daweb
Active Member
Е така или иначе еврото ни очаква и влиза и в България, от wise доволен ли си?Не е по темата, но Wise спират преводите и работа с български лева от 15 декември
Е така или иначе еврото ни очаква и влиза и в България, от wise доволен ли си?Не е по темата, но Wise спират преводите и работа с български лева от 15 декември
аз уж нямма оплаквания няккави велики, ама и не я ползвам за много нешща обслужват ме, правя по някой превод месечно и това е , стандартни неща и от ннея си зареждам и революта. Това е явно за това не съм имал разочарования хахха. Ама ето сега това ми е разочарованието тази висока месечна такса, като гледам как другите предлагат 2-3 пъти по-ниска. ама да видим колегата каза че на него му е 3 лв обслужване, ще отида в клона да ги видя, какво ще ми обяснят. и може би да се махна от пакет а само обслужване и после всяко нещо да си го заплащам. Всеки превод тоест то това правя, други действия не. А и смсите ще едобре да ги махна, за какво ли са вече с мобилните приложения там всичко с еотчита и вижда. При вас как е, плащате ли си за смс известявания към обслужването, към съответната банка.. И мислите ли че би могло да е необходимо това с смсите, уж за допълнителна защита, аз съм съгласен ама с тези приложения както всичко се вижда там, май не виждам смисъл. Някой може ли да каже от цкб като се зарежда революта, заплаща ли се, или не? Blinky, видях че ти пишеш че имаш сметка в цкб...?Аз от толкова години с ДСК единствения плюс, който видях е приятните служителки в клона, в който ходех, всичко друго беше леш.![]()
Да. Беше ми личната сметка, ме правих много преводи на каса, защото не успяха да ми подкарат онлайна и дори и мобайла, Монте са вързани - да имам активно банкиране. Таксите им не бяха високи, но удобството липсваше. Недай си Боже да имам работа на каса в началото на месеца когато раздават и пенсиите, да видиш чакаме .Към банка цкб- лична ли ти е сметката. Аз там имам резервна лична и ми е 2,54 лв. е кажи как те могат с такава такса а дск- явно им е трудно хаха
За цкб или дск казваш, че е било товаДа. Беше ми личната сметка, ме правих много преводи на каса, защото не успяха да ми подкарат онлайна и дори и мобайла, Монте са вързани - да имам активно банкиране. Таксите им не бяха високи, но удобството липсваше. Недай си Боже да имам работа на каса в началото на месеца когато раздават и пенсиите, да видиш чакаме .![]()
Е това си звучи релистично, какво получаваш за това? Или това си е самото обслужване, а всяка дейност и операция после си те таксуват? тоест не пакетна тази цена