Премахване тотално на ДПС като партия!

Да се премахне ли тотално ДПС


  • Общо гласове
    24
От: Премахване тотално на ДПС като партия!

Да, може да се забрани разбира се, технически. Особено след осиранията на Местан и агитацията на турски по време на последните избори. Въпросът е, че за момента няма да се намери политическа воля за подобно нещо. Ако националистическите партии си изиграят картите добре и не си продадат дупарите като Атака, смятам че това е възможно да се случи до 10 години.

Мохамеданското население (това било грешен термин, правилно било мюсюлмани) у нас трябва да се асимилира. Говоря за коренните, пришълци просто не трябва да се допускат. Не се ли асимилира и загуби ли светския си характер, ще имаме сериозни проблеми в бъдеще.
 
От: Премахване тотално на ДПС като партия!

яка тема! :lol: невероятен извор на забава дори и със сериозните коментари. Винаги са ме забавлявали абсурдите.

Аз искам да попитам негрите в Америка американци ли са или са афро-островитяни :-o И защо Обама е президент като не е чист американец (пробъбли).

По темата, абревиатурата няма никакво значение. Важно е съдържанието. Това движение и политическа "сила" реално нищо не е направило за България и българите. Ако пък са такива защитници на правата и свободите, отидете по регионите където печелят от гласовете на хората и вижте каква мизерия е. Проблемът си е на тези, които гласуват за тях. Страх, страх, колко да ги е страх? И следва израза за баницата- в случая представителите на ДПС я ядат, а кой им я дава е друг въпрос. Какво ще стане, ако едно село не гласува за ДПС? Ще го изгорят и сринат ли? Какво, питам, съвсем сериозно.
И вместо да се изпада в популизъм и да "закриваме" партия като сергия или панаир, по-добре да се помисли в насока как на хората да се даде алтернатива, за която да гласуват и съответно да са доволни. Няма ли гласували за това движение няма и да го има на политическата сцена.
 

Горе