Проблеми с Genbucks ?

повва се за малко и част от стаитстиката с епояви за малко после изчезва иначе нинджата го нахрани ама с години бяха доста свестни до този случаи ... казах ви обърнете си саитове като ръгнат може пак да ги добавите
 
От: Проблеми с Genbucks ?

значи имам си един блог с ревюта но специфично на продукти на гб.
питам се аз дали ще е по добре да си остава същите ревюта и просто дасмена линкошете и банерите към кеш бърнърс с риск да ядосам посетителите , тъй катопримерно ще четат за кок-н а ще ги пращам към тнт или просто да редиркта домайна към сайта на тнт с реф ид-то ми и да рискувам гугъл да ми строши носа. някакви препоръки?
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Копи-пейст на артикъла в Уърд, даваш "Find-Replace" на Кок-Н с ТНТ, сменяш банерите и т.н. и си готов. :)
Майната му на кок-н-ът
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Копи-пейст на артикъла в Уърд, даваш "Find-Replace" на Кок-Н с ТНТ, сменяш банерите и т.н. и си готов. :)
Майната му на кок-н-ът
да бе бате и аз това му мислих ама то не е само кок-н 4-5 продукта са и са да имам 4 faq статии се за тнт и 4 ingredients се за тнт и 4 comparison нещо не ми се връзва...
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Тествах custpay.com - дава error след като клиента е въвел данните за кредитната карта и всичко останало - много неприятно...
След логване в сайта на ГенБъкс няма никакви статистики.
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Така е бате, но Г не е всичко - питай Нинджата, той знае за какво говоря.
А и по алекса ранк Yahoo е топ сайта. Г ако продължават да отяват както те си сметнат за удобно, за тях няма да има бъдеще.

Ще започнат да се оплакват хората от това и в един момент всеки ще започне да пренасочва интересите си и това ще реши положението. ;) За какво си мслим, че Г се стресна от купуването на Yahoo от MSN? Много проста, така ще ги съборят по качествено. Аз соря че храня така ама напоследък нищо хубаво не предоставят. В една нища първите 2-3 резултата са спам блогове и about.com - къде ми е на мен далаверата да чета нещо толкова специализирано от сайт разгърнал се във всички пазари. Не е логично да си специалис по всичко - факт.

За спам блоговете даже няма и какво да се коментира. ;)

А отностно кои са добри и лоши програми...неможе да съдиме в кризистни ситуации. Все пак те са с добра конверсия, плащат навреме, имат материали и това е голям +, но че ги няма е определено -.
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Blinky,

Обикновено намирам много правота в мненията ти ... ама този път ще трябва да поспоря с теб. Говорим за Yahoo и alexa... Това си има много просто обяснение - вика му се mail.yahoo.com. Я сега си помисли ако чичко Г премести ДжиМейл на основния си домейн - какво ли ще стане? Според мен ще отнесе yahoo, live и другите подобни на някое по-добро място ... Ама уотевъ!

Специално за about.com. Че ... защо пък да не намериш добра специализирана информация дори и в сайт разгърнал се на всички пазари ... About.com си имат доста голям екип специалисти, не намирам нищо странно да са на всички пазари и пак да са МНОГО добри.

И защото темата е за GenBucks ... ако наистина са паднали - лека им пръст. Иначе ... като гледам как говорите - ту ги има, ту падат - сигурно са ядосали някой и той им е спретнал едно сриване на сървърите ... Има си хора, които го правят без особено да му мислят.

Айде, лек ден на всички!
Wisher
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Хора видяло се е че генбъкс няма да ги бъде, за това може ли да ми предложите някои продукти подобни на zero nico, yerbaslim i profinast. Мисля че си намерих алтернатива на yerbaslim - proactol :/ Кажете за профинаст(намаляване на косопада) и зеро нико(продукт за спиране на цигарите) по възможност да са с подобна конверсия като на генбъкса :/
 
От: Проблеми с Genbucks ?

За спиране на цигарите що не пробваш E-cigarette на КБ? Ама за косопада - тука не знам. :(
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Cashburners имаха Yerbaslim ама при тях се казваше Yerba Diet имаше си и темплейт, но странно изчезна(поне аз него намирам).
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Явно сменят името на продукта като се насъберат твърде много критични статии в Интернет за дадения продукт.
 
От: Проблеми с Genbucks ?

ще стане забавно ако се изгуби базата данни :)

Не са изгубили базата от данни!

Ето доказателството:



Преди малко го снимах това - някак си успях да изкопча статистики (щракнах на някой от бутоните).

Има надежда; не се отчайвайте :)
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Разбира се, че има надежда - никой не зае***а онлайн бизнес правещ луди пари. Или поне не и нормален тип. Мисля, че им трябва още малко време за да си стъпят на крака и да заработят с пълна мощ. А си мисля, че освен че ще се върнат ще предложат и нещо нво (адски много се надявам), поне от историята ми с тях си спомням, че като ги бутнаха още в началото - се върнаха и бяха с нови продукти и материали. Искам да благодаря на happyslacker, за това че ни държи в течение постоянно. Браво, бате - ти си голям + тук. :) Успехи....селъри :)
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Аз забелязах че са си преместили сървъра в китай... много странно :/ Иначе аз също много ще се зарадвам ако се върнат с нещо ново :)
 
От: От: Проблеми с Genbucks ?

Дай боже да се върнат, че да тръгнат пак хилядите долари месечно към бг селърите. Нека всеки запали по една свещ за тях.
хаха, добра идея

дано се вразумят и добавят нови продукти, мрънкал съм им и преди :d :)
 
От: Проблеми с Genbucks ?

Аве нз кво се занимавате още с тия мишоци... Да се спасяват! Аз лично си пренасочих блоговете към продуктите на cashburners и към markethealth ;)
 

Горе