zack
Active Member

и понеже съм си налял едно питие, реших да пусна една спамаджийска тема

Някой знае ли какво стана с ЛИЦЕТО Апостол Апостолов

За който не знае, това по-долу е лицето

http://dreal.net/wiki/index.php/Апостол_Апостолов

+1. Въпреки вечните циркове около него, понякога предлага доста компетентно мнение по някои въпроси. Не съм чувал нищо за него повече от година. Последно го бях засичал да предлага копирайт услуги в разни сайтове, понеже и аз имах намерение да правя същото в началото.Вярно е, че Апостол спамеше наред и псуваше като каруцар, но някои от статиите му бяха наистина стойностни. Личи си, че е чел това-онова, но явно или му се е случило нещо, което не пожелавам на никого, или просто не е успял да влезе в интернет бизнеса.
Някой знае ли какво стана с ЛИЦЕТО Апостол Апостолов![]()
![]()
И дали още се подвизава из българския Уеб
![]()
блог (Последна промяна: 05.04 08:04 ): http://apostapostoloff.blog.bg/![]()
Значи си бачка още Апостол, евалаБорбата срещу тютюнопушенето в Нацистка Германия е първата в историята държавна програма за борба с тютюнопушенето.
От известно време рекламирам отново сайта си Otslabni.net. Какво ли не опитвах, но не се получаваше. Изведнъж дългогодишният опит заговори... Актуална реклама, знаете ли какво е това?... Нали виждате какво правят най- големите по Коледа? Кока- Кола например...
Та и аз така. Вкопчих се в една идиотщина и публикувах в 25 форума следната дивотия:
„ШЕСТ КОКОШКИ…” ИМА ПРИПЕВ
Преди години имах гадния адет да пея по кръчмите идиотски, мръсни песни. Влизам в някоя кръчма, удрям 6- 7 питиета и реввам… Най- напред започвах с „Пием, пеем, пушим, дамаджани сушим”. Следваше „Купи ми, мамо, топ”…
Третата песен от репертоара ми беше… „Шест кокошки съм заклала”. На припева мнозина почваха да ръмжат и да ме псуват, но когато най- накрая запявах „Калугер ме гони, мамо, калугер ме стига, белите ми кълки, мамо, сака да ги вдига”, няколко души скачаха и ме изхвърляха с ритници от кръчмата. Умирах си от смях, защото аз така и не плащах сметките. Просто не се стигаше дотам. Години наред пиех и лапах на аванта, пеех мръсотии и се смеех ли, смеех… Голямо ядене и пиене падна, голяма веселба!
Та да си дойдем на думата. „Шест кокошки…” има припев, но оня цървул не смее да го изпее. Защото припевът е следният:
„Друс, друс, дебел гъз,
бели ненки, друс, друс, друс.
Друс, друс, дебел гъз,
у пут.ка к.р чевръст!”
Това просто така- за сведение, за обща култура… Щото цялата култура днес е у к..а!
АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
Otslabni.net
Голям кодош, актуален кодош, нали? Следва и продължение, но то е за през следващата седмица.
Какъв беше резултатът ли? 600 посещения на ден повече! И не говорете за таргетиране, защото 60 % от тези посетители са със сигурност дебели. Така сочи статистиката- 60 % от българите са с наднормено тегло.
Затова тръгнаха и продажбите.
Надявам се, ако не друго, поне да съм ви разсмял.
Апостол Апостолов
Хайде пак да се посмеем! Публикувах следващия постинг отново в различните форуми. Разни префърцунен мадами вече ме ругаеха, а аз, вместо да си взема бележка, ги зашамарих със следното:
„ШЕСТ КОКОШКИ…”- НЕОБХОДИМОТО УТОЧНЕНИЕ
В няколко поредни публикации запознах нашата общественост с факта, че песньовката „Шест кокошки съм заклала” има и припев. Нека още веднъж ви го припомня:
„Друс, друс, дебел гъз,
бели ненки, друс, друс, друс.
Друс, друс, дебел гъз,
у пут.ка х.й чевръст!”
Пропуснах да отбележа обаче, че когато се пее този припев, задължително се извършва и така нареченото „натрисане”. То е добре познато на всички, които са на „ти” с българския фолклор.
Накратко: жената (да, жената, защото „Шест кокошки…” е женска песен и трябва да се изпълнява от ПЕВАЧКА) изнася ръцете си свити в лактите нагоре, след което неистово, дивашки започва да друса циците и задника си. Гледката е направо фантастична! “Кеф, майка му стара”, мисли си навярно всеки един средностатистическият зрител.
С този изтънчен творчески похват всяка една певачица може да докара аудиторията си на хесап. Защото еротичната гледка подсилва неимоверно ефекта от този невероятен припев.
Успоредно с това се изостря до краен предел и естетическото чувство на аудиторията. В това, както правилно отбелязва професор Юлиян Вучков, се крие истинската магия на нашия фолклор. Не случайно „Шест кокошки съм заклала” е любимата песен на всеки нашенски пезевенк. А кюлустурите и халгъзниците пък направо мрат за нея…
Otslabni.net
СМЕЕЕЕЕЕХ!
Пуснах тези постинги и във форума на "Космо", списание, което се чете от сноби и парвенюта.
Някаква дропла ми скочи с отговор:
"Ти нормален ли си, бе? Ебаси дебилщината! Като прочетох твоята идиотщина, се чудих с коя ръка да се прекръстя.
Престани да безобразничиш, защото това списание се чете предимно от подрастващи!"
Смееех, како, смеех!
Апостолов има 2 безплатни книги за интернет маркетинг - препоръчвам да ги прочетете. За мен той е скрит, непризнат талант!
Дай да ги видим тези книги ?
А иначе чел съм негови теми, има интересни статии.