И така може, ама как се правят 20 вървежни сайта... :?
Останал съм с впечатлението, че повечето от потребителите, които са гласували, че се прехранват чрез ИМ, се занимават с Адсенс. Не знам дали греша, но трябва да имате огромни сайтове, че да се прехранвате по този начин, а някои хранят и жена и деца... Наистина ли тук има уебмастъри с толкова големи сайтове, или моите сметки за печалбите от Адсенс са грешни?
Аз пък зарязах Adsense като несериозен приход. За някои теми (ключови думи), може и да се плаща добре, но не считам за нормално Google без точно описани правила да си съчинява колко и дали изобщо да ти плаща. Не намирам за много коректни този вид уж партньорски отношения. Ползвал съм ги преди време, но не съм доволен от Google Adsense като цяло. Най-печелившо е когато продаваш продукт/услуга. Ако е някаква онлайн услуга, която може да се ползва от масовия потребител, задължително трябва да има някаква макар и орязана безплатна версия, за да може чевек да види колко са качествени услугите и да вземе да реши да пробва платените варианти. Ако някой ви занимава със стотинки, просто го зарежете.