D
Deleted member 1942
Guest
-
Последно редактирано от модератор:
Да, идиоти. Как точно ще стимулират хората да ходят на работа с градския като двойно се покачи билета? Айде,не двойно, но до 1,60 лв, са повече от 50%.София вече ще е по-чиста - 28 годишните трамваи (наречени зелените краставици - колко екологично и хранително!) пристигнаха!
Виж файлът 14716
За лев и 60 стинки - толкова!
И лятото има проблеми. Не от същото естество, но тогава става задух, няма вятър, не се мият улиците и всичко се вдига във въздуха. Тогава се молим за дъжд, за да го смъкне на земята, но ако не се измие, все тази - пак се вдига във въздуха. Така, че ако не се попадне на крадливи кметове и спевдо фирми за почистване, тенденцията е София да е нон стоп с кофти въздух. И стимулирането да се ползва метро няма да управи проблема. Първа стъпка, която според мен е логична е в работните часове и по принцип даже да не влизат бетоновози, камиони със строителен материал в центъра. Да има глоба за кола, която е толкова мръзна, че не и се вижда нито стъклата, нито номерата, абе мръсна кола. Улиците по принцип трябва да се чистят не само през пролет, а и всеки месец през лятото, защото тя мръсотията си се трупа, независимо, че някои си мислят, че и тя е сезонна.Тука е моментът да попитам - само зимата или и лятото става тоя проблем?
Реално, онзи ден гледах, че източните квартали са най-прецакани.
Знаеш ли какво става с колата като я извадя от автомивка? След 2 дена все едно не съм я мил (през лятото в Павлово).Да има глоба за кола, която е толкова мръзна, че не и се вижда нито стъклата, нито номерата, абе мръсна кола.
Ако ти кажа какъв данък плащам за кола с евро 5 и грюн стикер за вредни газове лошо ще ти стане. Направо да ти се докара 20 годишна баракуда дето пуши като запалено сметищеЩом си решил да караш такава кола, плащаш данък, всичко го правим.
Знаеш ли какво става с колата като я извадя от автомивка? След 2 дена все едно не съм я мил (през лятото в Павлово).
Хахах, не знам, Казвай. И може би си от малкото, които някак спазват нещата. Има такива дето катализатора отдавана са си го продали.Ако ти кажа какъв данък плащам за кола с евро 5 и грюн стикер за вредни газове лошо ще ти стане. Направо да ти се докара 20 годишна баракуда дето пуши като запалено сметище![]()
Ко речи? Ако имах възможност щях да си стоя на село цял живот, просто бизнесът не ми го позволява... това е най-голямото богатство, София отдавна е бунище. Точно затова гледам да не се задържам в България.Да имаш пари и да живееш в Селото не е сериозно.
Хора с 500 лв доход на член от семейството го напуснаха.
Чак на село не, но в по-малък град, определено.Да имаш пари и да живееш в Селото не е сериозно.
Хора с 500 лв доход на член от семейството го напуснаха.
Е къде ми е градината в малкия град? Това да живееш хем в апартамент, хем в малък град си е наказание. Нито можеш да отидеш в добро заведение, нито на театър, нито на концерт...умираш от скука просто. А нощен живот има само когато се опитваш да поливаш, а цялото градче стои на вадата и се бият кой е пръв.Чак на село не, но в по-малък град, определено.
Ето как го правят макетата:
http://www.economic.bg/bg/news/7/skopie-puska-bezplatni-avtobusi-zaradi-mrasniya-vazduh.html
Ние тук сме се такова отзад по всички параграфи. Ама нали сме и преди избори. Та все тази.![]()
Е как няма градини в малките градове? Има си и няма тъпата точкова система, която разбрах наскоро, че всяка една софийска гради може да си наложи без да се съобрази с общоприетата такава. Да, не можеш да отидеш на някои места, но определено може да отидеш до някоя друга забележителност или ако си фен на планински туризъм или риболов и т.н. Малко по-удобно е за някои мероприятия, а за други не чак толкова. Или ходиш до най-близкия голям град или чакаш събитието (за театри или концерти) да огрее и малкия, в който си.Е къде ми е градината в малкия град? Това да живееш хем в апартамент, хем в малък град си е наказание. Нито можеш да отидеш в добро заведение, нито на театър, нито на концерт...умираш от скука просто. А нощен живот има само когато се опитваш да поливаш, а цялото градче стои на вадата и се бият кой е пръв.