Наръчник за нови потребители

Re: От: Наръчник за нови потребители

По принцип имам кого да питам относно форумните особености, но и това четиво ми беше крайно полезно.
Дано да е в помощ на всеки. Добре са се погрижили самите потребители. И най-хубавото е, че автора се е базирал на опита си тук.

Опитваме се да запазим местенцето живо, силно и помощно средство за всеки - с голям и малък опит в тази сфера.

П.П: Вече може да си оправяш и ти сигничъра, както и да пускаш лични и теми. :)
 
От: Наръчник за нови потребители

Прочетох страницата с условията и тази тема, но не намерих това което търся. Първо ме интересуваме как се дава репутация? (това не може да го няма никъде, но не го намерих, намирам само трейдове). И второ, един тъп въпрос, има ли някакво неофициално правило за юзъри, които ти дават репутация. Виждам, че ми дават положителна репутация и ми се иска едно благодаря да кажа, но се чудя удачно ли е? Или пък не е удачно. Някакви "традиции" в това отношение има ли?
 
От: Наръчник за нови потребители

Репутация се дава от звездичката долу в ляво, съответно негативна и позитивна. Кога се регистрирах, кога почнах да давам съвети:)
 
Re: От: Наръчник за нови потребители

Репутация се дава от звездичката долу в ляво, съответно негативна и позитивна. Кога се регистрирах, кога почнах да давам съвети:)
Ама супер си бе. Повече като теб да има тук и ще е перфектно. :) Така е, съвета на Abi е точен и верен. :)

Добрите репутации се трупат заради самия потребител тук, колкото по-полезен и отзивчив е, толкова повече свети в зелено. Имаме си топ лидер тук и всичко си го знаем. :) Време за четка, ктомов е той. :)

Имаме и такива, който дълбаят дъното, спечелили негативното на база много неща, но най-често е заради отношението си към другите и какво дава на форума и тази общност тук. Репутацията играе важна роля при съвместната работа.
 
От: Наръчник за нови потребители

Привет на всички! Искам да изкажа възхищението си от това полезно място. Благодаря на създателите и на потребителите за търпението и желанието да се случи всичко. Втори ден чета и повечето постове са полезни и интересни. С времето, надявам се, аз също да бъда полезна.
 
От: Наръчник за нови потребители

А аз защо светя в червено,не знам.Нито съм обидил някого ,нито съм подвел някого.Не мога да разбера
 
Последно редактирано:
Re: От: Наръчник за нови потребители

a az zashto svetq v cherveno,ne znam.Nito sam obidil nqkogo ,nito sam podvel nqkoga.
ne moga da razbera
Бате, не че нещо, всичките ти мнения са на латиница или казано тук, на шльокавица. Ако започнеш да пишеш на кирилица и да даваш полезни мнения и коментари, много бързо ще светнеш в зелено. Това, че не спазваш правилата на форума пак би могло да ти навлече негативна репутация. Просто следвай правилата, това е достатъчно. Наистина. :)

Успехи ти пожелавам и се надявам да не съм те обидил или засегнал по един или друг начин. ;)
 
От: Наръчник за нови потребители

Благодаря за разяснението:)
Ще гледам ако мога да си поправя на кирилица писаниците:)
Поздрави!
 
От: Наръчник за нови потребители

Браво!
И аз съм вече в зелено.

Поздрави:D
 
От: Наръчник за нови потребители

Полезна тема, аз гледам да не спамя много в другите раздели, понеже много червена репутация могат да ми дадат.
 
От: Наръчник за нови потребители

защо не мога да отварям нови теми? какво съм направил?
 
От: Наръчник за нови потребители

Здравейте!
Признавам, че съм много нов в ползването на форуми изобщо. Това е и причината да попитам защо не успях да напиша пост в тема, която живо ме вълнува и която всъщност стана причината да си направя регистрация тук. Исках да задам няколко въпроса на участниците в тази дискусия. Прочетох правилото за 10 поста, но не разбрах защо не ми дава възможност да ги направя точно в тази тема. Къде тогава трябва да ги направя, за да мога да постна и в темата, която исках?
 
Здравей и от мен, както и от всички нас. Да, няма да можеш, тъй като си нов потребител и реално ти е нужно малко време да поостанеш тук. Това е от към SECURITY гледна точка, тъй като в практиката ни има често хора, които се регват, спамват и не ги виждаме никога повече, а адмните ринат спам, както потребителите усещат дискомфорт, че някой или е спамнал в темата им или е стартирал нов, която виси ей така, за нищо, просто да се пълни с контен.

Ако е нещо по тази тема, може спокойно да питаш. А ако смяташ, че може да е нещо сериозно и твоя въпрос би бил задаван и в бъдеще - може и нова тема да се стартира. Отговорите там ще помогнат на много други нови потребители. Но вярвай ми, ако решиш да се задържиш тук, не само ще станеш един от нас, като теми, опит и добронамереност, но и ще извлечеш много ползи за твои бъдещи и настоящи проекти. ;)

Успехи и се чувствай свободен да питаш каквото искаш тук. ;)
 
От: Re: Наръчник за нови потребители

Благодаря за това Добре дошъл! Наистина нямам никакво намерение да спамвам, а да получа информация за нещата, които са ми нужни и ме вълнуват по някаква причина. Интересува ме какво мислят хората и какво хората с опит могат да споделят.
Темата която ме доведе в този форум е http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=34529. Прочетох мненията много внимателно. Някои намирам за много състоятелни, други за пълни глупости породени от чист хейт и комплекси породени от собствени неудачи. Нормално различни хора, различни гледни точки. Това му е хубавото на форумите. Можеш да свериш часовника. Според мен в темата беше пропуснато най-важното, а именно освен да изразят гнева си от дискутираната ситуация, можеше и да отправят едно конструктивно предложение с по-работещ според тях модел за афилиейта, когато има и безплатни ваучери. Много е лесно да плюеш и мрънкаш, но ако наистина искаш нещо да се промени към по-добро, то тогава дай едно добро предложение за работещ модел. Аз това исках да попитам най-вече. Като не харесват това в момента, какво и как точно предлагат да се промени. Аз лично се сетих поне за два начина.
И аз ти пожелавам успех с форума! Не съм бил чест гост на форуми до сега, но този ми харесва защото набързо получих необходимата информация за неща, които от месеци се опитвам да си организирам, но не знаех точно как, а сега за един ден получих няколко предложения! Вече съм фен на форума! :)
 
Щом нямаш, това те класира като един ценен потребител, който с времето ще усвои адски много неща тук и ще може да ги прилага с времето. Тук не само има хора с опит, но и такива, които това им е ежедневието и всеки ден предлагат нещо ново и различно на потребителите тук.

И като стана дума, за това което те е привлякло тук, може да постнеш и тук едно мнение: Как открихте нашия форум?. От думите ли личи, че е от Google. :) Не се притеснявай за хейта, ако е много голям се модерира. Но е факт, че това е в стила на някои потребители. ;)

Благодаря ти за думите и ще се радвам да си част от нас, така както всеки е. :) Винаги може да разчиташ на нашата помощ и доброто отношение. :) Успехи и ако имаш въпроси, ние сме насреща.
 
Re: От: Наръчник за нови потребители

И аз нямам право да пусна тема във вашия форум!
След някой друг пост, а като гледам много си нашарен в червено, това пак е един вид ограничение. ;) Помъчи се да станеш зелен.
 

Горе