Левски или ЦСКА

От: Левски или ЦСКА

От малък съм за ЦСКА, дядо ми ме запали. Така, че ще викам за ЦСКА! :)
 
От: Левски или ЦСКА

20 от най-хубавите ми години минаха по стадионите в България и не само.

Сега вече рядко ходя по мачове, но въпреки всичко, след семейството си най-много обичам Левски.
 
От: Левски или ЦСКА

От Левски съм, като малък ходех редовно с баща ми на мачове на сините, сега всичко е цирк... опитваха се да ме привлекат към фракции Синя хунта, SW99 но за жалост не успяха.Сега човек не може спокойно да се изкефи на едно дерби без да има счупени носове, палки в главите и т. н... Откакто миналата година в Борисовата ни спряха група хулиганчета и сцепиха главата на мой приятел с няква тръба, аз на мач не съм ходил и не смятам да ходя.
 
От: Левски или ЦСКА

Аз съм на Армията от доста години. Толкова съсипан клуба не е бил от години. Много ми е мъчно. Сега съм решил да си купя акции. Като последен опит. Сигурен съм, че парите ще потънат в нечии джобове, но ... там са ми били едни от най - хубавите моменти в живота.
 
От: Левски или ЦСКА

ЦСКА от както се помня, ще чакам IPO-то на ЦСКА и пак няма да си купя акции!
 
От: Левски или ЦСКА

Тия пак се сбиха, това не е мач, не е публика, почвам да ги мразя, едва ли не.
 
От: Левски или ЦСКА

И двата отбора са пародия в момента ...
 
От: Левски или ЦСКА

С извинение към @bgtifo ама после защо сме ходили да гледаме Лудогорец... Баси мача просто, отдавна не се бях смял така, абсолютна пародия тотална, 6 червени картона и общо над 20, и 2та отбора са абсолютно зле, такива фрапантни пропуски, ако нямаше дузпа не можеха да си вкарат, освен да се ритат друго не могат. Поне се посмях де.
 
От: Левски или ЦСКА

Най-сладката победа!!! Иначе съдиите прецакват мачовете винаги! В началото тръгна добре, но после с този измислен картон на Галчев и оцветяването на всички останали изнервиха докрай обстановката.. Вярно, че толкова си могат половината, които са на терена, но защо трябва съдиите да накъсват толкова мача... Както и да е важното е, че ги бихме и другата събота/неделя пак!!!
 
Re: От: Левски или ЦСКА

Честито на победителите!

Честито. Но на такъв тип мачове няма победители.

Баси мелето. Еми като не ставаш, избиват комплексите. :)

Трагедия. Даже се чудя кой оптимист е ходил да ги гледа тия палячи, след като 5 дни е мача с голямо М. Това днес беше за най-големите епик фейл. :D
 
От: Левски или ЦСКА

Дербито много отдавна не е това, което беше преди години.

Въпреки всичко тръпката е на ниво и те държи дълго, може би най-истинския мач в България.

Взел съм си една бутилка уиски и ще се напия, като прасе, защото много ме е яд ама честно :)
 
От: Левски или ЦСКА

Абсолютен АНТИ-футбол . Хич няма да си правя труда да ги гледам другата седмица.Второто полувреме дали имаше и 10мин общо събрани в игра.Във В група сигурно играят повече............
 
От: Левски или ЦСКА

И двата отбора са АДСКИ зле, като игра.. може би ние сме с една идея по-добри от сините, но сме далеч от истината.. Но ИНАЧЕ на този мач се ходи само и единствено заради тръпката, заради онова което бие отляво, когато играе любимият ти отбор и те кара да настръхваш във всеки един момент от мача, дори при най-безобидната на пръв поглед за обикновеният футболен запалянко ситуация.. Само, който не е ходил на мача не знае за какво става дума и по-добре да не коментира.

В интерес на истината утрешният мач между фирмените отбори Литекс и Лудогорец навярно ще бъде в пъти по-добър и интересен спрямо футбола, но никога няма да има този заряд, тази тръпка, която се създава около ВЕЧНОТО дерби..
 
От: Левски или ЦСКА

Добре, обясни ми защо ТОЧНО този отбор ти е любимия!
Единственото нещо което може да изтъкнеш е историята - но това може да се каже за всеки един отбор
левски (или там който подкрепяш) няма нищо общо с отбора чиято история история знаеш - само имената им са еднакви
да не говорим, че е пълно с негри и въпреки това нищо не могат да направят...дори провинциални отбори ги бия без проблем

лежите на стари лаври ми се струва :oops:

за каква тръпка говориш? от боя ли? това боксов или футболен мач е? :lol:
 

Горе