Новата версия как ви се струва?

Не знам каква е била старата :) ,но тази е супер удобна и функционална. Не е дразнеща окото.
 
Абе защо е толкова трудно да качиш изображение в коментара ?
Няма ли някакъв плъгин, който да позволи с ctrl + v да се поставя изображението ? В момента варианта ми е само през MEDIA тага да ги качвам и то е ебахти сложния процес, понякога ми се отщява. Дори в коментарите на disqus е по-лесно.
 
Тогава файла трябва да е на компа ми. Аз не искам да отварям един сайт, да изтеглям файла и да го качвам в друг. Искам да поставя линка към файла и да бъде видим. В месинджър става много удобно -> Copy Image ( от редит например ) -> paste ( В месинджър ).
 
Как мога да видя изпратените лични съобщения от мен?
Има един потребител, който каза че ще ми направи услуга, но не се случиха нещата и си искам парите обратно. Писах му веднъж и не ми отговори и искам да му пиша поне още веднъж, преди да го пусна в черния списък, но не мога да видя личните съобщения с него, защото има само получените.
Преди също бяха разделени на две категории.
 
Сега има филтър, започнато от...не може ли с него? Няма начин да не се показват. На всички не излиза ли?
Да, така стана. Просто ме обърка, че "всички съобщения", всъщност не е всички :D
 
@Blinky знам че си лая напразно, ама все пак помисли дали е доре 50% от контента на форума да е "изпратих ти лс" и "пиши ми на имейл". Каква точно полезна информация съдържа подобен коментар и не е ли хипер малоумно да информираш някой, че си му пратил лично съобщение пред всички. Нека хората, които си продават шит страниците да имат право да си бъмпват темата през определен период от време, ако трябва да сме свободолюбиви и търпеливи към чуждия спам, но си мисля че коментарите във всяка една тема трябва поне малко да се опитват да носят допълнителна стойност.

И спамерите с кухите коментари, на които даваш втори шанс също си продължават. Най-якото е че почти сигурно са втори профил на някое дърто магаре тукашно, ама понеже те виждат че могат да се гаврят как си искат си действат без да им мигне окото. Аз нямам намерение да се занимавам да докладвам повече, тоя форум ми е някаква разтуха и не бих казал че съм активен участник или че помагам с каквото и да било. Но съотношението съдържание/шум е критично ниско и дори и кибиците ще си бием камшика в даден момент.

1568486362371.png
 

Горе