Честито и от мен. Заслужаваш много повече баце.Аз да засиля малко мераклиите. Сайта ми е на 15-тина дена и още на десетия ден имах 2 продажби
Е вярно е , че пуснах и реклама малко но важното е резултат да има!
Прилича си на spam. И не се учудвай. Все пак го правят със софт, който си скролва нета и търси всякакви блогове (каквото му зададеш), за да поства коментари. Няма проблем, случва се. Най-лошото е да те спамне някой конкурент с гаден коментар, който би убил конверсията. И за максимално наглост си прави и една рекламка в него - един път от URL бокса и един път в комента.Отново благодаря.
Да, ученето е много в началото, но това е най-трудната част според мен. Както и в програмирането. Началото е най-трудно. После потръгне ли, става сравнително лесно и интересно
Не знам откъде изскочи някакъв потребител да напише коментар в 3-дневния блог... Както и да е, щях да одобря коментара, но човекът е посочил някакъв несъществуващ домейн като свой сайт. Това да не е някоя схема? Изглежда като рандом последователност от клавиши, но все пак...
![]()
Здравейте казвам се Константин и съм нов в тука.От доста време чета и гледам да изпълнявам това което е написано тука за Афилейт маркетинга.Направих си блог и реших да се включа към една програма за вили и хотели под наем в цял свят.Искам да ви покажа блога си и вие ако можете да ми дадете мненията си как да продължа за на пред.Това ми е все пак и първи блог.Благодаря предварително