Конкурс за лого - 40 лв.

От: От: Конкурс за лого - 40 лв.

Така наречения конкурс приключи , изчаквам още едно предложение , за справка има 10 предложение от различни хора , искрено им БЛАГОДАРЯ за взетото участие . В понеделник ще се разбере кое е избраното . А пък плюс-а за мен е ,че вече имам няколко човека и познавам начина им на работа , на които ще давам и за напред работа по проекти (за над 40 лв.)
Темата може да бъде изтрита сега ,или след понеделник като разберем кой е спечелил . Още веднъж благодаря за отделеното време .




Тръгнал си да решаваш проблема по грешния начин. Трябва ти лого, но това лого не трябва ти да го поемаш и да го плащаш с парите от поръчката за сайта. Това лого трябва да бъде поето от фирмата. Нима не правиш разлика между сайт и лого? Това са две различни неща. Ми фирмата като не иска да си плати за лого - тогава им изтипосай един надпис с шрифт по твое усмотрение и толкова - проблема е решен. Ако вече ти не си обяснил това на собствениците на фирмата, каква е разликата между сайт и лого и защо това са две различни неща - това си е твоя грешка и сега гледаш да замажеш положението.
Иначе видя какво става сега - подиграваш се с труда на другите и сега се чудиш как да се оправдаеш.

Не мисля,че повече има какво да се коментира , за напред няма да направя тази грешка да пусна подобна тема .

Поздрави !
 
От: Конкурс за лого - 40 лв.

Здравейте колеги,
макар и по трудния път имаме избрано лого , то е на колегата nnikolov .
Благодаря на всички взели участие , ще ви имам в предвид при други проекти , но ще пиша лични .

С пожелание за успешен бизнес,
Красимир Петров
 
От: Конкурс за лого - 40 лв.

Майтапа на страна - няма какво да съжаляваш за спама в темата - логото на Николов цели десятката. Шанса да имаше по-подходящо, дори и при чиста и оборотна тема, беше под 5% :wink:
 
От: Конкурс за лого - 40 лв.

Вълничката в левата част много остра ми се вижда нещо... наподобява на нож, сабя, чикия, мачете, кама, кинжал, ятаган, меч, рапира, шпага.. и прочие. Това ли наистина си имал в предвид :twisted: Ако е така, тури една дръжка в десната част и клането може да започне :D


О, не разбираш :D на мен пък ми харесва! Браво!
 

Горе