Молба за легално лечение със забранена билка

От: Молба за легално лечение със забранена билка

Ще наблегнем на зеленината в градината ни. Магданоз и коприва особено. От всичко що е природно ще се възползваме.
Всичко, което съдържа антоциан, също ще е от полза. Боровинки, малини, къпини, сини сливи, червен лук, червено зеле - изключително полезно по принцип, новите сортове домати с повишено съдържание на антоциан. У нас в Метро се продава Кумато.
Ненапразно всички водещи производители на семена са в остра надпревара да създават такива сортове черни и сини домати с повишено съдържание на антоцин. Пазара за тях е необятен. А ефекта на антоциана при раковите заболявания, и не само, е доказан.
Имам няколко от тези нови сортове домати, включително сини, но реколтата ми тази година е отвратителна, и на практика не бих могъл да ти помогна. :(
За червения лук се консултирай с диетолог, че сухото вещество на лука съдържа около две трети захари. Монозахари предимно, но все пак захари. Кромидия лук е силен енергиен източник.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

@Вискяр Бг - Всичко това примесено с конопено масло (за щастие легално) вярвам ще даде ефект, дори и самотно да се използва.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Майката е една на този свят,бащи много.За майка ми съм готов на всичко и съм напълно съгласен с теб Петя.Масур ще си намериш лесно в България.Имам прознат който живее е САЩ и има рецепта от доктор поради същата причина която и майка ти.Затова си мисля,че за да го изпише доктор в щатите са направили доста тестове и ако вредеше нямаше да я има.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Утре изписват майка ми с разсейки и злокачествен рак. Дават й малко време. В петък сутринта съм по най-бързия начин в Монтана. Умолявам, ако има колеги от града, да ми пишат на лични за мар-та. Друго спасение няма и законите по дяволите да ходят!

Забравих, трябва да се сдобия и с конопено масло:
HTML:
http://www.bioslunceluna.com/shop/konopeno-maslo-canah-bio.html

Никoй от роднините ми не предприема нищо, затова умолявам, за да не губя време, по най-бързия начин да го купя и да заминавам на село.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Не изчетох всички коментари в темата, но си се насочила към много прав път. От доста време вече съм потребител на марихуана и без да се хваля бих казъл, че знам кажи-речи всичко за билката. Не искам да те разубеждавам, канабиса би помогнал значително в случаи на психични травми, хронични болки, депресия, но никога не съм чувал да се ползва за лекуване на сърдечни проблеми, диабет или кръвно. Защо не се обърнеш към някой опитен народен лечител, за да ти препоръча някоя друга билка, която би била по-ефективна в случая ?
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

канабиса би помогнал значително в случаи на психични травми, депресия,
Ако здрав човек го използва, да, това са симптомите, също психоза и дори шизофрения. Така, че не се хвали, а спри да взимаш лекарство без да си болен.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Първо - малък си. Като станеш на 30 ще говорим пак. Тя нервната система се скапва бавно, но трайно. Пушиш, мислиш си, че нищо ти няма и изведнъж рухваш. Е, може и твоят организъм да не реагира така, ама може и да се случи, знаеш ли?
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Разбирам, че канабиса вреди при здрави, но дотолкова, колкото да ги направи зависими, както тютюна, с годините нямам представа. Но само в канабиса и маслото ми е надеждата в случая с разсейките на рака.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Канабисът влияе негативно на нервната система и при млад човек може да я увреди и да отключи болести. Твоят случай е съвсем различен, извинявай за спама.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Марихуаната доколкото знам облекчава симптомите. НЕ търси легален начин, намира се лесно нелегално, разпитай приятели и познати. Надявам се да помогне колкото може.

Доколкото това дали е вредна или не, всяко нещо е вредно ако се прекалява с него. Освен това вреди и на белия дроб, доста повече от цигарите, понеже се пуши без филтър. Но освен да се пуши, може да се приема у по друг начин...
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Може да се слага и в кексчета, но не вярвам да лекува рак. За съжаление само може да облекчи малко страничните ефекти от лечението. Това е всичко.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

НАЙ-ГОЛЯМАТА заблуда на човечеството :wink:
Да, сигурно. :lol:
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Нямам намерение и желание да споря, но вярата в оздравяването е най-силното лекарство. За мен единственото спасение е тази вътрешна вяра и това към, което съм се насочила. Всеки би постъпил по една или друга причина така. Не доумявам защо медицината ни е подвластна на корупцията все още, вместо да се сплотят единодушно с физиотерапията и хомеопатията, а набляга на химията.

Благодаря на всеки за покрепата. И винаги давайте от себе си без да очaквате. Нека добротата е с вас неотлъчно!
 
От: От: Молба за легално лечение със забранена билка

Забравих, трябва да се сдобия и с конопено масло

Има го по аптеките преди няколко месеца едни баби пред мен в аптеката искаха конопено семе и им дадоха някакво насипно, но май го има и на капсули:

Код:
http://apteka.framar.bg/30017989/конопено-семе-масло-капс-400-мг-200

Трябва да се поразходиш по аптеките предполагам, че ще намериш. Дано ти свърши работа!

ПП: И това май също помага: Вълче грозде
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Медицината е подвластна изцяло на фармацевтичните гиганти, които чрез подкупи и други нелегални средства карат лекарите да пишат рецепти за скъпи лекарства и да пращат болните на скъпи лечебни процедури със съмнителен резултат. Всичко се прави за пари и колкото повече са болните и колкото по-дълго продължава лечението им, толкова повече са милиардите долари, печелени от убийците с бели якички. Никой от фармцевтичното и лекарско съсловие няма изгода от евтино и бързо лечение на рака или на другите болести. Нали ще останат без работа и пари.

Ще дам един малък пример, който всички ще разберат. При алергия 99% от лекарите изписват Зиртек или други скъпи лайна, вместо примерно Цетиринакс, който съдържа същата активна съставка като Зиртек, но е над два пъти по-евтин. Зиртека е към 10 лв. за 10 таблетки, а Цетиринакс е 7 лв. за 20 таблетки, които имат същото количество Cetirizine dihydrochloride - тоест, става въпрос за същото лекарство, но под друго име и на много по-ниска цена. Близо 3 пъти по-евтино е, но не го изписват.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Реално ако се следват законите ни както са написани, би трябвало да се разреши това ползване, тъй като става въпрос за правото на живот. То е гарантирано от Конституцията ни (чл. 28 ) и Европейската конвенция за правата на човека (чл. 2). Ето ти малко текстове от НК, които могат да ти свършат работа за в случай на проблем:
- чл. 9, ал. 1: Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо.
- чл. 13, ал. 1: Не е общественоопасно деянието, което е извършено от някого при крайна необходимост - за да спаси държавни или обществени интереси, както и свои или на другиго лични или имотни блага от непосредствена опасност, която деецът не е могъл да избегне по друг начин, ако причинените от деянието вреди са по-малко значителни от предотвратените.

Не съм запознат с този вид лечение, но ако наистина вярваш, че ще помогне, да не ти пука за закона. Само пази купеното количество да не ти го задигнат и унищожат/препродадат. Може да имаш проблем с другарите милиционери (при лошо стечение на обстоятелствата), но почти сигурно няма да те осъдят. Предвид горните текстове от НК, никой нормален съдия не вярвам да те осъди. Дори се съмнявам прокурор да се напъне да те обвинява за нещо.
Чел съм за лечение на рак със сода. Беше италиански доктор, който са го побъркали от проблеми заради лечението му. Ако някой ден се разболея от рак или нещо подобно, бих прибягнал до някакво такова (със сода) лечение и абсолютно отказвам химиотерапия, лъчетерапия и подобни терапии.
 
От: Молба за легално лечение със забранена билка

Идеята на лечението със сода е, че тя неутрализира киселините, а раковите клетки виреят най-добре в кисела среда. Само дето нещата не са чак толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед. С пиене на сода няма как някой да се излекува от рак. Просто тя няма да достигне до всички клетки в тялото. Има какви ли не шантави идеи за лечебни методики, но хората продължават да си умират. Дори някои от тези методики да са наистина работещи милиардите на фармацевтичните корпорации ще блокират и унищожат всичко. Всичко е пари на тоя свят. Поради същата причина все още сме напълно зависими от нефта и другите полезни изкопаеми.
 

Горе