Едно не може да им се отрече на тези - чувството за хумор. Когато вкараш в представянето на бизнеса си чувство за хумор, бизнесът ти е по-лесно възприеман от повечето хора. Все пак най-харесваните реклами са именно хуморестичните.
Не съм ползвал услугите им. Имам смътни спомени от преди години да съм ходил веднъж на интервю за работа там (оставят добро впечатление). Масово добрата оценка на клиентите им води до неизбежен добър имидж. Мога да им пожелая само успех и още по-голям успех.
Братле от шест години съм им клиент и не, че да ги хваля но са железни. Невероятен съпорт много добър персонал отзивчиви и интелигентни хора, и качеството на услугите им е на супер високо ниво.
А по темата за представянето на услугата им е наистина много добър рекламен трик.![]()
Може да е имал ограничение в използванията, което се е изчерпало.
Той може да важи до края на 2012, но да е ограничен до 50 използвания примерно. Това имах в предвид.
Здравейте!
Кодовете, които дават 70% отстъпка, се предоставят персонално по различни канали, като всеки код е уникален и валиден само за една поръчка. След активирането на първата поръчка с даден персонален промо код, той автоматично се анулира и спира да функционира. Има кодове, които са валидни многократно, но специално този код не е бил от този тип.
При активирането на първата поръчка, в която е бил използван въпросния код, той не се е анулирал автоматично. Реално кодът е спрял да функционира веднага след като е анализиран от системата ни.
Да, според условията за ползване на кода, той бил валиден до 31.12.2012 г., но персонално - само за първия клиент, който го използва т.е. за първата реализирана поръчка.
Независимо от това условие, ние сме активирали с отстъпка абсолютно всички поръчки, пуснати с този код, поради пропуска, получил се в нашата система.
Хубава петък вечер и приятна почивка на всички!![]()
темата явно пое в друга посока.
не се коситук често се случва :beer:
Мен ме интересуваше мнението ви за клипа и за представянето. За Суперхостинг няма да говоря защото мисля ясно съм изказал мнението си, както и да е темата явно пое в друга посока.