Как да правим пари!

monefff

Well-Known Member
Здравейте,

Споделям Ви какво точно да изгледате за да правите пари, И НЕ САМО!

The Secret в замунда търсете

От личен опит, ще кажа, че ДЕЙСТВА. Филма не го бях гледал, до днес, но винаги съм си мислил за няколко неща. И винаги се е случвало, това което си го мисля.
Мога да кажа просто на всички предприемачи, да изгледат филма. И да коментират тогава.

Успех Ви пожелавам и приятно гледане.

П.С. Съжалявам, ако има такава тема вече!

Поздрави,
Симеон
 
Последно редактирано от модератор:
Чел съм книгата, има стойностни неща. :)

От личен опит мога да кажа едно - всичко, което правим е като бумеранг, който се върти и рано или късно се връща при нас с още по-голяма сила. Така че каквото посееш, това ще пожънеш :)
 
От: Как да правим пари!

Не ме кефят такива теми. Кажи за какво се разказва поне, какви изводи си си направил. Дал си някакъв линк към замундата, ама аз примерно нямам регистрация там и ме мързи да си правя.
 
От: Как да правим пари!

Значи, като изгледам филма, ще почна да правя пари?
 
От: Как да правим пари!

Не ме кефят такива теми. Кажи за какво се разказва поне, какви изводи си си направил. Дал си някакъв линк към замундата, ама аз примерно нямам регистрация там и ме мързи да си правя.

Тайната е пълнометражен филм, който представя Голямата тайна на Вселената. Тя се е предавала от уста на уста през годините и е просъществувала през вековете. Това е тайната за всичко - тайната на неограниченото щастие, здраве, пари, отношения, любов, младост – всичко, което някога сте искали. Всичката информация от която ще имате нужда, за да разберете и живеете с Тайната. Водещите учени, писатели и философи ще ви разкрият Тайната, която е променила напълно живота на всеки, който я е разбрал - Платон, Нютон, Карнеги, Бетовен, Шекспир, Айнщайн.

Toзи филм ви показва, стъпка по стъпка, как да промените живота си към по-добро. С помощта на един прост закон -- Законът за привличането. Нямам в предвид земното привличане. А законът, изразен по нашенски "Каквото повикало, такова се обадило".

Мнозинството хора си мислят, че мисълта е нещо лично, започва и свършва в тях. Голяма грешка! Като част от общия човешки организъм ("колективното несъзнателно" на Карл Юнг) нашите мисли и чувства се разнасят като вълни във всеки човек. И като магнит привличат събития, хора, ситуации към нас.

Във филма са изложени разбираемо и просто тези закони за привличане и как да ги използваме за нас и за доброто на човечеството.

Това е резюмето от филма.

--------------------------

П.П.: Не знам дали става въпрос за същия филм (понеже все още не съм го гледала), но бяха разказали веднъж мои приятели, че гледали някакъв филм, в който се разказва за силата на желанието или по-точно, че колкото по-силно желаеш едно нещо, толкова по-голяма вероятност има то да се сбъдне.

Като се споменава една история за човек, който много искал да си купи собствена къща, дори я нарисувал такава, каквато иска да е и си я окачил на стената като всеки ден я гледал. Минали години и същия този човек направил състояние, закупил си къща, вече имал и семейство и се преместили в новия дом. Тогава, случайно сред старите вещи попаднал на снимката и се оказало, че къщата, която си е купил е досущ като тази на рисунката. Тоест, желанието му се сбъднало.

Причината била, че вселената не различава доброто от злото. Тоест, когато все си повтаряш примерно, че не ставаш за нищо, не можеш да постигнеш нищо в живота и т.н., то наистина няма да постигнеш, но ако вярваш в себе си и в своите възможности, то със сигурност ще получиш желаното.

Лично не съм гледала и не знам доколко е вярно това - може и да са пълни глупости, може и да не са.

Но моето мнение е, че все пак има нещо вярно, тъй като, като се обърна назад и си спомня какво съм искала, сега виждам, че го притежавам. Говоря за някакви малки предмети, не къщи и милиарди левове де... :D
 
От: Как да правим пари!

Моят коментар е "ъъъъъ". #курзасектите
 
От: Как да правим пари!

Значи, като изгледам филма, ще почна да правя пари?
Симеоне, днеска го изгледа, кога по-точно почна да правиш пари?
 
От: Как да правим пари!

Има някои уж "верни" неща, които казват във филма, но за мен лично не само с желание се получават нещатата, а с много упоритост и работа.
 
То как да правят пари всички знаят. Вие по-добре кажете как да не ги хванат ;-)
 
От: Как да правим пари!

Изгледах го преди година. Многократно тестван лично от мен - работи! Въпроса е как го разбирате Вие. Както каза деси, като добавим и малко упоритост и работа нещата се получават!
 
От: Как да правим пари!

С бг. аудио

[video=youtube;AeREYBAHL3s]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AeREYBAHL3s[/video]

Силата е в нас - проектирането на въображението ни ;)
 
Последно редактирано:
От: Как да правим пари!

Изгледах го преди година. Многократно тестван лично от мен - работи! Въпроса е как го разбирате Вие. Както каза деси, като добавим и малко упоритост и работа нещата се получават!

И вяра в това, за което наистина мечтаеш...

[video=youtube;eZlT95A_4SQ]http://www.youtube.com/watch?v=eZlT95A_4SQ[/video]
 
От: Как да правим пари!

Американските нюйедж простотии свързани с позитивното мислене. Като си мисля, че искам да имам яхта, тя ще дойде при мен :lol: Като си мисля, че не искам да попадна в задръстване, то ще попадна в задръстване. Ку-ку.
 
От: Как да правим пари!

Доказано и от мен и то много пъти. Правилно, някой бе писал не става само с мислене - така е трябва и действие в синхрон с мислите. И да това е 1 от 7 Херметични закони на Вселената. Е като си купите на Мел Гил - Метатайната и другите 6 ще ги разберете - макар че и без да знаете ги прилагате част от тях. Затова по горе писах не само мисленето има и още няколко неща :)

Който е скептично настроен, негова воля. Казвам го като, човек минал през много интересни житейски моменти и съм се вадил именно с това и съм променил много живота си за кратко време. Пак за скептиците не ударих 6 от 49, че така да са променили нещата.

Успех, позитивно мислене и дерзайте ;)
 
От: Как да правим пари!

По-кратко, но със сходна идея като във филма:

Пътува си един мъж в понеделник сутрин в автобуса към работата. Стои си, мрачен и си мисли: "Живота - кофти работа, жената - кучка, приятелите ми - само използвачи..."
Зад него стои неговия ангел-хранител с бележник и записва: "Живота - кофти работа, жената - кучка, приятелите ми - само използвачи... Странно, отново същото. Но щом това иска, трябва да се изпълнява..."
 
От: Как да правим пари!

Американските нюйедж простотии свързани с позитивното мислене. Като си мисля, че искам да имам яхта, тя ще дойде при мен :lol: Като си мисля, че не искам да попадна в задръстване, то ще попадна в задръстване. Ку-ку.

Едно е да проектираш мислите си, друго е да си мислиш ;) Дали е американски или пакистански нюйедж е без значение - никой не управлява живота си, както самите ние. Мога да потвърдя, че от детска възраст при мен действа силата на мисълта.

Един пример от преди близо 7 години. При нещастна злополука, мотокар (с дървено пале) ме притиска до крайност в чували с картофи. Праскане и пукане - изтръпнах. Счупена кост в глезена - с 2 часа тежка операция, скалъпват сухожилията ми и прикрепват костта с 10 см-ва платина. И тъй като съм свикнала сама да се оправям, след събуждането си мъчих с адски болки 20 мин. да се добера до тоалетната на 5 крачки от леглото ми. Последва мъмрене от хирурга (уплашил се къде съм), трудна била операцията и за двамата хирурзи, и бля бля... Интересното е, че на петия ден болките ми утихнаха, на деветия ме заковаха в гипса, а след още тринадесет дни вече стъпвах без гипс. Изумителното бе в рентгена (на петия ден), когато с изненада хирургът ми казва, че скоро ще ходя нормално без да ми се налагат физиотерапевтични процедури след снемането на гипса. Какво скоро - в момента си ходя нормално, иначе ако чакам и се вайкам от болки да оздравея (защото не съм болна) ще си остана с чакането :)

Страшен бе моментът, когато видях костта си и болките, докато дойде линейката... След упойката се чудех къде съм и защо съм тук, където не трябва... Единственото, което ме изправи бързо на крака е, че мислех като здрав човек и не спирах да се движа, колкото и трудно да си го представя някой, толкова е лесно да го направиш. Мислите предвождат действията. Или иначе казано - предприемаш и действаш. Проектираш мислите си в реалност. Затова съм на мнение, че всеки се ражда предприемач, защото живота му е низ от предприемане на действия.

Както и в моя случай в училищна възраст - имах бизнес период, в който рисувах графични портрети на известни личности като Брус Уилис, Майкъл Джексън, Брус Лий, Арнолд и каквото още искаха съучениците ми за 2 лв. :D Не съм художник, но имах желанието и го постигах.

Не съм търговец, но въртях на обороти през 0.2 цента Deo Fa, Rexona, Malizia uomo на едро за 'Сръбско'. И защо да стоя да си продавам на дребно стоката, като можех да платя за шпионаж на конкуренцията. Заставах на изхода на видинския пазар и уговарях набелязаните потенциални купувачи без задръжки (възпитано, разбира се). Така продължих 3 години, докато не замря бизнеса у съседката ни.

Жив е този, който предприема риск - той е предприемач ;)
 
Последно редактирано:
От: Как да правим пари!

И аз съм чел книгата, не само филма. Доста мотивиращо като цяло и с много истини. Като цяло ще ви кажа да продължавате с позитивизма, положителната енергия не е случайна, много често тя се усеща и ви помага! Много е важно хората около вас също да бъдат позитивни!
 
От: Как да правим пари!

Гледал съм филма, но според мен както каза
Като си мисля, че искам да имам яхта, тя ще дойде при мен :lol: Като си мисля, че не искам да попадна в задръстване, то ще попадна в задръстване. Ку-ку.
:) Но също съм на мнението и на @emoyambol , че трябва да сме позитивни.
 
Re: От: Как да правим пари!

Американските нюйедж простотии свързани с позитивното мислене. Като си мисля, че искам да имам яхта, тя ще дойде при мен :lol: Като си мисля, че не искам да попадна в задръстване, то ще попадна в задръстване. Ку-ку.

Тълкуваш позитивното мислене прекалено буквално. Явно не разбираш концепцията, но мога да кажа, че със сигурност работи. Без позитивното мислене (и още няколко неща) нямаше да съм постигнал и частица от това, което съм направил. И не прогресирам само финансово, но и във всеки значим аспект от живота.

Докато не спреш със съмненията и не започнеш да се интересуваш от и практикуваш позитивното мислене, няма как да видиш ползата от него. Ти искаш първо да ти бъде доказано, че работи, и тогава да почнеш да го практикуваш - еми не става така, нещата се получават наобратно - първо сееш, ториш, поливаш и т.н. и чак след това жънеш. Ето един прост модел на начина, по който работят нещата:

positivethinkingcollage.jpg
 

Горе