redrum
Well-Known Member
От: Re: От: Първата българска организация за супергерои
ХАХАХАХАХАХ :-o
...............Виж файлът 9105
ХАХАХАХАХАХ :-o
...............Виж файлът 9105
Братушките са големи! Това в БГ някой да ти почисти стоповете от снега - аре, бегай!
Добре ли си главата?
Това ако беше черта на руснака, нямаше да е известен с водката!
Много мразя такива нещастници като теб които казват, че няма добри хора в България.
Аз съм сигурен, че има и те не заслужават такова генерално заключение като твоето!
Според мен това провокира разни дечурлига да правят опасни каскади и да застрашават живота си. А героите и примерите за поведение трябва да облечени в сини униформи и да вдъхват респект към закона. В България , не е точно така за жалост.
Човекът си е изразил мнението. А за това че обиждаш , не си виновен ти , а родителите ти дето не са те научили до 7 години как да се държиш!Добре ли си главата?
Това ако беше черта на руснака, нямаше да е известен с водката!
Много мразя такива нещастници като теб които казват, че няма добри хора в България.
Аз съм сигурен, че има и те не заслужават такова генерално заключение като твоето!
За кво става въпрос, за граждански отряди от типа на патрулите на Боян РасатеТук не става дума за деца, а за големи хора, чиято цел е намаляването на престъпността.Сам призна, че в България нещата не се случват, както трябва и смятамe, че такива герои са нужни на обществото.
И аз си изразявам моето :shock:Човекът си е изразил мнението.
А за това че обиждаш , не си виновен ти , а родителите ти дето не са те научили до 7 години как да се държиш!
Е тва е вече наистина мога да кажа нещо НАИСТИНА НОВО, което поне не се сещам досега някой да се е сещал .
Когато някой ми каже: „Абе, няма вече добри хора“, това е толкова смешно, отвратително, нихилистично.
Страната пука по шевовете от добри хора.
Кофти е това, че ние се вглеждаме в утайката. Пишем за утайката, четем за утайката, правим филми за утайката.
И ни се струва, че всичко е утайка, а то не е така“
Джоко Росич
D.Ivanov, благодарим ви много за подкрепата, дано още много хора оценят идеята
@supergeroite, успех и от мен!
Ще получите подкрепа от цялото общество ако направите нещо подобно
в Русия има едни които са доста известни - те се занимават с нарушителите по пътя
има и едни други които се занимават с нарко дилърите - трошат автомобилите, бият ги малко и т.н.
п.п. това е към @pa_lta
Попитай и ще ти разясним, просто искаме сериозно отношение.
За кво става въпрос, за граждански отряди от типа на патрулите на Боян Расате