На някои хора трябва да се забрани да имат деца

От: Re: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

Масово е, защото родителите са същите селяни или са ги изтървали много отдавна, защото са прекалено заети да мислят за него или нещо по-средата.
Изсипана работа.

Вчера влязох в един манастир и останах изумена. Дъщерята на попа (видимо на около пет) гасеше свещите, запалени за починалите, като плюеше върху тях. Не се сдържах и й направих забележка, въпреки че родителите й бяха наоколо.
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

Blinky не знам братле какво става... като изляза в центъра или в рейса както казваш, като се огледам започвам да се питам - аз ли съм задръстен и тъп за това че не съм в крак с модата, че не съм като тях гъзар, тежкар и надут като тях, или просто света около мен се изражда ?

За шамарите - аз като малък не съм правил проблеми на нашите, до колкото са ми казвали бил съм от кротките деца, но все пак тук-там някое друго шамарче е имало от дъжд на вятър, но никога както казваш с колани, сопи и пребивания - това са вече издевателства. С бой не става според мен - ще го заболи малко и ще му мине. Психо-тормоз, изолация от обществото и превъзпитание като задължително има беседи с психолози които ги принуждават да съжаляват за стореното.

Това у нас? Българчета? Веднага се сещам, че едно време имаше ТВУ за такива герои.

До колкото съм чувал за Бойчиновци, а там било бая превъзпитателно. Даже клиповете с интервюта от YOUTUBE гледах преди няколко месеца.

Като се замисли човек.....един ден подобни типове може да са управляващи и тогава ще е страшно....

Точно управляващите са мутри, хората не могат да осъзнаят още че бивши мутри си направиха държава и система, и от там идват останалите неща. Нормално да е така - мутри са в парламента, деца хулигани по улиците бият който им се изпречи, измамници и тарикати крадат и присвояват имоти използвайки вратички в законите, и никой не взима мерки. Е как да вземат мерки като сами управляващи са си баш мутри ? Мутренска държава с чалга-мода, скъпи коли карани от джамбази и до тях силиконовите им съпруги а децата улични биячи.

Добре аз не мога да си обесня, как ще идеш да риташ възрастен човек, щях да кажа "мене така се ме възпитали" което май е ключа към отговора ...:? И все пак защо, ще се хвалиш наритах ей тоя старец, дето е беззащитен, що съседа на Блинки не дигне примерно на него ръка, щото ще го нарита :D

Защото тая отрепка знае че Blinky ще измете с него пода :wink:
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

като се огледам започвам да се питам - аз ли съм задръстен и тъп за това че не съм в крак с модата

Стига с това!
Вие сте много добре, и това трябва да се отнася за по-голямата част/ (сега е обратното)

Нещо става, особено в България - в абсолютно всички сфери, на никои нищо не му се прави :cry: и дълбаем в дъното.
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

Има и 2-ри клип: http://www.vbox7.com/play:ad9638eaeb - Нямам какво да каже освен, че са боклуци.

Тия заслужават да ги хванат, да ги опандизят някъде и всеки ден да бъдат боксова круша на някой който си тренира да не си загуби тренинга. По мои обяснения, причината за тази агресия която се засилва в младежите е от тези предавания по бойни спортове свързани с агресия и бруталност - MMA, UFC и др. Там им се втълпява че е чест и слава да размажеш опонента си, като са позволени чупени на ребра и крайници и обезобразяване. До като в същото време класическия спорт бокс се превръща в демоде, но там има правила, имат ръкавици омекотяващи ударите и т.н. Когато се занимавах Таекуон-до там ни учеха на дисциплина и никога агресия. А онова е само зрелища с кръв и осакатени хора, и подрастващите започват да изпитват желание да станат бъдещи звезди, като преди това започват от улицата. Пиша това, защото миналата година в рейса бях чул едни да си говорят че искали да кандидастват за MMA, и се хвалеха на аверите си че се учели да се бият на циганите. Даже им даваха съвети и на тях да се учели на циганите - видиш ли цигани да им скачаш.

Мисля че тия са скинари. Бяха с качулки но поне на такива ми заприличаха, а жертвата прилича на човек от малцинствата. Не съм много убеден че е така, но на такива ми заприличаха.
 
Това е положението момчета. Нали живеем в демократична и свободна държава, нали трябва да има възможно най-стриктен закон за защита на детето, че ако малкия изтърсах ти се развика насред улицата (говоря за случай в който детето е твое) да можеш да си отнесеш солидна глоба, че си ми зашливил един шамар.

Не свобода, свободия. Родителите са станали абсолютно безхаберни и изобщо не ги интересува какво, кога и с кого правят. Липсва дисциплина, липсва уважение, липсва контрол. Това постигнахме - това искахме.

И има и друго нещо - проблема не е само в родителите, проблема е във всички нас. Като се почне от учителите (които са педагози, защото уж са възпитатели), та се мине през органите на реда, кварталните кръчми, които предлагат алкохол на всеки който извади петолевка, та се стигне до самите нас, които не смеем една забележка да направим, когато видим някое дете да извършва поредното хулиганство.

Защо казах всичко това ще го обясня с елементарна случка, която стана наскоро (преди 2-3 месеца). Та в Габрово всяка година има карнавал, както и бирфест. Та представете си гледката - група от 6-7 деца на видима възраст между 12 и 14 години, видимо замаени от алкохол, на близо 5 метра от тях 9 полицая слезли от 3 патрулки, близо 50 възрастни около цялото това нещо. Та хлапетиите се наливаха с бира, полицаите си гледаха чалгарите на сцената, а възрастните с видимо безразличие гледаха случващото се на сцената. Отидох до господата полицаи за да ги попитам защо не вземат мерки, все пак часа беше 22:30, а уж имаше вечерен час за непълнолетни - резултата беше "ти какво си тръгнал да се заяждаш бе, дай си документите".

Та - каквото повикало, такова се обадило. Сами сме си виновни за случващото се.
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

This video has been removed as a violation of YouTube's policy on shocking and disgusting content.

--------------------------------------------

Има и 2-ри клип: http://www.vbox7.com/play:ad9638eaeb - Нямам какво да каже освен, че са боклуци.

Грешка! За съжаление, видеото, което се опитвате да отворите, не съществува!
 
Re: От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

This video has been removed as a violation of YouTube's policy on shocking and disgusting content.

http://www.bnews.bg/article-56899 тук го има, от сайтовете за видео споделяне го трият, може би за да не се подбуждат желания за саморазправа.
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

Мамицата им и наркоманчета !
 
От: Re: От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

може би за да не се подбуждат желания за саморазправа.

не е за това, вече има снимки на някои от момчетата - даже се знае от кой квартал са.
Саморазправа е организирана - но от полицията са казали, че няма да допуснат такава.

Единия са го задържали, интересно ми е какви ще бъдат последиците за него... защото това ще бъде и пример,а не само работа която трябва да се свърши.
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

За съжаление нищо не могат да им направят законно. Няма нанасяне на средна или тежка телесна повреда. Пенсионерът се е отървал само с няколко синини.

Само не мога да разбера защо трият клипа от сайтовете? Ако не беше качен във Vbox или YouTube вероятно никой нямаше да обърне внимание на случая, включително и полицията, така че е добре да го има там. В тези два сайта има къде по-гадни клипове, включително и истински екзекуции с гилотина.
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

430249_172361246233634_998929504_n.jpg dafuq:mad:

След като им пуснаха снимките вече, на всеки ъгъл ще ядат бой :D
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

Аз имам син и го възпитавам да е добър с хората, да не иска всичко и т.н.
Обаче това не са хора!!!
Не знам що за човек трябва да си, за да имаш такова "дете"
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

ма майкоууу тея да са с 1-2 години по малки от мен за какви се мислят бе.... Това е без грам възпитание..Просото ме е жал да ги гледам. Тфа ако бяха мой деца нямаше да излезат 1 година от тях щото щяха да са посинели целите ......
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

Тези горките, такъв ще го ядът - копеленца малки да бяха по малко по едри единия скенджа и половина голям кеф ще го чака. Ей голямо нещо са технологиите пускаш колко си голям и после те пускат при някой голям, който анално ще те облекчи
 
Вчера влязох в един манастир и останах изумена. Дъщерята на попа (видимо на около пет) гасеше свещите, запалени за починалите, като плюеше върху тях. Не се сдържах и й направих забележка, въпреки че родителите й бяха наоколо.
Да, това вече е грозно. НО пак е вид възпитание. Все си мисля, че и там нещата са изпуснати. На предпоследното му кръщене сами поп беше пиян, както остава за децата му. :)

@dimitar_ak, там е проблема, че не мога. Съсед е. Утре пак ще трябва да го ритам. :) А и нищо няма да му влезна в простата тиква. Чакам да направи нещо много глупаво, за да му обясня някои неща. ;)

@ USAF, лесно може да му смениш фасона, но кофтито е, че не е моя работа това и реално все едно да биеш в стената. Ще си е все същия боклук. Трябва да му се случи нещо много фрапантно, за да зацепи, че нещо не е в нормите и общите идеали. ;)

@ nortrant, ако знаеш колко си прав, направо ще отидеш да пуснеш тото. :) Вчера се прибирам късно вечерта от една среща и какво да видя - някакъв бесен селянин с последната S-класа спрял и прави задръстване пред култовото заведение Червило. Цял живот е живял за момента, в който ще спре ритъма на София, за да го видят как комплексирания му задник излиза от лимузината. Направо да ти се повдигне.

Ето ги малките копеленца

http://www.facebook.com/photo.php?f...400910531165.48209.262370317200891&type=1&ref

Полицията вече е реагирала

http://fakti.bg/krimi/46202-zadarjaha-16-godishen-za-poboi-nad-stolichanin

За много голямо съжаление едното пишлеме е извън страната.

Ще се върне, няма къде да ходи. Да му обяснят как седят нещата. Ама и те са глупави. Сега ще кажа защо. Защото народа е толкова сдухан и освирепял, че само чака некви такива дрисльовци да се издънят, че да започнат да негодуват. Не знам колко акъл имат тия бастуни, но ще им излезе през носа това.

А този на с бялото, изсъхналия е потенциален престъпник. Вижда се по-погледа му, че ще се бие по подлезите по нощите. Да му мисли родната полиция. Щом от такива не може да ни пази, значи не заслужават данъците ни. ;)

@Radost, това са идиотчета, които са прекалено агресивни и зле възпитани или искат да направят впечатление на някой толкова прост като тях. Няма друго обяснение.
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

Ето ги малките копеленца

http://www.facebook.com/photo.php?f...400910531165.48209.262370317200891&type=1&ref

Полицията вече е реагирала

http://fakti.bg/krimi/46202-zadarjaha-16-godishen-za-poboi-nad-stolichanin

За много голямо съжаление едното пишлеме е извън страната.

Лелеее това педалче с изписаните вежди "бияч". Той ако е бияч, то аз съм космонавт. Точно педалче си е. Скибай ги кви са мърльовци комплексарчета. Четох в коментарите във фейсбука че на този от ляво майка му работела в казиното Бриз в "Дружба".

Вече е организирана саморазправа защото знаят че полицията няма да свърши работа.

Във фейсбук дори са разпространени техни снимки, посочва Труд. Под снимките пише: „Ето ги двамата биячи от София! Който иска да ги пребие, адресите им са..." По надолу са посочени дори телефоните им. Друг потребител на фейсбук стига по-далече и дори организира бригада за наритването им. Доброволците ще се събират пред НДК днес в 16.30 и ще поемат към Дружба.

Източник:

Айде почна се. Само така копеленца вредни грешка на природата. :twisted: Евала им правя на организаторите на шествието. Сега като се събере тълпата и окупира жилищата им, бъдете сигурни тия педалчета ще се насерат до като гледат от прозореца. Няма да посмеят да си покажат носа навънка. А този който са го вкарали в ареста, ако ченгетата се страхуват да не го контузят щото бил детенце малолетно - има лесно бре, пускайте му ток, ама така че да подскача на стола, да вибрира до като му изкочат очите. Малко гестаповски начин широко използван през 2-та световна война от SS и Гестапо, но поне не остават синини и контузии. Ама има тръпка от електричеството. :wink:
 
От: На някои хора трябва да се забрани да имат деца

Не знам що се учудвате, такива идиотчета взе да има на всеки ъгъл, даже не ми правят и впечатление вече. Най-грозна гледка са ми пияни гювендии 13 годишни да се търкалят.
 

Горе