Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

niks

New Member
bTV въведе АКТА

Сякаш напук на повсеместната борба срещу АКТА и категоричното й отхвърляне по волята на гражданското ни общество, bTV поведе нова кампания за въвеждането на международното споразумение за защита на авторските права. Ден след като принудиха сайта за видеообмен YouTube да свали пресконференцията на "Глобал вижън", Герговците затвърдиха репутацията си на цензор №1, оповестявайки становището си по казуса.

“Във връзка с дългосрочната стратегия за борба с разпространението на пиратско съдържание в интернет, bTV Media Group е подала към YouTube над 400 сигнала за нарушение на авторските права относно съдържание, на което bTV е собственик, в това число български сериали, новинарски емисии, развлекателни и публицистични програма. В резултат на тези действия YouTube по своя преценка блокира потребителите, които са регистрирани в системата на видеопортала като нарушители. Политиката на YouTube в такива случаи е да блокира всички ъплоуднати материали от въпросните потребители, като в тях могат да попаднат и материали от различни телевизии, музикални изпълнители, други интернет медии и т.н.”, пише и в официално съобщение на bTV до медиите.

“Ние си защитаваме продукцията. Естествено е когато някой потребител злоупотребява, да бъде блокиран”, каза за БЛИЦ пиарката на bTV Галина Джорева.

От телевизията обаче не обясниха дали АКТА им дава право да включват в емисиите си готови текстове от новинарски сайтове, препрочетени зад кадър като собствени творения.

.................................

Славяно Комунистическия кенеф Бунак ТВ собственост на ченгето от Държавна Сигурност Красимир Гергов вмириса не само цяла България но и целия Балкански полуостров като надмина дори държащата до скоро първо място по простотия и селяния Сръбска шумадийска кочина ПИНК, по чието подобие беше създаден и самия Бунак.




Време е да изхвърлим БОКЛУКА цапащ земите на Дунавските Българи
 
От: Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

Както са започнали май ще ни принудят да изчистим България... от btv.
 
От: Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

БТВ е посредствена телевизия. Заради тях се замислям дали да не спра да гледам телевизия въобще.
От близо 2 години не гледам телевизия...
 
От: Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

От близо 2 години не гледам телевизия...

и аз така ... само от замунда си дърпах столичаните, но от няколко седмици нещо спряха да ги качват и са изтрили и старите епизоди , явно бунака нещо са се разбрали с тях , добре че в арената още ги качват :D
 
От: Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

bTV не били рекетьори, а борци срещу пиратството!

bTV най-после излезе с официален отговор на народното недоволство, която заля интернет

bTV най-после преди броени минути реагираха на чудовищната лавина от негативни коментари спрямо странната политика на телевизията, за които ви писахме първи.

В специално обръщение от медията съобщават, че „bTV стартира активна борба с интернет пиратството”.

Своебразния джихад срещу откровено върлите фенове на сериалите на най-популярната частна телевизия у нас, в действителност било „дългосрочна стратегия за борба с разпространението на пиратско съдържание в интернет”.

Според съобщението телевизионерите са подали само към YouTube над 400 сигнала. От медията са възроптали срещу разпространението на техни сериали, емисии новини, шоу – и публицистични програми.

От най-популярния в света сайт за видеообмен са реагирали както подобава – не само са премахнали материалите на медията, но са наказали прегрешилите потребители с изтриване на целия им видео архив и са регистрирани като нарушители. С думи прости – не правете грешната стъпка да ни разпространявате – наказанието ни е сурово!

==========================

Старите хора са казали : "Конят когато умира най-много рита"

Идва края на милиционера от Симеоново Красимир Гергов и Телевизията на Държавна Сигурност - Би Ти Ви
 
Тук май не се прави разграничаване от двата проблема - пиратство и свобода на словото. Не защитавам бТВ, защото не ги понасям - смешна медия са безспорно, но не може да отречете, че качените в ютюб материали са с авторски права.
 
От: Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

Новинарските емисии се излъчват веднъж и ако не се качват прекалено бързо, не знам какво им пречи това.
Борбата за авторски права на българските сериали и по-конкретно ще се захвана за този, върху който имам наблюдение - "Стъклен дом", е направо комична. До преди "творението" Voyo този сериал се гледаше безплатно в подсайт на btv. След като сгряха идеята за месечен абонамент, която отдавна бачка в чужбина, решиха да го приложат и тук, но нали са умнички и си го побългариха. Такава джаджа за да тръгне човек първо трябва да види, че работи и тогава вече да реши дали да плаща. За целта трябва да се пуснат няколко продукции (по-евтините) без пари. На "Стъклен дом" досега излъчваните епизоди спокойно можеше да ги пуснат и за без пари като зарибявка. Новините и тези дето и без това се въртяха преди за без пари също можеха да ги пуснат така. Като човек се убеди, че гледането е удобно, може да реши да плати за да гледа другото. Ако пък няма финансова възможност, ще се задоволи с безплатното и така от навик ще гледа и при първа възможност ще плати за другото. Така се прави бизнес, а не като нашите дето продават нещо дето го не знам какво е, т.е. карат те да платиш преди да видиш. Да, обещават да върнат парите ако не ти хареса, но идеята да платиш преди да си сигурен действа отказващо. Аз като се зачетох в техническите им изисквания се отказах. Моят компютър няма чак такъв хардуер, а и не ползвам Windows (и той е описан като изискване незнайно защо). Вероятно би тръгнало видеото и на моя комп (гледам си видеа от YouTube и Vbox7), но как да рискувам на сляпо. Ако пък реша да рискувам и не ми тръгне, би трябвало да се възползвам от връщането на парите след 7 дни (ако изобщо има такова нещо). Да, ама ако по-късно искам да го ползвам на друг комп и пак стане същия гаф, надали за втори път ще ми върнат парите. Да приемем, че все някак ще ми тръгне видеото (като съобразим, че онлайн гледането на телевизията в сайта им забива при претоварване), но в методите за плащане я няма спомената най-популярната световна система за разплащане PayPal. Въпреки, че са ми антипатични имах желание да им платя само заради идеята да внедрят това легално евтино гледане, но след всичко това просто няма начин. По тази причина ако изобщо ми се догледа нещо от тяхната телевизия (като съобразим "качеството" на продукциите, които пробутват), го диря по Vbox и YouTube.
Та за това е цялата тази "борба" от страна на btv. Опитват се да поправят последствията, а не причината за тях.
 
Последно редактирано:
От: Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

Тази манипулаторска телевизия трябва да бъде забранена със закон, и дори трябва да ги съдят за това че преди няколко години бяха си позволили да излъчват 25 кадър, и не се знае дали все още до днес не продължават да го излъчват! А това е забранено от международната конвенция на ООН! Този 25 кадър директно се запечатва в подсъзнанието. Това става като се излъчва някаква картинка с времетраене на 25-я кадър-милисекунди. Тя не се вижда поради инертноста на окото, но все пак се регистрира подсъзнателно от мозъка, и остава нещо като спомен до следващия 25 кадър и така подсъзнателно се набива информация която обаче не се доказва по никакъв начин, освен че остава в подсъзнанието, и подсъзнателно кара индивида да прави действия които са му внушени - пиите кока кола, е това е безобидно, но много по страшни неща могат да се внушават с 25-я кадър! Така че тия бунаци да не ми се правят на света вода ненапита и да реват като ученички че им нарушавали правата. И да не забравят старата поговорка: "Прекаленият светец и Богу не е драг".

Вижте за какво става въпрос: Скрити сатанински кадри в клип на bTV

Скрити Сатанински послания в bTV
 
От: Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

Това ,че няма да мога да тегля сериалите им от Замунда , не означава ,че ще седна пред телевизора да ги гледам . Не мога да преразпределя свободното си време само защото те са решили да си вдигат рейтинга на канала.
 
И аз не ги защитавам, но имат правото да претендират за авторски права над материалите си и са си в правото. Все едно някой от нас да репортне като му качат артикъла някъде и си го види от името на друг, пък и то на сайт, на който има повече тръст ранг. Само ми е жал за обречените душици, които са ги качвали и сега са баннати или там каквото са решили за акаунтите им. Да качваш авторски неща на БТВ е все едно си вкараш автогол с боулинг топка. :)
 
От: Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

Това ,че няма да мога да тегля сериалите им от Замунда , не означава ,че ще седна пред телевизора да ги гледам . Не мога да преразпределя свободното си време само защото те са решили да си вдигат рейтинга на канала.

Целта не е да седнеш пред телевизора, а да се абонираш във Войо-то
 
От: Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

Тези репресивни мерки едва ли ще убедят някой да им плати за Войо-то, най-много да изгонят и малкото Балъци решили да дадат пари за гюбрето на БОКЛУК ТВ.

С нетърпение чакам анонимните да кажат своята дума като анонимизират напълно Герговото Войо-то, така че да може да се отваря само от Учин Дол или най-много от школата в Симеоново

[video=youtube;6pv2g-t6asM]http://www.youtube.com/watch?v=6pv2g-t6asM&feature=relmfu[/video]
 
От: Милиционерския Комунистически Кенеф БУНАК ТВ (Би Ти Ви) въведе АКТА !!!

Като цяло Voyo-то е добра идея, но поради кривата реализация идеята започва да изглежда не чак толкова добра. Както споменах и по-рано, исках да платя за Voyo-то, но точно те ме отказаха.
 
Вече bTV са с нова кампания - Fairplay в интернет - http://vbox7.com/play:5980757491
Асен Блатечки "боцка" в чужди хладилници и т.н. Да не си копирам мнението - линк в моя блог.
Мда, вчера и последно време я въртят често, та и аз я засякох. Много мила реклама и съм много за нея, ама нещо не ми се вярва да има голям ефект. Първо, щом не може да отделиш 5-6 лева за билет, едвали е много пълен хладилника му. :) Пък и от Happy към празен хладилник е малко падане от високо, та на мен такова послание ми се наби в главата.

Както и да е. :)

Аз за последен път гледах преди една седмица свален от нета филм. Не бях го правил от месеци, може и година да е станало, но и обещах на мърлата в киното. След като резервирах билети в сайта им и ми върна потвърждение, тя ми каза, че системата не ме е отчела и да чакам да отпаднат от сегашните. Разменихме 2-3 добронамерени реплики и затворих разговора с това, че ако не го гледам тук, ще се прибера и ще го изтегля. Давам шанс да ми вземат парите, ако не искат - духацио. Та аз така гледам пиратски филми, когато някои си го заслужи.

Така, че тази реклама за мен е малко идиотска, но и такъв ми е ъгъла, през който аз я гледам. :)
 
Най-малкото е много лицемерна и съвсем не на място. Иначе идеята като цяло е добра за нашето общество, но след още няколко години. Иначе да тръгваш с такава кауза и едновременно с това да заливаш същите тези дето призоваваш за fairplay с турски сериали... :)))
 

Горе