Малко помощ за Webmoney

От: Малко помощ за Webmoney

До сега не съм използвала тази система за разплащане. Бихте ли ми казали дали смятате, че е удобна и сигурна?
 
От: Малко помощ за Webmoney

Как мога да си преведа парите които са в Портфейла ми в WebMoney в моята дебитна карта ? Какво трябва да направя, защото не мога да разбера как да го направя.
 
От: Малко помощ за Webmoney

Някой опит с Яндекс money? Оказва се, че от БГ единствения възможен евтин вариант е да се превеждат пари чрез Cashterminal.
 
От: Малко помощ за Webmoney

за какъв чеп са ти яндекс, като си набуташ парите, няма начин ако си извън ссср да си изкараш парите оттам
 
От: Малко помощ за Webmoney

Трябваше ми за разплащане с руски фрийлансъри.
Оказва се че можеш да оперираш с портфейла си, едва след като верифицираш с международен паспорт.
Колегите, които не са подновявали този документ за самоличност ( като мен :) ) да имат едно наум.

В този ред на мисли WebMoney по-надеждни ли са и по-лесно ли се оперира със системата им?
 
Здравейте,
Мога ли да разбера какво е 3D защита на картата и как може да се направи това също така на кое портмоне да регистрирам мастер карт защото не ме допуска
 
Привет. С нов windows и нов смартфон логването и пазаруването е невъзможно. Някакви идеи как да се оправи?
 
чиста набутвация си е захранване на пари през cashterminal към webmoney.

За тези които не са пробвали, обяснявам от личен опит:

Тъжната статистика, че cashterminal чрез техен контрагент "Mplat.kz" ви вземат 17,22% от всеки внесен лев във вашия Портфейл в Webmoney!
Който не вярва, моля сам да пробва.
Интересно е че никъде във сайта на cashterminal няма информация за реалните такси които се вземат при захранването към Webmoney . Защо?

След като въведете номера на Портфейла на cashterminal-а ви излиза съобщение че обменния курс през "Mplat.kz" към webmoney e "2BGN=1$" и "2BGN=0,89EUR"!

Което даже не е вярно. Реалния курс в 2BGN=0,846EUR! виж долу.

Лично захраних два пъти през cashterminal към моят WME -EUR Портфейл в WEbmoney и резултата е следния:

захранени на терминала 10лв получени 4,23EUR в WEbmoney
захранени на терминала 70лв получени 29,63EUR в WEbmoney

Сами можете да сметните курс "купува" :) е 2,364лева за 1Евро!
Което прави комисионна 17,22%


Хубава работа, ама българска.
Може да се ползва за захранване на малки суми през cashterminal, ама за големи няма смисъл.
 
Хахах, това звучи като все едно докато зареждаш там, някой е насочил пистолет в гърба и те ограбва. :) Шегата на страна. Редно е да сложат ценоразпис, защото при такива такси или комисионни, ако така го видят, е редно да са разписани някъде. Както са направили банките с техните неизгодни в сравнение с чейндж бюрата курсове на валутите. ;)
 
е, що не гледа директно през сайта им webmoney.ru на "Пополнить" има разни начини, примерно през крипто, или през skrill
 
е отдавна вече ползвам именно този вариант през сайта на webmoney.ru на "Пополнить" :) много... много по малка е комисионната.
 
Здравейте,

Как най-лесно мога да си изтегля парите от webmoney? Навремето трябваше да се ползва exchange. В момента какви са опциите?
 
Здравейте, имам нужда да попълня малка сума- 3 wmz . Може ли някой да ми преведе? А аз ще се разплатя на epay или paypal . Преди няколко месеца за тази цел ползвах кеш терминал, но сега не става, като опитвам да попълня портомоне излиза съобщение че нямам задължение!? Изобщо какви други вариянти има за такива малки суми?

пс. реших си проблема чрез https://www.bestchange.ru/
 
Последно редактирано:
Пробвах да обменям пари чрез тия сайтове (по-конкретно exchangex.ru), нещо ми идват скъпички. За $300 от webmoney към paypal накрая получавам и аз не знам колко ще получа :eek:. Пълен смях е цялата процедура. За $300 долара заявени (трябваше да имам около 302 в акаунта в webmoney) и да получа $297 в пейпал, до тук звучи добре, само че таксите в пейпал са били много здрави. Първо плащане $250, само че ми ударжат близо $14 долара такса. Остават още $47, днес още 2 плащания по $6 и $13 съотвено и на тях имам $1.5 такса. Сега ще видим още колко плащания ще направят от сайта, докато ми преведат останалите пари.

В крайна сметка изобщо нямам намерение да ги ползвам занапред като вариант да си изкарам парите от webmoney. Не е рентабилно. Препоръчайте нещо друго, моля.
 
аз използвам по конкретно advcash.com към webmoney , и по конкретно чрез обменника d-obmen.cc защото няма минимална сума. комисионната е 5 %, има и други там, около 3% ,но с изисквания за мин 300 - 500 долара. Обратната операция не съм правил- да тегля от вебмани
 

Горе