко повече жалби бъдат подадени, толкова по-добре.
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

Теб не те интересува кой е админът на страницата или какъв му е полът. Ако не пуснеш жалба срещу човека, на който си превела парите по банков път ще останеш с пръст в уста. Пусни жалба до прокуратурата, а не до полицията. Прокуратурата ще препрати жалбата на който отдел в полицията трябва и по този начин ще обърнат повече внимание разследващите.
 
От: От: Измама! Докладвайте тази страница

100% има нещо гнило в Полина ..

Набих му червена репа на тоя изрод защото спами в сериозни теми. Първото му мнение е, че има нещо гнило. Представи си ти кой си бе!
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

Това е доста нагло лапе. Ако го хвана, голяма е вероятността да му набутам една тръба в задника !

"чао, мерси". До прага ще ходи.. Муахахахах.. Бой - това е решението. След един здрав пердах - няма да повтори никога.
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

Интересно какво ли ще се случи ако сега приберат за 72 часа в ареста майка му или кифлата, на чието име е сметката?
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

Тоя има десетки страници във ФБ и се занимава с това явно от дълго време. Важно е да ми пишат и други потърпевши, за да му развалим окончателно далаверата.
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

Сега забелязах, че съм фен на тази страница...Те май са няколко админи, само деца. Адски глупава постъпка и сега най-вероятно майката на това хлапе ще пострада от постъпките на момчето.
 
Последно редактирано:
От: Измама! Докладвайте тази страница

Това ми напомня на една моя случка за която намразих май половиния свят. Щях да инвестирам в строителния сектор. Закупих 3 места с 3 постройки в съседство от човек представил се за собственик. Уж евтино евтино а накрая се минах. 30 бона му броях пред уж "нотариус" и съответно си получи уж "натуралните актове" съборих постройките и веднага изпищяха някакви собственици които се оказаха реални собственици. След това закарах в полицията и аз моите актове и се оказах фалшиви. По мое доброволно съгласие броях по 15 хилки на всеки собственик обещетение че съм съборил постройките. Пуснах жалба срещу тоя индивид. Привикаха някакъв човек който не беше същия и не можал да ме разпознае той мен!!!
След което ми лепнаха 3 години на задника с които ще ходя цял живот за фалшифициране... и така... 75 бона на вятъра литнаха и аз го духах... наложи се накрая да пия една студена вода и да преглътна нещата че в България няма невъзможни неща...

Полина не че съм много скиптично настроен към такива работи, ама внимавай, че няма невъзможни неща....
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

Предлагам форумният ранг на SEO_megamaster да се смени от "Member" на "Титан на мисълта".
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

SEO как така ги мислиш... баш измама си е... ти ако прайш така сео както ги мислиш тея... сигурно отзад напред гледаш класацията... :)
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

Червено от мен за SEO_megamaster. Научи се да пишеш грамотно като за начало. Хубаво би било да се научиш какво е препинателен знак, главна буква и изречение. А ако си продадеш къщата за 100лв, то това си е твое решение. Ако вземеш парите (без значение колко), а не предоставиш къщата, това е измама и се наказва със спане на топло в раирана униформа.
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

...спане на топло в раирана униформа.

Всъщност може и да няма много спане, както и раирана униформа или дрехи от какъвто и да е род, ако се падне в една килия с някой космат, загорял рецидивист.
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

:lol:
Лудница
Всъщност може и да няма много спане, както и раирана униформа или дрехи от какъвто и да е род, ако се падне в една килия с някой космат, загорял рецидивист.
 
От: Измама! Докладвайте тази страница

Мeн лично много ме издразни наглоста на човека в чата, който показа. Както казаха в някой от коментарите, само бой ще оправи такива нагли типове, иначе се надявам да получи необходимото наказание.
 

Горе