Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
Някакви доказателства за тъпотиите, които плещиш ей-така през просото?

Дори идея си нямаш колко е огромна разликата.
...
Ами не знам със сигурност, ама ти хубаво обясняваш :)

Дай пример за сайт дето се събира тълпата/раята/плебса - да разгледам, че все по-малко ти вярвам...
 
Младежът изглежда е получил повишение в службата и е удвоил усилията:)
Иначе стремглавото развитие на Русия във всички области е безспорен факт, въпреки неимоверните усилия на Запада да спира каруцата , но който е запознат с историята (не от википедия и фалшивите учебници в учебните заведения) би трябвало да знае, че това не е никаква новост, а многовековна ''традиция''.
 
Аз пък не схващам какъв е спора в темата или е някакъв туториъл!

Няма спор. Има тема със заглавие "Произведено в Русия" и предназначена (както някои в този форум може би ще се досетят) да запознае читателите със съвременните постижения на Русия. Защото в "националните медии" подобна информация се цензурира и хората, владеещи предимно български, няма откъде да научат какво се случва в РФ.

Има и масиран страничен флъд от комплексирани индивиди, което също не е нещо ново и необяснимо в историята. Изразява се с поговорката "Кучетата си лаят, керванът си върви", а любителите на литературата могат да приложат сентенцията на баснописеца Крилов:

"Ай да Моська, знать она сильна,
раз лает на слона"
 
Последно редактирано:
Сега как Кремъл ще се обяснява към 55 милиона руснаци гласували за Путин, че Газпром се управлява по пИрфектен начин.
https://www.dnevnik.bg/biznes/2018/03/19/3149259_gazprom_se_otkazva_zasega_ot_turski_potok_kato/

То да беше само на там, трябва да инструктира нашите ватници и мурзилки, защо няма да купуваме газ от турския пАток, ако изобщо има пАток, все още Турция не е дала разрешение :D

Сега пак ли на Кремъл, ще им е виновен ЕС ... От това, което виждаме, че руския държавен бизнес е голяма червена точка и не можеш да извиваш ръчички на султанчо по същия начин, по който тук се правеше с нашите подлоги - абе важното, че ЕС е лош как ни прецака от един пАток, само защото иска да се строи по пазарен принцип :D
 
Младеж здравей,
Извинявам се, че не съм ти отговорил вчера, но форума не ме е уведомил - българска му работа (или в краен случай американска)
Гледай сега "Весёлые картинки":
Воркута
Сургут
Перм
Снимките ги извадих от мапса, като просто преместих твоите на няколко сантиметра в ляво или дясно - произволни са !
Виждаш, че и в Русия всичко е цветя и рози - подобно на България, но ти по гръб не падаш :)
Информативно - Перм е 13 по население в Русия - сравнявай го с Ямбол следващия път (а не с Търговище) .

Знаеш ли какво е лошото - че аз не ти показах снимка на четирите града, а на територията между тях, но ти или не разбра, или ти стана неудобно да коментираш.
 
Не се излзагай като кифла. Намираш се във форум, който отначало беше поле за развитие на seo, но дори и онлайн търговците могат да ползват интернет правилно.

1. Гледа се годината на снимките
2. Ако искаш снимки от съответен град, то просто му пишеш името в Гугъл и избираш "снимки". така ще имаш общ поглед.
3. Дадох ти oogle Street View, а ти дори не разбра. Кола можеш да караш там и да разглеждаш улиците и хората реално а не снимки да зяпаш!
 
Разгледах снимки. В Гугъл снимките по обясними причини обикновено са по-представителни - особено в горната си част.

В Перм единственото впечатляващо е черквата - има я на доста снимки под различни ъгли и в различни сезони. Останалите части на Перм, както и видяното от Воркута и Сургут са потискащи.

Ямбол е мини-Париж в сравнение с тях.

Равно поле, кучи студ и големи жилищни блокове - Русия ин а нътшел.
 
Ползвайте Google Street View, "професионалисти". Вижда се най-обективно кое какво е. Щото по снимки мога да ви дам Меден Рудник в Бургас или Факултета в София и да си правя изводи, че това ви е столицата и курортите.

BTW, не беше ли Ямбол градът, в който кон живееше на четвъртия етаж на панелка в жилищен квартал?

Пък и при тези климатични условия и терен би било добре да се сравнява с нещо подобно. Например, северната част на Канада. Там не градове, ами дори и ескимоски палатки вече няма. Само хижи на дървосекачи
 
Последно редактирано:
С "църквата в Перм" също е доста смешно.

Перм е град с площ колкото две Софии. Да кажеш, че в София ти е харесала само една църква и да си правиш изводи за целия град по снимки на Обеля-2 си е малко пресилено.
 
Всъщност. я наистина да ви пусна по-съвременни снимки на Перм, щом толкова си падате по снимки и си правите изводите по тях. Хем ще сравните с мини-парижа Ямбол.

image_1482369440.jpg

8ac47a8e_resizedScaled_1020to498.jpg

Perm-7.jpg

talan-new-centre-perm-009.jpg
 
Последно редактирано:
... Пък и ако беше толкоз убу у Русия, страната нямаше да кисне тука.

Зимъска там у Сибир слънцето е кът, пада тестостеронът, депресията те наляга, ... А водката все още е със странични ефекти, въпреки всичките научни постижения на Рассийските гасударствени институти.
 
Както виждаме, Перм и Ямбол си приличат по няколко направления:

И в Ямбол има река, и в Перм има река.
И в Ямбол има ново строителство, и в Перм има ново строителство.
И в в Перм бутат старите панелки, и в Ямбол ги бутат (вероятно... все пак конете имат по-кратък живот и няма да могат да се качват до четвъртия етаж)
 
Абе тва дизайнерите сте като таксиметровите шофьори. Едните могат да шофират, другите да рисуват, обаче са всичколози. И най разбират от геополитиката и Русия. Макар и никога да не са учили политически науки и никога да не са посещавали Русия през този век.

Не мога да разбера що толкова държите да бутате България в тема за Русия. Ако искате да си ги мерите - ми не можете, няма как. Ако искате да сравнявате - ми ползвайте статистиката поне като нямате възможността да видите реалността.

Населението на Русия се увеличава, на България измира.
Руснаците се връщат в Русия, българите напускат България.
В Русия се строи на всяка крачка, в България са горди с велоалеите.
Русия изплати всички дългове дори на всичките си бивши републики, а България тегли заеми и разчита на евротраншове (които скоро ще приключат както с тава с "балтийските тигри" в момента)
Русия през последните години падна чак на десето място в Европа по употреба на алкохол, а челните места се заемат от страни в ЕС,
В Русия се правят курорти дори на Север, а в България превръщат курортите си в Люлин-10.
Жизненият стандарт в Русия е по-висок от българския, благодарение на по-ниските комунални разходи и многото социални придобивки. И това при положение, че заплатите паднаха двойно в доларово изражение.
Руснаците купуват имоти навсякъде и са търсени туристи навсякъде, а българите дори като гастарбайтери не ги щат.

И т.н.

Повтарям, че темата е "Произведено в Русия" и си има определена познавателна цел. Не й е работа да се сравнява с българските нелепици, но ако толкова държите да си го мерите със слона - ще боли все повече и повече.

Щото за разлика от вас аз хем имам съответното образование, хем разполагам с достоверна информация, хем съм видял с очите си какво е положението и там, и там.
 
Последно редактирано:
Не виждам какво има да мерим - те хората са го измерили:

15866_THUMB_IPAD.jpg
 
Ми като не виждаш, що се буташ да се мериш?

Кво правиш в тази тема? Какво общо има тя с България? Що държиш да бъдеш унижаван, мазохист ли си, кво?
 
По останалото:
  • Населението в третия свят се увеличава, в 'белите' страни намалява. Глобално се увеличава. Което и ще доведе до края на живота на планетата. Като си извадиш главата от осмърдяното тъмно и уютно място и погледнеш по-отгоре, ще видиш, че увеличаването на бройката не е особен повод за радост и хвалба.
  • Най-употребяваните природни ресурси се очаква да се изчерпят до 30 години. Дано дотогава да сте си построили някаква алтернативна база, на която да се крепи държавата.
  • След 30 години тук се очаква все още да е слънчево, морето да е мокро, планините да са си на мястото и т.н.
  • В статистиката за консумирания алкохол не са включили медицинския спирт, антифриза и останалите популярни в Русия субстанции.
ПС: Не съм дизайнвал нищо от поне 5 години. Най-много набързо да понаместя нещо дето ми бърка в окото.
 
И кат не си дизайнер вече, смяташ, че си поумнял?

Това е тема, в която давам информация какво се произвежда в Русия. Ако не бяха купищата лузъри, които са превърнали поне 2/3 о т темата в манифест на тяхното невежество и простащина, дума нямаше да кажа за България. Да, имам обективни и лични наблюдения, но нито ме интересува кога ще приключи, нито ми е работа, нито мога да гласувам. Ако има нещо, от което да съм недоволен, когато съм на нейна територия, то пиша конкретно в конкретна тема.

Смятате ли, че с вашата примитивност в похватите (пустош, алкохол, ватници) можете да ми направите впечатление? Ми помисли малко и ще се сетиш, че дори тенджероглавите са доста по-напред във флъда. А с тях комуникирам доста по-често. Щото те поне знаят руски, много от тях работят в Русия, знаят недостатъците и слабите места. Много по-правдоподобни са, пускат фейкове на руски, които после препечатват такива главуняци като вас (като нЕкои наистина им вярват) и т.н..

Като не искате да научите нещо полезно, то оставете поне другите да научат. От какво ви е страх?

Ако пък искате да си изливате русофобията или други заболявания - е, има си подобни теми във форума, драскайте си там. Що избрахте единствената тема, която има положителна цел?
 
Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.

Горе