Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Странно как ме квалифицира набързо като БСП-ар. Все още не съм решил за кого ще гласувам на идващите избори. Не одобрявам наличието на твърди електорати, тъй като това води до безотговорност от страна на политиците от конкретната партия, чийто е този твърд електорат. Ето защо премислям до последно и гласувам по съвест. Мен цветове и партии не ме впечатляват. Единственото сигурно относно моето гласуване е, че няма да гласувам за ГЕРБ по обективни причини. Не случайно се заяждам с теб по милиционерски. Не всичките нехаресващи ГЕРБ са червени.

Ами и аз съм абсолютно същия с единствената разлика, че вече съм се ориентирал в избора :) Гласувал съм веднъж за ГЕРБ, поради факта, че тогава това беше най-добрия вариант, но за простата червена сган това е достатъчно да ме обяви за гербер-милиционер :)

Ще ви кажа защо Куневица не е добър избор, макар че безспорно е свястна. Защото тукашната политика е мноого мръсна игра. Което ще рече, че ако стане премиерица няма да издържи.
Лошото е че за тука се иска не само човека да е свестен, ами и да е войн на всичко отгоре. Кунева ако я изберат, БСП примерно ще пуснат едно изфабрикувано порно с нейна двойничка, естествено пълен ташак, но самия факт, че името и се замесва в подобни неща ще е достатъчно да я извади от строя. Матряла тука е прост, той кълве на такива неща и ще почнат едни подигравки, чудесии... И тя ще почне да прави глупости и тогава и срещу нея ще скочите.
Интелектуалци в чистата им форма тука не виреят. Тука е място за дебелокожи наглеци като тия в БСП. Да ама пък такива хора не стават за вършене на работа - те са си далавераджиичета.

Ако се замислите внимателно ще видите защо формата ГЕРБ е толкова успешен - факта, че има стабилен човек като ББ отзад, който е способен да поеме лайната върху себе си, позволява на хора интелектуалци като Плевнелиев да виреят в тая среда, под неговия чадър. Без такъв човек те не биха се застояли дълго там, ако изобщо стигнат до политиката.

Ще е интересно наистина ако Куневица спечели да видите какво ще стане. И ще ви стане ясно тогава що толкова много съм припявал за ББ.
 
Последно редактирано:
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Кунева има железна психика за разлика от лигльото ББ - дето всеки път като му кажат нещо навъпреки и почва да вика и обвинява и да се прави на сърдит като малко дете - достатъчно е да се види последното му интервюто по канал 1 - за да видите как на няколко пъти водещата го извади от равновесие. Това ако е стабилна психика здраве му кажи.

Кунева я наблюдавам отдавна и със сигурност до сега няма случай да си е изпуснала нервите - по време на президентската кампания имаше пуснати компромати по нейн повод на които тя не се поддаде и не излезе от рътим. Освен това е човек който е доказал че може да свърши работа - ако не беше тя сега още щях да вися пред английското посолство за виза.
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Как ще си е изпуснала нервите като никой никога не се е целил в нея, тепърва ще става интересна. То и ББ не си ги беше изпускал преди да стане премиер.
За Кунева единственото беше това с вестника, за което говориш и веднага се разписка. Което си е нормално де.
ББ не е чак толкова лигльо, това на което те са подложени за пръв път се случва - досега винаги опозиция и власт са били ръка за ръка. На моменти и той поддава ама в тия моменти повечето хора биха се посрали.

Има друг интересен момент тука, че това от една страта е хубаво, щото показва че човек все пак ги приема нещата лично и му става кофти (нищо че може да е проява на слабост). При БСП или ДПС никога няма да го видиш това. Просто човек като е тука с основната идея да краде, него няма как да му стане кофти от това, че го наричат крадец - той така или иначе не е тука заради народната любов. Това не значи че е с по-силна психика.
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Освен това е човек който е доказал че може да свърши работа - ако не беше тя сега още щях да вися пред английското посолство за виза.
За "Мадам Йес" ли говориш или за някой друг?
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Освен това е човек който е доказал че може да свърши работа - ако не беше тя сега още щях да вися пред английското посолство за виза.

Това ако Бойко го беше направил веднага щяхте да пуснете флашката и КАК МОЖЕ ТАКОВА НЕЩО, да си урежда своите хора.
Иначе за вас може, даже било признак за надеждност.
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Много политическа я направихме темата, но конкретно за Кунева и аз бих я квалифицирал в графа "Madam Yes". Не може държавата винаги да казва "ДА" без значение какво искат от нея. Трябва да имаме самочувствие, себеуважение и да работим за интересите си. От няколко години работим предимно по американски диктат за това как трябва да се развиваме (не случайно дори с цената на големи загуби без значение от средствата се гонят руските проекти от България) и чат-пат слушаме някой държавен глава от Европа, който се опитва да ни прецака заради свой държавен интерес. Магистралите, които уж строим, всъщност се строят от чужди фирми за чужди интереси. Все пак сме възлово място за много търговски европейски коридори (през България минават 5 от общо 10). Точно затова с автомагистрала Хемус не се планира да се напредне (тя няма международно значение). Образованието ни е унищожено отдавна, а в частта си за новите технологии се е превърнало във фондация за обогатяване на конкретни фирми. Здравеопазването е в подобно състояние, тъй като основно се пълнят гушите на няколко фармацевтични фирмички и ако някой с власт скочи срещу тях, губи властовия си пост. В повечето сектори сме все така. Държавата ни е разпродадена и продължава да се разпродава на "наши хора", а с наличните ресурси, които няма как да се разпродадат, като прокуратура, полиция и министерства се защитават интереси на конкретни фирми за държавна сметка.
На изборите трябва да се яви някой с конкретни идеи за защита на българските интереси - обогатяване на иначе обездушената ни душа (нужни са ни образование и култура), гарантиране на правата на човека (вместо нашата милиция да ни гази), гарантиране на възможност за развитие на дребния бизнес (вместо да се чудят как доведат тези до фалит чрез рекет) и осъвременяване на много неща дето работят още като от времето на баба ми. Съмнявам се някой да допусне такъв човек да мине през целия бюрократичен апарат. Ако правителството на ББ се провали, най-много да ни инсталират друг, който пак да защитава интересите на тези, които са го инсталирали. Точно затова гласувам - за да има някакъв макар и минимален отпор. Не гарантирам гласа си на никоя партия, защото не съм им длъжен нищо. Те са длъжни на народа ако искат да получат някакво одобрение. Политиката не е футбол за да ни занимават с тъпотии от типа на "Левски срещу ЦСКА".
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Стига с тази Пръмова че ме избиха Пръшки само като си е представя тази мазна и гадна комунистка, с Масларова са като две капки вода

Вие кажете кой е виновен за гафа, Трайчо Трайков или онова потомствено чифутско говедо служило в хазарската (изсраелската) армия, изпълняващ длъжноста външен наместник на Задунайска Губерния ?



PS

Въпроса е риторичен....
 
Последно редактирано:
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Гафът е на организатора, естествено. Катарците явно така не въртят бизнес и нашите умници е трябвало да го съобразят. А иначе Т. Трайков много ми падна в очите след случая с ACTA. Надали е виновен (или поне не много) за издънката в Катар, но и без това трябваше да си ходи заради предишни гафове.
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Трайков: Шокиран съм, че Николай Младенов си изми ръцете с мен

Премиерът Бойко Борисов е бил подведен от външния министър Николай Младенов за форума в Катар. Това стана ясно от думите на икономическия министър в оставка Трайчо Трайков, пише Новинар.

Именно след бизнес форума в Катар стана ясно, че Трайков ще бъде освободен от поста. Самият форум се превърна в провал, след като на него не присъстваше нито една местна компания.

Тогава нямал възможност да говори с премиера. Направил го по-късно. Тогава Борисов обяснил, че са му пресъздали ситуацията около форума като провал.

Трайков разказа, че всъщност идеята за такъв форум била на външно министерство и министър Николай Младенов. Именно МВнР било и организатор. Трайков бил скептичен към идеята, защото в Катар нещата са прекалено централизирани и няма смисъл от събирането на български и катарски фирми, които да договарят сделки.

Трайков многократно е настоявал да не се провежда този бизнесфорум по това време на деня, но Младенов го е уверил, че няма да има никакви проблеми и лично му е заявил, че ще поеме отговорност, ако има евентуален провал.

Трайков отрече твърденията, че е ходил на плаж по време на форума и има над 130 свидетели. Всички без изключени обаче били на плаж по време на почивката.

Веднага пратил съобщение на Младенов. Трайков обясни, че никога не е помислял да се оплаква на премиера. След това разбрал, че Младенов си е измил ръцете с него и бил много разочарован. Бил „абсолютно шокиран”, когато Младенов заявил, че именно икономическото министерство е виновно за провала на форума


================

Ха, ха шокиран от постъпката на потомък на ЮДА.

Трайчо май наистина си за смяна макар да се доказа като Българин и то не веднъж
 
Последно редактирано:
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Много ми е интересно верно ли си мислите че реално е имало "преговори" за присъединяването на БГ към ЕС. За разлика от останалите държави от бившият източен блок БГ и Румъния никога не са били считани за част от стара Европа и никой и не му примираше да ни приемат - даже напротив направиха всичко възможно да не го направят - умишлено отделиха БГ и Руминия от останалите за да може да им възлагат непосилни и почти невъзможни изисквания които не бяха поискани от останалите държави.
Така наречениет преговори с БГ и Румъния са протичали в чисто улитимативен тон - и ако някой си мисли че е имало възможност да се пазариш с хора които реално са изпратени за да те закопат много се лъжете.

С идването си на власт ГЕРБ определи като цел номер едно влизането в Шангенското пространство - три години по късно сме там от където тръгнаха - Предполагам че се дължи на достойното отстояване на Българските интереси - Европа вика неможе пристанището на Лукойол да е руски протекторат без държавен контрол - Герберите викат - може може това ни е национален интерес щото ББ е приятел на ВЗ
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Тва Българската политика, е нищо друго освен цирк..
Малко по-забавно от цирк Балкански..

Където и да отворя да чета новини, гледам само едно и също.
Тоя е виновен, не съм аз.
Тоя е виновен, не съм аз.
Тя е виновна, аз не бях..

Е как не им писна бе.. 98% от времето им на тея политици им минава в едно.. да се обвиняват едни с други без да вършат нищо съществено..
Е писна ми.. никва политика вече..

Почвам да гледам Cartoon Network.. там е малко по-скучно, ама поне ще науча English.
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

С идването си на власт ГЕРБ определи като цел номер едно влизането в Шангенското пространство - три години по късно сме там от където тръгнаха - Предполагам че се дължи на достойното отстояване на Българските интереси - Европа вика неможе пристанището на Лукойол да е руски протекторат без държавен контрол - Герберите викат - може може това ни е национален интерес щото ББ е приятел на ВЗ

Кух си като градинска лейка. Точно благодарение на управлението на ГЕРБ сега цял ЕС приказва колко много работа било свършило правителството. Дори и холандците клекнаха и казаха, че при още един доклад като последния и мисрясват и те - сиреч взимат ни. Това беше немислимо доприди 3 години.

Това, което говориш за ултимативния тон е напълно вярно, но го правеха заради предното правителство. От тогава нещата изглеждат доста по-различно и нищо чудно при следващия доклад да се случи немислимото и да ни приемат.

На, чети: http://news.ibox.bg/news/id_541761813
Забелязваш ли известна разлика между реалността и дебилните ти изказвания?
Дори отбелязват, че последния доклад е бил позитивен - същия този за когото ти и твоите съпартиици твърдите, че бил "най-лошия в историята". хо-хо-хо циркажии


PS: иначе хубаво отклони темата от Пръмовица, която уреждала своите хора (сиреч тебе) да напуснат държавата, бягайки от правораздаване.
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Ако на полицейският произвол му викаш правораздаване - ебахти и държавата много ясно че всеки разумен ще си бие камшика - днеска пишеш по форумите утре дошли да търсят нещо у вас и случайно намерили някое пакетче с пудра захар и после ходи се оправяй.

Дебилни са изказванията на твоите кумири дето 2009 есента обясняваха как на пролет ще влезем в Шанген сега любимият ти сайт го отложи за лятото (вероятно за кукуво лято) - аз лично залагам че докато е това правителство на власт няма да има подписано споразумение за сухопътните граници - което е от най голямо значение за БГ.
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Айде може да се хванем на бас, че до края на мандата ще сме улезнали.
Като спечеля обаче ще си изтриеш всичките статии, къде обясняваше че касовите апарати стрували 1000 лева парчето, и ще пишеш на тяхно място - АЗ СЪМ ТЪП БЕСЕПАР И КРАДОХ ОТ РОДИНАТА, ТА БОЙКО МЕ ПОДГОНИ И ЗАРАДИ ТОВА ИЗБЯГАХ :lol:
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Чети повече от библията - гербаджиичетата обикновено стигате само до - "да се свети името му"
По натам има и по интересни работи за верващите и царството небесно.

С теб е безсмислено да се ловя на каквито и да е басове защото ти не си удържа последният - въпреки това бъди сигурен че до края на мандата на това правителство сухопътната граница няма да бъде отворена. Ако това се случи евалата аз съм да се случват такива неща и ще призная че това правителство е свършило поне едно нещо различно от това да троши готово събрани пари от предишни правителства.
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Ама и ти едно и също си повтаряш, дето ако наистина ги вярваш тия глупости.... ебем ти и хората, дето са се захванали с политика.

За потрошените пари, ужким събрани от вас. Какво викаш - по време на кризата с 4млрд се стопил резерва? САМО 4 МИЛИАРДА И 4% РЪСТ НА БЕЗРАБОТИЦАТА?

Тука всеки, който поне капка мозък в главата ще каже че ако това наистина е така и само с толкова ни се е разминала кризата, то Дянков заслужава сигурно Нобелова награда за икономика.
Другите държави потрошиха десекти, стотици милиарди, щатите дори трилиони долари вляха обратно в икономиката - една камара банки и предприятия фалираха, няколко държави дори....
При нас 4 милиарда и 4-5% ръст на безработицата и това беше.

Това е за гордост бе. Обаче празноглавите дебили като мантаман и съпартиеца му Станишев (сиреч сульо и пульо и разни татини синчета станали управници) не спират да припяват как Дянков похарчил 4 млрд, надявайки се поне част от неграмотниците да го захапят това.... Ти че си тъп като гъз спор няма, но дори ти идеално го разбираш това нещо за стопения резерв, просто си припяваш партийната ПР стратегия. Проблема е че голяма част от електората ви е неграмотен и той доста кълве на тия приказки.


PS: Алане, нямаш грижи, всеки има право на мнение, па било то и различно от моето. Аз тука се пенявим така не щото някой плюе по архангела ми Бойко, ами щото разни гнусни партийни гниди като мантаман идват тука да ми серат партийна пропаганда - и то на 90% с лъжи и манипулации, само и само да прикоткат някой другия път да гласува за тях.
Иначе нямам против нормалните хора с друго мнение.
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Агейнст единственият който тук прави партийна пропаганда си ти защото хвалиш ГЕРБ ако си направиш труда да прочетеш какво пишат хората ще установиш че никой друг не хвали която и да е партия.

Ти така и не можа да разбереш че е възможно хората да не харесват негово светейшество и да не са комунисти - но както и да е толкова си ти е капацитета толкова си можеш и без това бях казал че повече няма да коментирам форумни идиоти като тебе - така че може да се успокоиш за известно време ще те оставя на мира.
 
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Абе сколенен съм за съгласие, в последните седмици и месеци нещо хич не ми харесват - лошото е че в момента са заети изцяло от популизъм, то лошо няма ама изцяло изменят важните въпроси като занимват обшеството с дребни проблеми - това е лошото, хубавото е че иде пролет и лято и зимата свърши иде новто начало и наджедата че може се промнят нещата - онзи ден имаше повод за радост лека наченка за дървавност след КЗК обяви картела - проблемното в случая е че ББ да държи някво ниво, което е доста ниско др не върши(то хубаво че и по лошо може стане), а и на този етап не се вижда алтернатива която да върши нещо - просто политката е такава който и да дойде освен да краде и да облага определени лица няма. Да се оправим сега с дълга(емитиране на нов и приватизации) и се работи за реформи би било най-доброто което биха направили, съгласен съм с Агейнст че доста се хврълили ресурс за ликвидност запада, там работа е че този ресурс може го върнат до определна част с идната продукция а другото просто ще го изяде инфлацията от печатането и дълга ще им се кореигира в тяхна полза, та ние без централна банка и с този борд + безхаберие на бизнес елита и нерешителност в политици и , нямаше как да не заминат тези буфери и да режат още изсиквания към народа, проблема не е че са заминали проблема е какво ще се прави от тук насетне, а освен популизъм ясни контектни идеии няма - е освен онази за вноса на емигранти :D или пък улта мега националазацията която предлага Атака :D БСП-то е заето с мрачните прогнози че фалираме подкрепени и от бившите от НДСВ в лицето на Василев и Велчев(новия човек на руската банка за БГ) - бе като цяло политката е разочарование - както винаги е било от време на битките сме печелили, а политиците ни дънели, a крайната идея и решение е че МФВ и СБ нашепват от далеко елата при нас - някой път си мисля изцяло да преминем към Дойчовците ей така да им се пишем на щат и целич политически елит се шитне, да ни оправят - нали се имаме от войните
 
Последно редактирано:
От: Нямата такъв резил - пълен провал на бизнес форума в Катар

Реално истинския гаф на това правителство може да се окаже сега това с Трайчо. Не глупостите с флашките, взривяването на вестници и тн - това си бяха партенки на опозицията.

Но ако сега излезне, че ще строим Белене примерно, значи че Трайчо наистина е бил махнат, заради позициите си и ще значи че ББ е клекнал на БСП и енергийната мафия. Които в момента аплодират оставката му.

Е това би било истинския гаф, заслужаващ вече упреци, а не измишльотините на мантаман и другарчетата му.
 

Горе