Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

uni-web

Well-Known Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Той да е само пеевски.....
Свиня Пеевски тегли милиони и дебелее а бай Иван , дето цял ден с мотичката копае двора му плаща парите. Това са реалностите в България , кабинет Орешарски .
Какво им пука на управляващите , те сега ще подават оставки , не могат да мислят и за народа....
 

vladko82

Active Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

И още от ЦВ:
„Не съм чел тази европейска заповед за арест, не се крия от никого. Ще дам своите показания пред съответните органи". Това заяви банкерът Цветан Василев в интервю в предаването на Цветанка Ризова по bTV. "За „обира на века" ще кажа едно - в огромната си част нещата са силно изкривени и преувеличени. Що се отнася за т. нар. лоши кредите, не бих искал да коментирам нищо. След като се запозная с оценката, ще направим своите действия", добави Василев.

„Този кръг от хора активизира своите действия срещу мен и банката в последно време. Описал съм кои са в кръга на съответните органи в заверени показания. Никой май няма интерес да се намери разумно рационално обяснение. Целта е да се дискредитира банката", заяви мажоритарният собственик на КТБ, който обаче не пожела да каже имена. „Те дължат доста пари на банката и очевидно нямат интерес да ги върнат. Може би разчитат на това. Нещата вървят по строго определен сценарий. Всичко започна с мнимо поръчителство на убийство. На тяхната въдица се уловиха и държавни органи", поясни той.

„През цялото време съм бил в чужбина, когато съм теглил парите - категоричен бе той. Не било компютри, а компоти. Аз нямам прлаво да раздавам кредити, това би трябвало да е известно на господин гуверньора на БНБ. Представятели си 3,5 милиарда без кредитни досиета. Звучи несериозно. Банките са сред най-силно контролираните институции", каза още той. Дали централната банка не си е свършила също работата, ако банката е в такова лошо състояние?, попита Василев.

След като в предишното си изявление пред bTV Цветан Василев се зарече, че най-вероятно ще се върне в България "в петък", сега обеща да стъпи на родна земя в "най-скоро време".
 

coolice

Owner
Re: От: От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

как на кой на твоя приятел доган, не разбра ли че иска да става депутат от дпс :)

хъм май забравяме :)

http://www.dnevnik.bg/biznes/finans...skrov_ostava_shef_na_bnb_no_izbran_ot _gerb/

Иван Искров остава шеф на БНБ но избран от ГЕРБ


Парламентът уцели два заека с един изстрел вчера, след като първо отмени преизбирането на Иван Искров за управител на БНБ от миналото Народно събрание и в същото време показа, че той все пак ще запази поста си поне още 6 години.

За това бяха нужни само 2 часа и 35 минути. В 8.35 часа в парламента е било депозирано искането на Искров да му бъде приета оставката, а в 9.30 депутатите отмениха избора му за втори мандат, както и този на Николай Неновски за подуправител. Депутатите от ГЕРБ Стоян Мавродиев и Димитър Главчев пък веднага предложиха за преизбиране Иван Искров, но този път с номинация от ГЕРБ.

Така партията - победител в изборите, ще запази статуквото на върха в БНБ непроменено, но показа, че решенията на тройната коалиция, взети "в последния момент", няма да се търпят, особено ако противоречат на закона и технически могат да се отменят.

Източници от ГЕРБ с ръководни постове коментираха, че в полза на Искров са натежали основно политическите аргументи и е направен реверанс към НДСВ, които стояха зад Искров. Фаворитът на БСП, който трябваше да стане подуправител и ръководител на управление "Емисионно" (валутният борд), Николай Неновски обаче няма да поеме този пост, след като мандатът на сегашния титуляр Цветан Манчев изтече на 10 октомври. На практика професорът по макроикономика от УНСС беше избран от предишния парламент със същата процедура и със същите мотиви като Искров.

На неговия пост обаче ГЕРБ желаят да застане човек, на който имат повече доверие, а Неновски е считан за приближен до бившия премиер Станишев и финансовия ексминистър Пламен Орешарски.

За неговото отстраняване се разбра в понеделник, когато бюджетната комисия реши да отмени избора му, а идеята беше подкрепена от всички депутати освен тези от БСП и ДПС. Така едно от най-важните звена в централната банка ще се контролира от човек, когото ГЕРБ подкрепят. Макар и неофициално, няколко източници от партията на Бойко Борисов заявиха, че решенията на парламента целят валутният борд да се ръководи от Калин Христов. В момента той е съветник на Иван Искров. През пролетта имаше слухове, че той ще стане депутат на ГЕРБ и че е помагал за изготвянето на икономическата им програма. Христов обаче отрече и двете. След като ГЕРБ спечели изборите, той беше първият, когото партията посочи като евентуален заместник-министър на финансите, отговарящ за макроикономическите въпроси и отношенията с международните финансови институции - МВФ, Световната банка и др.
Калин Христов може да стане подуправител Вчера Калин Христов обясни, че е в отпуска и е изненадан от случващото се с Иван Искров. Той каза, че няма информация за евентуална номинация да оглави управление "Емисионно".

Цялото развитие на вчерашните събития обаче беше прието положително само от депутатите на ГЕРБ. Дори Иван Костов от "Синята коалиция" определи поведението на Искров като недостойно за управител на една европейска централна банка. "Иван Искров не показва високо морално ниво и при неговото преизбиране и това разкрива що за персона е. За мен това категорично не е удовлетворително поведение и преизбирането му ще е нередно е от всяка гледна точка. Ако са решили да го оставят, ГЕРБ винаги ще го наложат с гласовете на ДПС и БСП, но това не е добре за България", коментира Костов.

Мартин Димитров оцени положително подаването на оставката и факта, че новият управител ще се избира от новия парламент. Той обаче каза, че "Синята коалиция" също има кандидат, който ще излъчи в началото на следващата седмица.

Бившият премиер Сергей Станишев коментира пред "Фокус", че решението за смяна на управителя и подуправителя на БНБ създава трусове в банковата и финансовата система и атмосферата на работа между правителството и БНБ.

Новата конфигурация на върха в БНБ беше положително оценена и от представителите на търговските банки. "В тези времена е хубаво човекът, който ръководи централната банка, да има опит. Очакваме Иван Искров да бъде преизбран. Досега той е направил само добри неща за сектора. Рестрикциите, които въведе по време на бурния растеж, са от съществено значение и сега всички банки щяха да имат много по-големи проблеми, ако те не бяха факт. На няколко пъти той защити България и на световни форуми по време, когато страната ни беше оценявана като високорискова, и това беше много важно", заяви изпълнителният директор на Първа инвестиционна банка Мая Георгиева. Виолина Маринова, която председателства управителния съвет на Асоциацията на банките в България, каза, че Иван Искров като един достоен човек си е подал оставката, защото изборът му е станал по същата процедура за избирането на професор Неновски.


Мнения:

Менда Стоянова, депутат от ГЕРБ, председател на бюджетната комисия (преди съпартийците й да предложат Искров за втори мандат):

Това е достойна постъпка на един професионалист с признат международен авторитет. Не виждам нищо невъзможно да се предложи отново неговата кандидатура още следващата седмица. Целта на днешните решения не е насочена към личностите на г-н Неновски и г-н Искров, а към акта на предишния парламент. Това вече е отстранено и в избора на управител и подуправител няма да усъмни никой, че е в нарушение на закона. Само управителят може да направи предложение на парламента за подуправител и ще изчакаме да видим какво ще предложи следващият управител на БНБ.

Стоян Мавродиев, депутат от ГЕРБ, зам.-председател на бюджетната комисия:

Беше важно да покажем, че законът трябва да се спазва и че не може да се прави всичко в разрез със закона и при сдаването на властта от едно правителство. Ние показваме едно професионално отношение, а не партизанщина и лов на вещици. Готови сме да подкрепим всеки професионалист, който се е доказал. Още повече в условията на криза трябва да дадем условия за приемственост и да запазим макроикономическата стабилност и стабилността на валутния борд.

Иван Костов, депутат от "Синята коалиция", председател на парламентарната комисия за контрол на ДАНС:

Начинът, по който действаше Иван Искров, не беше за приветстване. Той не показва високо морално ниво и по-специално за начина му на преизбиране. Това все пак разкрива що за персона е... За мен това категорично не е удовлетворително поведение. Нередно е от всяка гледна точка. Аналогична ситуация в Западна Европа е невъзможна. Ако са решили да го оставят, ГЕРБ винаги ще го наложат с гласовете на ДПС и БСП, но това не е добре за България. Западен банкер не би приел да повтори и в новия парламент ходенето по мъките, на което станахме свидетели в предишния.


Ако някой се чуди как тези хора които уж се мразят така се преизбират и си имат доверие и какво ги свързва отговора е един всички са вързано по между си от ДС - Дръжвана Сигурност...

мен затова ми е направо смешно като ГЕРБ започнат да се пишат антикомунисти .... просто са друго крило на ДС....

http://www.silnabulgaria.com/%D0%B2...%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0/

Виж кой те управлява! Всички са деца на ДС и стари комунисти!

Връщането на комунистическите фамилии на власт фактически обезсмисля усилията ни през целия преход“. Това са думи на бившият зам.- председател на ДСБ Веселин Методиев по повод идването на Симеон Втори на власт, което доведе до нов тип явление в кадровата политика на управлението столетницата – завръщането в социалистическия авангард на фамилии, причислявани към комунистическата номенклатура.

Властта и капиталите в страната до ден-днешен са концентрирани в техните ръце, а по различни данни днес 85% от високопоставените политици и олигарсите са свързани с ДС и БКП.

Ето списък на най-влиятелните хора, в България, чието родословно дърво преминава през върхушката на БКП или Държавна сигурност.
[video=youtube;8wwsSuYuPIE]http://www.youtube.com/watch?v=8wwsSuYuPIE[/video]

ПОЛИТИЦИ

Сергей Дмитриевич Станишев
Бивш премиер, председател на БСП

Баща му Димитър Яков Станишев е най-младият партизанин от отряда „Чавдар“ и секретар на ЦК на БКП. След Деветосептемврийския преврат от 1944 г. Станишев заминава за СССР, където учи история, подготвя и защитава дисертация по история на марксизма-ленинизма в Московския държавен университет.

Бойко Борисов
Бивш премиер, лидер на ГЕРБ

Член на БКП и син на полковник от МВР – Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. През 1991-а година неговата фирма охранява бившия първи Тодор Живков.

Росен Плевнелиев
Президент

Платен първи комсомолски секретар на общински комитет на ДКМС. Баща му Асен Плевнелиев е имал високи позиции в партийната йерархия и е бил сред най-високопоставената номенклатура на самия отдел „Пропаганда и агитация“ на Окръжния комитет на БКП-Благоевград.

Цветан Цветанов
Бивш шеф на МВР, ГЕРБ

Син на Генчо Цветанов, шофьор и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

Николай Младенов
Бивш министър на МВнР, ГЕРБ

Баща му, Евтим Младенов, е щатен служител на нейното Първо главно управление – свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие. Според някои медии Николай Младенов участва активно в младежкото комунистическо движение (Комсомола) и е последният секретар на Ученическия комитет на ДКМС на гимназията.

Симеон Дянков
Бивш финансов министър, ГЕРБ

Продукт на седмичната детска градина. Отгледан от властна майка и втори баща пастрок, малкият Дянков е бил в почти еничарски условия на израстване като дете и юноша. Бившият финансов министър се оказа отгледан от майка и баба със здрави комунистически убеждения и принципи, под силното влияние на Макаренко при възпитанието на своя син и внук. След 10 ноември 1989 се премества във Виенския университет (според Иван Славков е изпратен във Виена през 1988 г. от Фондация „Знаме на мира“ на Людмила Живкова, ковачницата на млади и отворени за света комунистически кадри.), а след това в Свободния университет на Западен Берлин.

Меглена Кунева
Политик

Омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на някогашния сектртар на ЦК на БКП Иван Пръмов.

Цецка Цачева
Бивш председател на НС, ГЕРБ

Партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.

Борис Велчев
Бивш главен прокурор

Син е на дипломата Владимир Велчев, член на ЦК на БКП и внук на Борис Велчев – втория човек в Политбюро на ЦК на БКП до средата на 70-те години.

Сергей Игнатов
Бивш образователен министър, ГЕРБ

Син на секретаря на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси Симеон Игнатов.Бащата на бившия образователния министър е член на ръководството на Българския антифашистки съюз. Организацията влиза в състава на Коалиция за България заедно с БСП.Той все още е и член на БСП, а преди 12 г. Симеон Игнатов беше сред учредителите на т.нар. генералско движение в БСП.

Нона Караджова
Бивш министър на околната среда и водите, ГЕРБ

Дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Лиляна Павлова
Бивш министър на регионалното развитие и благоустройството, ГЕРБ

Внучка на партизанина и завеждащ отдел на ЦК на БКП Георги Павлов.

Антон Кутев
Депутат от БСП

Баща му Константин Кутев дълги години работи в ДКМС и в ТНТМ (Техническо и научно творчество на младежта).

Моника Станишева
Съпруга на Сергей Станишев

Баща ѝ Любомир Янов е известен журналист. Работил във в. „Поглед“, „Стършел“, „Стандарт“. Говорител на Футболната лига, аташе на агента на секретните ни служби Божидар Божилов – Боби Бец.

БИЗНЕСЪТ

Ирена Кръстева
Медиен магнат

Бащата на Ирена Кръстева е полк. Ангел Кръстев, който е бивш заместник-шеф на управлението на Държавна сигурност във Враца. Назначен е след опита за преврат на Горуня, което говори за голямо доверие. В онези години е отговарял и за ДС делата във Видниско, Михайловградско и Плевенско, понеже Враца е била определена за регионален център. Още по-любопитно е чий е началникът му полковник Мургин. Съвпадението във фамилиите на полк. Мургин и г-жа Мургина изобщо не е случайно.

Иво Прокопиев
Предприемач

Баща му – Георги е дългогодишен служител на прословутото УБО и като такъв стига до поста директор на ловно стопанство „Воден“, според някои по личната препоръка и желание на Тодор Живков. След 1989 година възраждат популярния петъчен „Отечествен фронт“, но с една малка промяна в името – изданието става „Отечествен вестник“.

Цветелина Бориславова
Банкер, “Българско-американска кредитна банка

Баща ѝ, Борислав Карагьозов, е служител на ПГУ-ДС и работи като материално отговорно техническо лице към български посолства. Майка ѝ, Веселина Карагьозова, е акционер в „Кемисол“ АД, Стара Загора – дружество, търгуващо с химически продукти.

Валентин Златев
Генерален директор, Лукойл България

Валентин Златев е роден през 1965 г. , точно на студентския празник 8 декември в родния град на Тодор Живков – Правец. В далечната 1968 г., когато той е на три годинки, баща му Васил Златев става председател на Селския народен съвет, някогашен аналог на длъжността кмет. След обявяването на Правец за град той продължава да го ръководи, но вече като председател на Изпълнителния комитет на Общинския народен съвет.

Огнян Донев
Изпълнителен директор на „Софарма“.

Роден през 1957 г. в Берлин. Баща му е свързан с Държавна сигурност и работи зад граница като търговски представител. Самият Огнян завършва колежи в Западна Германия и Австрия, а после е приет „Международни икономически отношения“ във Висшия икономически институт „Карл Маркс“ в София.

На 29 години вече е доктор по икономика и получава първия висок държавен пост в България – съветник в Министерски съвет на една от най-силните личности в България по времето на Живков – Огнян Дойнов. Дойнов сред хората, които най-основно управялват парите на БКП. Самият казва, че е направил първия си милион с продажба на близалки и дъвки.

Милен и Георги Велчеви
Бивш финансов министър и бизнесмен

Баща им Емил Велчев е член на БКП и сътрудник на държавна сигурност. Син на братовчед на първия обвинител на народната република Борис Велчев. Като представител на БГА „Балкан“ в Зимбабве Емил Вепчев е въртял далавери с нелегално чейндж бюро с посланика Александър Атанасов – брат на Андрей Луканов.

Красимир Гергов
Рекламен магнат

Да се родиш в семейство, което е изцяло отдадено на службите преди 10 ноември 1989 година означаваше само едно – че имаш ясен и предначертан път, който ще те изведе до пост с висока заплата и съответните привилегии. Причината е повече от очевидна – има си вуйчо, явил се този път в ролята на заместник-шеф на прочутото Управление „Безопасност и охрана“, по-известно като УБО.

Любомир Павлов
Бивш медиен магнат и дългогодишен сътрудник на Огнян Донев

За него са показателни думите на бившия председател на Комисията по досиетата Методи Андреев: „Да не забравяме, че бащата на Павлов е бил личен лекар „Уши, нос, гърло“ на Тодор Живков. След това в Общинска банка Любомир Павлов назначава за изпълнителен директор офицер от Шесто с инициали С.М. После продължава да привлича твърде много бивши офицери от Шесто“.

Емил Кюлев
ДСК

Покойният банкер е син на полк. Александър Кюлев, който е началник-отдел „Убийства“ към отдел Криминалната милиция, близък на Адрей Луканов.

Христо Ковачки
Бизнесмен, мини и енергетика

На 18 години, през 1980 година, той влиза като курсант във Висшето военно-артилерийско училище. По времето на развития социализъм, военните училища даваха и граждански звания – инженер за техническите специалности. Но школникът Христо не завършва петгодишния курс на обучение, а още на втората година заминава да продължи висшето си образование и то не в българско висше училище, а направо в ЛИТМО – Ленинградски институт за точна механика и оптика, един от най-елитните технологични институти в бившия соцблок.

Цеко Минев
Собственик на „Първа Инвестиционна банка“

Потомствен финансист, син на бившия зам. министър на финансите Тодор Минев

Николай Банев
Ссобственик на „АКБ Форес“

Баща му Йордан Банев работи в структурите на Държавна сигурност, където е отговарял за „гръцкото направление“.

Тодор Батков
Адвокат, собственик на ФК „Левски“

Баща му е роденият през 1931 година Костадин Батков, едно от големите имена на родното външно разузнаване, работил през годините основно зад граница като журналист.

Кирил Домусчиев
Собственик на „Хувефарма“ и ФК „Лудогорец“

В дъното на забогатяването на двамата братя стоят дядото на Домусчиеви, който е активен борец против Фашизма и капитализма, бащата на Домусчиев – Петър, който по времето на комунизма е с ранг на министър, и майка им, която е верен и дългогодишен активист на компартията, а по време на комунизма и след 10.11.89г. е директор на завод „Балкан“ в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира за жълти стотинки, чрез фонд „Напредък“и на който след това става шеф.


Списъка има да се допълва та герб били антикомунисти :lol:
 

BurnX

Well-Known Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Искам групичката "Аз мразя всички , но плюя само по Бойко" да коментира това (копирам го за 2ри път от колегата :

ПЪРВО, защо и трите банкови катастрофи (Луканов, Виденов, Орешарски) се случват при управлението на една и съща партия?

из коментари
92-96 ограбиха пенсионните фондове няколко милиарда, 2013-2014 ограбиха напрактика държавния резерв, защото той ще покрие депозитите на хората, тези от БСП направо заслужават нобелова награда, само се се чудя те ли са толкова гениални или ние сме толкова прости, че ги оставихнме два пъти да ни съдерат по 9 кожи, за които и децата на внуците ни ще плащат!
 
Последно редактирано:

vladko82

Active Member
От: Re: От: От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

хъм май забравяме :)
Ако някой се чуди как тези хора които уж се мразят така се преизбират и си имат доверие и какво ги свързва отговора е един всички са вързано по между си от ДС - Дръжвана Сигурност...
За мен затова ми е направо смешно като ГЕРБ започнат да се пишат антикомунисти .... просто са друго крило на ДС...Списъка има да се допълва та герб били антикомунисти :lol:

Всички са рожби на ДС+БКП,и дупетата и алчните им душички са червени.
 

madseason

Active Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Лично за мен, всички въпроси, които обществото днес си зададе, са синтезирани в тази статия:
Необратим институционален срив
В тая схема участваха политици, медии, БНБ, прокуратура, МВР... целия държавен апарат беше впрегнат да ни убеждава чрез псевдо паника в незаконноста на КТБ. Артисти от класа, направо фокусници!
 

bioz

Active Member
От: Re: От: От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

хъм май забравяме :)

Нищо не забравяме, просто следим обстановката която се променя постоянно - http://frognews.bg/news_72227/Nova_bomba_Iv_Iskrov_deputat_ot_DPS_I_TSonev_-_shef_na_BNB

Управителят на БНБ Иван Искров преговарял с Ахмед Доган да бъде включен в листите на ДПС за следващ парламент. Искров щял да се оттегли от сегашната си длъжност, въпреки че мандатът му изтича през октомври 2015 г. Ако влезе в парламента обаче, ще си осигури присъствие в политиката и съответно имунитет за четири години.

Забележи от кога е новината - преди фалита. Как мислиш защо му е имунитет на тоя хубавец?
 

madseason

Active Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Още един много интересен анализ:
Цялата тази операция на БНБ да прехвърля пасиви и активи в здравата банка (Креди Агрикол) чрез специален закон цели именно тези милиард и 500 милиона лева вложения, които са над лимита на гарантираните вложения от 100 000 евро, да бъдат изплатени. Пита се в задачата чии са всъщност тези пари?
Тенчо Попов
 

BurnX

Well-Known Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Позицията на отстранените шефове на КТБ
"Три дни преди поставянето на КТБ АД под особен надзор БНБ уведоми цялата общественост, че: "БНБ категорично потвърждава, че банковата система, включително и КТБ, е с висока ликвидност и капиталова адекватност и функционира нормално“, припомнят още от КТБ и питат: "В кой случай БНБ каза истината – тогава или сега? И кога БНБ е пълнила КТБ АД, че да твърди, че е „каца без дъно“?"

Из многото коментари :
БНБ бе срината днес до примитивно-пропагандна слугиня за изпълнение на сценарий за невръщане на задължения, които ще бъдат покрити от държавата т.е. от нас, за да бъде обслужен политико-икономически кръг, който управлява в момента България. Управителят на БНБ Иван Искров пожертва авторитета на БНБ - централната банка на Третата българска държава, чийто престиж е пазен и оцелявал 135 години, с едничката цел да опази гуверньорът поста си. А най-забавният - травмиращо-забавен! - елемент от буфосинхронадата на гуверньора Искров и Управителния съвет (мълчанието на агнетата) е унищожените досиета, което трябва да отклони вниманието и от участието на прокуратурата в криминалната сага!

Когато такъв позор ни се демонстрира без капка свян не от някой политически водач, а от управителя на най-независимата сред независимите институции на държавата, каквато би следвало да е БНБ, питаме се втрещено какъв ли трябва да е залогът, за да се излага Искров чак дотам, и идват съмненията, че проблемът му е само постът...
И когато в сценария участва и другата най-безпристрастна сред безпристрастните институции, блюстителката на върховенството на закона, каквато би следвало да е прокуратурата - забравете за държавност. Тя е срината. Необратимо.

Какво би се очаквало от следващото правителство , след като всички финанси са изядени и тия кредити дето се взимат нон-стоп трябва да се връщат ? И тия наглеци имат уста да говорят как правителството Орешарски е изключително успешно ? Не крадци , а убийци -това са тези хора. Няма правителство , няма съд , няма нищо. Държавата е на един автопилот и всеки граби кой както може. Тая схема с банката , дето ще я плати народа беше като черешка на тортата за довиждане. Доганя сега може да спи спокойно в сарайте и да чака след 4 години пак да дойде на власт за малко да покраде пак.
 

coolice

Owner
Re: От: Re: От: От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Нищо не забравяме, просто следим обстановката която се променя постоянно - http://frognews.bg/news_72227/Nova_bomba_Iv_Iskrov_deputat_ot_DPS_I_TSonev_-_shef_na_BNBЗабележи от кога е новината - преди фалита. Как мислиш защо му е имунитет на тоя хубавец?

Знам от кога е новината на човека му имаха пълно доверие и от бсп и от герб вероятно по някаква ДС линия .... (и доган мисля е бил вербуван от дс) та такам за кукловодите....

не ви казвам че бпс са прави ами че герб са друго крило на дс не са десни.... и също смятам че даже посмяха да потъпкат демокрацията по време на тяхното управление толкова са крайни... и цялата им работа беше едни големи приказки

на фрог нюз незнам дали да вярвам най жълтото за мен е блиц.... афера фрогнюз , останлите са ми идея по жълти в повече...

пп а Бойко е за глоба от КФН затова дето ги плямпаше че всичко щяло да фалира в съботата (онова клипче от нова телевизия на третата минута)
 

BurnX

Well-Known Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Двама бивши комунисти излязоха и разбиха на пух и прах сценария, съшит между другото, с мнооого бели конци. Дончева и Р.Петков при Ц. Ризова http://btvnews.bg/article/bulgaria/...-kasier-na-ktb-ne-sa-izneseni-200-mln-lv.html

Случката напомня фарса Костинброд , но този път не е за очерняне на врага , а за много много пари.
 

happyslacker

New Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

По повод опитите за внушение, че липсват 3,5 милиарда лева от капитала на банката писах в тази тема.

Накратко: липсват някакви бумаги, не пари.
 

road_runner

Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

на глупаци ни правят, сега ще почне нов одит, т.е поне още месец няма да отвори банката според мен. 21ви друг път. Тоя Искров е пълен смешник, сменят се версиите през 3 часа...
 

jkminkov

Active Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

БНБ е превзета от Свинята, която с любезното съдействие на сгрешилата цацаратура се опитва да открадне "фалирала" банка
 

Кай Рен

New Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Иван Костов за ситуацията около КТБ в "Тази сутрин":

Срещу КТБ се извършва нападение с цел грабеж и падане на валутния борд

ВИДЕО http://btvnews.bg/video/videos/tazi-sutrin/ivan-kostov-ne-sam-vzimal-nikakvi-krediti-ot-ktb.html
доста верни неща каза Гарвана:(
 
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Банкер на годината!
Вече не се връчва, а се издирва.
 

Горе