Ново: Успей с нас - интро видео

Да ти кажа честно, ние почнахме със има няма 300 лева. Сайт, домейн, хостинг и това е. :) Сметни ме за идиот, но човек, който дава 600+ за телефон и няма 300 лева да инвестира в бизнеса си, не му е мястото тук. :) По-скоро при мамчетата. :)

Виж, за мен лично да му обясня на някой как да си сетъпне WP-а си е помощ, даже изразена в пари. Защо, защото помоли някоя фирма да ти го направи. Това, с което помагаме, ако го изразим в пари, малко по-дебело излиза от два домейна и един хостинг. :)

Пари се правят, както се вика и на борсата за зеленчуци може да изкара за една седмица гърбилка. :)
 
От: Re: Ново: Успей с нас - интро видео

Линета, правил съм и една двайста ако е за въпрос :) Както казах - всеки според възможностите си. За моето положение съм направил и повече дори :wink:
След като се твърди, че тук има КАПАЦИТЕТИ, хайде да видим ТЕ с какво РЕАЛНО ще помагат

Идея си нямам какво ти е положението и за това не мога да кажа дали си направил повече или по-малко, а и не там е въпроса.

Във форума определено има КАПАЦИТЕТИ и те реално помагат. На мен лично няколко човека са ми помагали и продължават да ми помагат. Някои от тях са даже измежду тези с най-пиперливите езици, други пък са от тези които имат сравнително малко мнения и репутация, но уверявам те, че точно това са хората, които наистина работят, работят добре и следователно нямат излишно време за губене и за драскане из форума. Сигурна съм, че има още много други, които няма да откажат помощ на никого. Просто трябва да се създадат условия за да може това да стане и да се вижда. Сега нещата във форума са хаотични. Новодошлите се ориентират трудно. Като прочетат някои и друг коментар от типа "много ти е тъп въпроса, дето задаваш" и им се изпарява желанието да попитат и те нещо.
Трябва да се измисли някакъв по-конструктивен подход. Най-малкото на лендинг страничката трябваше да има линкове, подредени хронологично, които да "водят" новодошлите и да ги ориентират от къде да започнат да четат в зависимост от интересите им. Така съвсем реално ще се видят истински резултати.
:|
 
От: Ново: Успей с нас - интро видео

Блинки, това вече е друго....то това си е инвестиция, не помощ. Ти какво ще му помогнеш на тоя с парите - макс съвет да му дадеш. Това както казах винаги го е имало във форума.... е преди повече - сега по-малко...и така :) Явно според времената :D

Аз пак казвам - който има желание ще се оправи, ще изчете цифра матриал, ще се допита и тн. Проблемът е когато има желание и няма средства. Това разбрах аз в началото на кампанията че се цели, още с поста на ред за фб групите (което вече е реална помощ)

Иначе верно и аз съм се допитвал...сега се сещам, че mvmrik малко ми е помагал за дребни неща, но общо взето щом съм имал желание, съм направил каквото искам, АМА ВСИЧКО. А дали е имало изобщо смисъл, вече е друг въпрос :D
Това сега ме осеня като идея пак за някаква реална помощ - да го светнеш кандидат предприемачът от какво действително ще спечели. Можеш ли да го направиш? Според мен не, защото много добре знаеш, че за да се печели в тоя бизнес са необходими не само умения и желание...хайде да не се заблуждаваме - НЕОБХОДИМ Е ЯК ПЪРГАВ ЕЗИК дет да се лиже с него подходящите хора в подходящото време...и естествено подходящите телесни части :D
 
Аа, сега е някак повече. Аз като гледам какво се случва в темите за WP, това го нямаше. :)

Няма как да му поемем инвестицията. Даже темата за благотворителност беше инициирана от потребител - там където се дават домейни, сайтове, тамплейти, хостинг. Да ти кажа честно, ще се понаюркаме доста, поне аз де, ако видя някой много нахъсан и с ясна позиция, че тук, за да успее. Някои идват просто да разгледат и ако им се види лесничко, да пробват. Това някакси не ме мотивира и мен много. :)

А ти може да играеш ролята, да ги поставяш на мястото им. :) Примерно. :) Сещам се за такъв период. Не си спомням кой беше, ама ги почваше, само да влязат нещо на криво, ама креативно беше, за това седяха постовете. Нещо от рода на "Какво искаш да правиш тук, момче? Пари или спам? :) Ето ти линк за едното, ето ти за другото." Силно беше. :)
 
От: Ново: Успей с нас - интро видео

Има хостинг за 2 лв и домейн може да се намери .сом за 2-3лв на година. За да започне бизнес със сайт, на човек му трябва само няколко неща:

1. Първоначална инвестиция (първия месец):
- 3лв за домейн (на година);
- 2-3лв за хостинг.

2. Ежемесечна инвестиция от 2-3лв за хостинг;

3. Полагане на много труд;

4. Постоянно информиране и запознаване все по-дълбоко с нишата, в която се очаква човека Х да преуспее.

Ти, ако на това му викаш непосилна инвестиция... (имам предвид паричната)... :Х :Х

Аз мога да светна всички кандидат-предприемачи от какво могат да спечелят. Не е нужно да измислиш уникален продукт, нито да цуни-гуниш нечии задни части. Достатъчно е да имаш хъс и да ти държи задника да се трудиш. Ако не може човек, това си е негов проблем - ничий друг.
 
От: Ново: Успей с нас - интро видео

Хех не говоря за видеото (компилацията) специално, а за оригиналното видео (яко си личи че е леко детска градина) + специално за това човече - нали се явява нещо като символ на предприемач...или съм разбрал грешно (щото гледам че го подметате насекъде)

Каките с големи цици на GoDaddy по-сериозно ли изглеждат? Но всички ги знаят. Важното е да е запомнящо се.
 
От: Ново: Успей с нас - интро видео

Добро видео :)
 
От: Ново: Успей с нас - интро видео

Абе при правилното осветление, операторски умения и аудио техника - задминаваме татенцето ако питаш мен :D

За вбъдеще ще ми трябва и на мен такова интро за един продукт, така че да се ослушвате :D

Блинки, що нашият предпремач дето ти е на аватара е с цайси - то не че и доктора не ми предписа на мен, ама знам ли по-добре без. Или търсим асоциацията, че ние много четем проучваме анализираме проектирараме и т.н и сме се докарали до цайси :D
 
От: Ново: Успей с нас - интро видео

Браво! Момичето се е справило прилично.:D

Лично, не виждам как могат да се направят подобрения по самото видео. Нещичко може да се пипне, ако е снимано HD - да каже автора. Единствения що-годе приемлив вариант е да се кропне и в ляво, където е "празно" да се сложат надписи или някаква графика... ама пак съм скептично настроена, че ще се получи мазало, но пък моите виждания са професионално изкривени, така че за масовия зрител може и да мине.

Може би не е тук мястото, но понеже нямам време да отварям нова тема, ми се ще да дам няколко полезни съвета, за който се захваща да прави и да снима клипчета с хора, като ще използвам за пример горното видео:

1. Когато снимате човек, никага не го "залепвайте" за стената отзад или изобщо за предмета или нещото, което сте избрали за фон. Нека разстоянието да бъде поне метър и половина или доре повече в зависимост от това какъв е цвета/материята/светлината на фона или стената. В нашия случай момичето е на не повече от 20 см от стената.

2. Когато снимате човек, който говори правилините варианти за "разрязване" на тялото са ТРИ:
а) в кадъра влизат - лицето, вратът и малка част от раменете, но задължително над гърдите;
б) лицето и тялото до кръста като задължително трябва да се виждат ръцете - ако човекът е седнал на бюро, то нека ръцете му да са от горе, а ако е прав, то нека ги държи по начин, по който да се виждат и дланите;
в) цял ръст - в кадъра да влиза цялото тяло, включително ходилата на краката.
3. Никога не снимайте, говорещ човек фронтално. Изключение може да се допусне при подточка б) от горния списък, но нека това да е само изключение. Нека винаги едното рамо на човека да бъде по-напред.

Тези три простички правила са базови и не изчерпват аргумента, но ви уверявам че да ги спазвате е съвсем лесно и че ще ви гарантират много по натурален и професионален вид на материалите.

Следващата точка се отнася за най-честата и груба грешка, която разваля дори и безгрешно направено видео.

4. НЕ записвайте говора на човека с нормалния микрофон на камерата. Ползвайте отделен микрофон!!! В нашия случай, момичето говори добре, но ефекта се губи от ехото на вградения в камерата микрофон и това разваля цялостното възприемане на посланието на видеото.

Подчертавам, че изброените правила се отнасят най-вече при снимане на човек, който говори - прави представяне на продукт/услуга, чете новени или води видео урок.

Надявам се да съм била полезна и ако някой има нужда от въпроси или съдействие - ще помогна с удоволствие.

:|
Професионално изказване, за което благодаря ;-)
 
Re: От: Ново: Успей с нас - интро видео

Блинки, що нашият предпремач дето ти е на аватара е с цайси - то не че и доктора не ми предписа на мен, ама знам ли по-добре без. Или търсим асоциацията, че ние много четем проучваме анализираме проектирараме и т.н и сме се докарали до цайси :D
Изглежда по-скоро учен и пълен с капацитет. Но и в същото време е и приятен за гледане. :) Да, това е асоциацията - проучвания, стратегии, планиране. Това е може би стилът, който приляга на един такъв младеж. :)

А в същото време - рекламките малко по-секси - все пак трябва да компенсираме някъде, нали? :)
 
От: Ново: Успей с нас - интро видео

До създателя на видеото : Приятелче, искаш ли да сложим на клипа някой друг ефект от Affter Effects? Ще стане още по - добро. :)
 
От: Ново: Успей с нас - интро видео

[video=youtube;8ahGLIJ7M1U]http://www.youtube.com/watch?v=8ahGLIJ7M1U[/video]

Ето какво направихме ние с един приятел. Надявам се да Ви хареса.
 
От: Ново: Успей с нас - интро видео

[video=youtube;8ahGLIJ7M1U]http://www.youtube.com/watch?v=8ahGLIJ7M1U[/video]

Ето какво направихме ние с един приятел. Надявам се да Ви хареса.

Много добре се е получило - имаш реп!!! :)
 

Горе