Как открихте нашия форум?

Как открихте нашия форум?

  • Търсачка

    Votes: 454 65.7%
  • Реклама на сайт

    Votes: 21 3.0%
  • Линк от друг форум

    Votes: 51 7.4%
  • Препоръка от приятел

    Votes: 165 23.9%

  • Общо гласове
    691
От: От: Как открихте нашия форум?

"Как бихте искали сте ни намерили?":)
Чрез логически загадки скрити в мрежата потребител Х е подтикнат да даде информация за себе си и да подпише декларация че иска да участва в НетТв продукция.
Месец след случилото се го отвлича маскиран екип с черен бус, притежаващ обозначението: predpriemach.com
Субектът Х е заточен в далечна резиденция - където започва да се обучава в интернет бизнес, под предлог че работи за огромна тайна компания и от това зависи животът му.
Отделни кадри се излъчват в 24 часов информационен канал, както и техниките на които бива научаван.
Целта е да припечели 25'000$ с нет бизнес за няколко месеца и да се докаже, че дори маймуна от зоопарка (образно казано) може да го постигне с малко повече стимул, с подръчни средства, находчивост и действие :(
 
От: Как открихте нашия форум?

Ей това се казва добра идея.:) Може да изглежда като голяма шега, каквато е, но и това е вариант. Екип да "мотивира" и "насочва" хората в това начинание, като кряйния резултат е да се прави гореспоменатата сума в рамките на няколко месеца. И всичко това да се излъчва по "независима" телевизия или предаване. :)

А конкретно въпроса ми беше свързат по-скоро, къде бихме привлекли внимание с цел посещение и записване във форума тук.:) Но реших да е кратко въпросче с неточен отговор от страна на потребителите. Аз винаги съм си искал да е на надпис върху тениска, носена от едрогърда манекенка или друга красива твар.:)

Все пак, продължавайте с пълненето на темата с начините на намиране на форума, както и да не изпуснете да дадете едно вотче в пула над темата. Мерси предварително. ;)
 
От: От: Как открихте нашия форум?

Google и съм много доволен от форума.
Мерси за думите и се надявам да има още много довлони като теб, както и бройката им да се умножава многократно с течение на времето. :eek: Дано до другата година на влизат още повече, сега като е криза и домакинствата имат нужда от допълнителен доход, да се умножи записванията във форума тук.

В другите държави, а и тук на - освен хоби, онлайн маркетинга е като допълнителен начин за уголемяване на семейния бюджет.

Продължавайте с мненията...;) Мерси в адванс....:D
 
От: Как открихте нашия форум?

Не съм сигурен (отдавна го бях намерил), мисля че беше от google
 
От: Как открихте нашия форум?

Аз не знам дали съм си оставил лапичките в темата, ама айде за по-сигурно :d
Беше преди 3 години. Нямаше какво да правя лятото и твърдо бях решил да изкарвам пари от интернет, поне за нета да си плащам... Още си чакам чека от кешфиестата :d :d ама т'ва е друг въпрос. Като видях няколко публикации, че са скам открих форума с фраза "пари от интернет" :) тогава не ми увираше много-много главата и забутах линка... Но когато преди година ви открих отново се захванах сериозно и... сега ви тормозя всеки ден с тъпите си въпросииии :d
Благодарен съм на Гугъл и на Вас, всички от форума, защото ако ви нямаше, много по-малко хора щяха да печелят пари от интернет! Евала пичове, продължавайте все така и дано винаги да ви върви по вода!!!
 
От: Как открихте нашия форум?

Мерси за топлите думи. Форума обслужва всички занимаващи се с онлайн печелене и в бъдеще ще продължава да се пълни и развива, както и винаги ще подържа най-добрата информация по въпроса.;)
 
Как открихте нашия форум? Google, Yahoo, MSN, PPC

и двата форума са екстра ;)
Да и двата форума са лидери в областа си. Мерси че сподели инфото, а как точно - чрез тема, линк в подписа или просто кате ресурс линк? Мерси предварително и успешно пребиваване тук. Много кинтаж ти пожелавам в онлайн бизнеса ти.;)
 
От: Как открихте нашия форум?

Много е гадно това ъпване на теми при глас в анкетата. Не може ли да се изключи от настройките на форума?
 
От: Как открихте нашия форум?

даа, блинки, куулайс моля ви оправете го... ужасно е ;(
 
Как открихте нашия форум? Finding the forum

даа, блинки, куулайс моля ви оправете го... ужасно е ;(
Пречи ли ви това. Нека изкача когато гласуването се е активизирало, не често но все пак. Ако ви пречеи, игнорирайте го. ;) Не ви ли е интересно как сега ни намират. :)
 
От: Как открихте нашия форум?

Аз намерих сайта съвсем случайно от Google. Търсех си нещо съвсем различно и ...
 
От: Как открихте нашия форум?

Еми добре дошъл тук и мерси за споделеното мнение за това как си ни открил. Често започнаха да идват някои търсещи ей така в Гугъл. Което е адски добре...само дано се задържи тенденцията. И особедно да е търсил нещо тематично с темата на форма. :)

Приятен престой тук и всичко най най. ;)
 
От: Как открихте нашия форум?

Верно ли? Той има ли акаунт тук, леле ако няма ще ми стане едно такова хубаво :)

Последния път ни споменаха в х-л Форум (бившия Славия), но някакъв идиот прекъсна момичето, което даде форума ни като сайт от категорията Web 2.0 с цел даване на пример какво е общност за самообучение и професионални отношения.

Добре е, че не бях близо до този обрасъл метъл.... :)
 
От: Как открихте нашия форум?

От голямото G попаднах тук,търсех нещо по темите.И май се пристрастих,още не мога да прочета всичко,но определено ТОВА Е НАЙ-ЯКИЯ ФОРУМ НА КОЙТО СЪМ ПОПАДАЛ.Благодаря ,че ви има.
 

Горе