Молба за легално лечение със забранена билка

От: Молба за легално лечение със забранена билка

мойте най-искрени съболезнования, да почива в мир, а на теб Петя пожелавам кураж да го преодолееш :(
 
Последно редактирано:
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Отново благодаря на всеки за подкрепата! За съжаление откривам, че първоизточникът на болестта е на психическа основа в продължение на години. Но същевременно и лекарската немарливост на един Монтански доктор, който в продължение на 2 години е "спал" пред ехографа... Въпреки всичко, не успях да предприема плануваните от мен методи за лечение на майка ми, тъй като я заварих в кома. Единственото, което можах да направя, бе да поставя слушалки на ушите й с релаксираща музика...

Поствам и една книжка, която си заслужава да се прочете. Всъщност тя разкрива много истини, които са прикривани от нас: "Медицинската система е една истинска МЕДИЦИНСКА МАФИЯ. Тя създава болести и убива заради пари и власт. Това е страховито откритие. Събрах всичките парчета от пъзела на годините ми практикуване и сглобих голямата картина за която си мечтаех – неограничено здраве и богатство за всички нас.

Обратно на това, което повечето от нас вярват – властите, медицински и политически няма да дадат решението на проблема. Истината е, че те са го
създали и се опитват да поддържат съществуването му. Само ние – пациентите , като загрижени граждани можем да отворим портите на затвора и да реализираме мечтата за здраве и просперитет." - извадка от книгата "Медицинската Мафия".
Джислейн Ланкто, лекар.

Вярвам, че книгата ще ви даде много отговори на въпроси, за които не откривате решения...
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Петя нашата здравна система е истинско блато и горко му на който стъпи в него - това вече и сама си го установила.
Сега прочетох няколко страници от книгата и лично в мен остана неприятното усещане че тази книга е писана по поръчка и преследва определени цели които са далеч от това да се подобри здравеопазването - не че нещата вътре не са близко до истината, просто вероятно е писана за по елементарна публика - вероятно това е била и целта.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Дори и да е писана по поръчка, то е постигната целта. Изчетох я докрай и съм съгласна с авторката. Въпрос на време е да се срине системата ;)
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Моите съболезнования, мир на праха и. Ужасно е да загубиш скъп човек и то поради нечия престъпна немарливост.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Моите съболезнования.
Има една друга книга по темата - 'Световната конспирация срещу здравето', писана от Атанас Гълъбов. Доста е интересна и в нея също се разкриват различни истини за начините, по които подкрепят и увеличават болестите ни.
Също си струва да се прочете теорията на новата германска медицина.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Предполагам, че в случая става въпрос просто за неумение и нисък професионализъм в съчетание със стара техника. Няма как всички болни да ги преглеждат само светила в медицината. И аз съм имал подобно преживяване, но с доброкачествен характер. Снимката си седя в мене с години и един лекар случайно видя нещо, което се оказа доста сериозно и се чудеше как другите преди него не са го видели. Просто такова е качеството на медицинския персонал в България и ще става по-зле занапред. Доста от по-кадърните лекари бягат на Запад, а тук остават тези с по-скромни възможности и ще си търпим последствията от това тепърва. Нищо чудно скоро да се наложи да внасяме лекари от Индия и други затънтени краища на света.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Случаят с болестта на майка ми бе открит и при сестра й преди 6 мес. Тя също посещаваше въпросният монтански доктор с модерна техника. Отново положителни резултати, докато не отиде при друг и откриха рак на яйчника 3-та степен. Веднага се оперира и днес се радва на живота. Какво да кажа, освен, че не само системата ни е виновна, но и повечето лекари, които забравят за какво практикуват професията в действителност.

Съмненията се породиха от личния лекар на майка ми (много позитивна личност), ако не беше той, вероятно нямаше и да разберем за болестта й. Но си обяснявам всички натрупани нейни болежки, като резултат от притесненията й покрай моето отсъствие от страната вече 10 г., като първоизточникът бе отравянето ми с ваксината против едра шарка. Всичко е на психологическа (вътрешна) основа. Затова няма да плащам (не съм плащала) здравните в Б-я. Не че тук при мен системата е безгрешна, но плащам, защото всичко си има покритие.

lakshmi@ - Атанас Гълъбов е сред любимците ми.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

petya77, да, всичко е на психична основа. Вярвам, знаеш и списъка на Луиз Хей с мисловните модели като причина за болестите.
Понякога си мисля колко по-лесен щеше да е животът, ако не слагахме всички тези маски, с които се подвизаваме в света. И ако говорехме повече за онова, което е в нас. Но никой не ни е учил на това, а напротив - за да сме по-успешни, по-силни, по-смели трябва да правим еди-какво си, да не споделяме какво се случва в нас и т.н. Да не говорим пък за социалните роли, свързани с престижните професии. Какво самочувствие имат повечето ни лекари, а за компетентността им да не говоря. Има и добри измежду тях, но си е късмет да попаднеш на съвестен.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

пълни научни статии за ефектите на канабиноиди на туморните клетки могат да бъдат намерени на интернет страницата Mediccanna
 

Горе