Относно задаващата се Световна Криза и Пандемията от COVID-19

Статус
Not open for further replies.
Не знам кое е по-тъжното... този жалък опит за тролване или че другия чобан го е лайкнал.

Вие сериозно не може да съберете 10 IQ между 5 човека конспиратори... Баси резила - даже флат ъртърите няма да ви искат такива baalhari.
 
Мангъров съветва веднага след Великден най-младите и здрави мъже и жени да се пуснат по фитнесите и басейните... По неговите думи, "да поемат удара"... Демек да обменят биологични субстанции и да изградят емонитет.

Ае.
От тая тема разширеният изглежда най-млад и най-зажаднял за чужд генетичен матриал.
Да се мята.
 
И понеже на брифинга на "темна НОЩ се рЕзко спусна" Майтапчийски дрънка плява и гнусни лъжи, ето за пречистване малко истина. Като активен въглен можете да приемете интервюто. ;)

Има и достойни лекари, все още. Този можем да го наредим до Мангъров.

 
И ето какво приемат за чиста монета хората, които вероятно смятат, че земята има форма на ромб:

93796302_1582191295287649_6096633014983327744_n.jpg
 
Има и достойни лекари, все още. Този можем да го наредим до Мангъров.

Да, то и без да съм доктор го писах по-рано в темата, че косвените жертви ще са много повече от сегашните. Ама пазим системата. Пък тая нашата здравна система дет я пазим да не се натовари направо може да се зачеркне, щом хората пращат смс-и.
Бездействащите лекари дет си клатят краката от 2 месеца да си дадат заплатите!
 
Ау, как можа да го кажеш това - садист, масов убиец, изверг, син на Менгеле.... ;)


Да, то и без да съм доктор го писах по-рано в темата, че косвените жертви ще са много повече от сегашните. Ама пазим системата. Пък тая нашата здравна система дет я пазим да не се натовари направо може да се зачеркне, щом хората пращат смс-и.
Бездействащите лекари дет си клатят краката от 2 месеца да си дадат заплатите!
 
И понеже на брифинга на "темна НОЩ се рЕзко спусна" Майтапчийски дрънка плява и гнусни лъжи, ето за пречистване малко истина. Като активен въглен можете да приемете интервюто. ;)

Има и достойни лекари, все още. Този можем да го наредим до Мангъров.


Тук напълно съм съгласен, в момента докторите общо взето си клатят краката, даже не знам дали на зъболекар може да отидеш, някой знае ли?

Иначе като цяло забелязвам, поне в София, че хората сами започнаха да си отменят мерките една по една хаха. Официално няма промени в мерките, но вече всичко почти работи - цветя, дрехи, чанти, телефони, техника - всички магазини са отворени, не само хранителните и аптеките, а всички. Проблемът е, че няма кой да влезе в тях. Също така по улиците има два или три пъти повече хора и коли, отколкото преди 2-3 седмици, говорим видимо, тъй като всеки ден ходя пеш 8-12 км и виждам за какво става въпрос. Преди бях само аз като в някакъв филм след апокалипсиса, сега извират хора отвсякъде хаха. Ресторантите се преориентираха и правят доставки или дават на място, всяка сандвичарница също си измисли некви мерки и си продава на място...

Общо взето, квото беше, беше в БГ, след Великден официално или не, мерките според мен няма да са така затегнати, просто ще се саморазпаднат и всичко ще се нормализира, то сега е ненормалното за толкова малко хора - такива мерки.

Иначе аз лично, нямам нищо против карантината и стоенето вкъщи, работя си оттам, даже и повече пари и време пести човек, може и да си готви всеки ден здравословно ядене, абе доста ползи си има. Но не виждам как ще се задържи такова положението още дълго...
 
Във Варна работят големите клиники, но само със спешни случаи. Мерят ти температурата и попълваш 2 декларации. Зъболекарите са много добре екипирани. Пуснали са напред младите си колеги, дъртите са си по къщите, щото ги е страх. Мен естествено, че ще ме заболи шибан зъб, точно в най не подходящото време. Преди 1 час ходих.


Тук напълно съм съгласен, в момента докторите общо взето си клатят краката, даже не знам дали на зъболекар може да отидеш, някой знае ли?
 
Бездействащите лекари дет си клатят краката от 2 месеца да си дадат заплатите!
Ма как ще бездействат? Излизат вечер да ръкопляскат на галфоните, дето все още си стоят вкъщи и чакат завити през глава Торбалан да дойде и да ги сложи в чувала. :)

Аз това също го казвам от самото начало. Не може при (уж) здравен проблем, здравната система да пасува. Това е все едно да плъзне вирус по компютрите и всички сервизи да хлопнат кепенците като мярка срещу претоварване. Това безумие беше първото, което ме наведе на мисълта, че нещо ни лъжат. Излъгаха ни и продължават да го правят, но ние сме ок, както винаги. Аз ви гарантирам, че има нации, които не са роби като нас. В един момент измамата ще бъде доказана и ще се вади пак гилотината.
 
Мен още не ме боли, не съм спешен, но вчера видях че имам малко черно на един зъб (значи кариес), ама така като гледам ще изчакам да се разминат нещата и ще ходя тогава. Аз без това ходя на 3-4 години веднъж, но не знам какво правят другите хора със сериозни и спешни проблеми за решаване...
 
Има раздвижване определено. Аз откакто съм хоум офис пък карам жената на работа и обратно, че да не се вози в мизерния градски транспорт. В началото си беше мега свободно за шофиране, почти никакви коли. Сега ми се струва, че почти се е възстановил трафика.
 
Целата работа е че пазят сегашната здрава система с пълна сила, трябва да си опазят хранилката дето всяка години точат милиарди от нея.
А болните кучета ги яли, вече за колко болни чувам да са им отказвали лечени... няма такава гавра!
 
даже не знам дали на зъболекар може да отидеш, някой знае ли?
Бачкат си, споко. ;)

Иначе тук учудващо - повечето си мислят, че ако излязат навън, да прегръщат дървета, е престъпление. Единствено парковете и спортните площадки са забранени (от съоръженията "за разходки"). Дет' Годжи каза сутринта - от държавите с най-либерални мерки сме, а имаме сравнително малък % заболели, върху броя на тестваните. Ма нали трябва да се реве нещо, че иначе е скучно. :hankey:
 
Абе има ли зелена трева, лошо хаха. Миналият уикенд така събота, пред нас в градинката бяха седнали на пейка момче и момиче с биричка, то едно слънце пече - кеф. Не знам откъде се появиха двама полицаи, при положение че изобщо не е парк официален, а една малка градинка, но си го отнесоха акта и ги изгониха. Същевременно аз хващам приятелката и пеш София от край до край сигурно 15-20 км навъртаме по улиците, просто не сядаш по пейки и не влизаш в парка и всичко е точно, пак си правиш разходката, че иначе не се седи - без фитнес, без разходки, без тежести и упражнения във вас си ставаш дроб и ще се разболееш сериозно не от корона ми от знам ли кво...
 
Така е. Ама който спортува и се движи, ще намери начин - 100%. Който не спортува, ще мрънка, че току-виж е щял да спортува, за да се стегне за лятото и те му взели фитнеса и площадките...
Вчера врътнах 15 километра бегом по черно за час и половина и се чуствам идеално. Бирата - може и вкъщи. ;)

Който си мисли, че са му взели разходката, нека си пусне тоя стрийм събота или неделя (когато на сърбите им е забранено излизането):

Ако не са отхлабили мерките тия дни, това беше актуалното положение преди седмица:
полицейски час от събота в 13 часа до понеделник до 5 часа сутринта
Домашни любимци ще може да бъдат извеждани от събота вечерта в 23 часа до 1 часа на 200 метра от къщи.
 
Последно редактирано:
Единствено парковете и спортните площадки са забранени (от съоръженията "за разходки"). Дет' Годжи каза сутринта - от държавите с най-либерални мерки сме, а имаме сравнително малък % заболели, върху броя на тестваните.
Такъв абсурд само в две изречения. Мале, мале...

Нямаме никакви болни от коронавирус (тва, дето му викате "сравнително малък процент"), но за да ограничим заразата, парковете и спортните площадки са забранени. Да не би случайно да си засилим имунитета - сакън. Градски транспорт, магазини и учреждения - няма проблем - гъчкайте се! Либерални мерки - смех! Ние нямаме никакви ефективни мерки срещу "супер страшаната зараза", а само срещу всякакъв опит за бизнес инициатива във физическия свят.

Не мога да се отърва от усещането, че се опитват всячески насила да ни разболеят, майчиците на нацията, дето са толкова загрижени за нас.
 
Леля Кирилка от Фейсбук оглави кризисния щаб у нас
12556.jpg


ЯМБОЛСКО - 56-годишната леля Кирилка от ямболското село Воденичане ще замени ген. проф. д-р Венцислав Мутафчийски начело на националния кризисен щаб в борбата с разпрозстранението на коронавирус у нас.

Леля Кирилка е била избрана заради дълбоките си познания в сферата ма вирусулогията и епидемологията, които тя демонстрирала през последните четири седмици във Фейсбук.

Според нея като цяло вирус нямало, а всичко се правeло с цел да се съсипе бизнеса на мъжа й, който държал кръчмата в селото. Така се очаква още от утре извънредното положение в България да бъде отменено и дори да бъде подновено българското футболно първенство.

В щаба на леля Кирилка влизат още 12 лели от цялата страна. Те ще бъдат специалисти в сферата на астрологията, хомеопатията, антиваксърството, лечението с кристали и уринотерапията. При нужда от щаба ще искат експертна оценка от БГ-Мама, където екип от интернет учени от седмици разработва хомеопатична ваксина със светена вода.

В същото време генерал Мутафчийски ще бъде наказан да не се прибира вкъщи две седмици, както и ще му бъде наложена забрана да си мие ръцете.

tenor.gif
 
Щях да кажа, че това може да е нашата чакра, но тази горе си има мъж и семейство, така че отпада като заподозряна в чи-ритуали.

Аз само едно не мога да разбера - България, и особено ФБ и тук форума са пълни с толкова много гениални хора, излекуваха коронавируса само с три натискания на мишката, сега и икономиката ще оправят... къде спяха тези хора по време на глобални затопляния, войните в Близкия Изток, ядреното разоръжаване, СПИН-а и другите нелечими болести - защо чакаха чак досега да извършат своите чудеса, и защо докато са почнали, не отделят малко внимание и на глобалните проблеми от последните 20-30 години.
 
Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.

Горе