Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

dertre

Well-Known Member
Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!? Скъсаха се да тръбят навсякъде, че са го утрепали, а трупът е "погребан в морето". Била направена ДНК ескепртиза на мъртвата му сестра с неговото ДНК взета от мозъка му. Е добре ама къде е трупът ? Защо е изхвърлен в морето ? Кой нормален човек би изхвърлил трупът на терорист номер 1 в морето като му организира морско погребение ? Направо да си бяха признали, че са го пратили на почивка някъде да не се набива на очи и че през цялото време си е бил техен актьор под наем. Кой вярва сега, че 11 септември не е постановка ?
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

какво значение има кой какво вярва (от нас) ?
или е жив или не... навярно това го знаят само няколко човека ...
 
Мен като цяло ме съмнява, че изобщо съществува подобна личност. По-скоро беше марионетка за замазване на очите.
Това в момента е просто за да се отклони вниманието от другите нарастващи конфликти в африканските страни.
Цирк, театър, пиеса - както искате го наречете, това е за мен.
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Да, и ал кайда е марионетка, и талибаните, и въобще всичко е конспирация!!!
Дори от Ал кайда потвърдиха смъртта му. Ако не беше вярно, веднага щяха да изкочат и да кажат, че е жив, мислите ли бе хора? Айде стига с тези конспирации. Сигурно и талибаните дето откраднаха и удариха самолетите тогава и те са били марионетки на Буш, а? Наистина ли си мислите, че Буш ще събере екип от няколко души и ще им подхвърли идеята да си ударят те кулите и да убият хиляди души и да започнат война и те ще се съгласят и ще организират всичко. Спрете филмите, моля ви се, Буш никога не би имал смелостта да се опита да организира такова нещо, камо ли да се наемат хора от службите да го организират, пък и + това Ал Кайда пое цялата отговорност тогава, или ааа.. чакай бе, ся ще кажете, че Буш и Ал Кайда са се били договорили ;) ;) спрете дрогата.

Гледате глупави конспирационни филми, дето говорят такива глупости, че няма накъде. А за убийството му - убийството му е символично, трябваше да бъде убит тоя червей, не им трябва жив. Въпреки че, от Ал Кайда казаха, че веднага ще сложат нов заместник на бин ладен, поне това е една победа над тероризма, макар и символична.
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Кой вярва сега, че 11 септември не е постановка ?
Търсите под вола теле..Дори през годините на Студената война,всякакви опити за конспирация изплуваха на бял свят.На базата на това,какви са шансовете в настоящата,съвременна информационна епоха тип''глобално село'',подобни конспиративни планове да останат в тайна?
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Добре де. Защо изхвърлиха тялото в морето? Как така успяха да сравнят ДНК-то за няма и ден? Да не би всеки военен да си носи в джоба част от мозъка или тъкан на сестра му и ДНК лаборатория в джоба за да може да сравни ДНК-то? Замислете се малко над това. За какво им е да го погребват в морето (което се води като чест за Исляма да те погребат в морето)? Да не би да са му били толкова фенове, че са го погребали с "почести" ?
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

това за изхвърлянето в морето и аз не съм сигурен ...
това е все едно да се намери извънземно същество и да се изхвърли някъде на следващия ден :lol:
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

А според мен, Обама си започна предизборната кампания 9 месеца преди изборите за президент. Тъкмо на време...
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Погребението, извършено от борда на самолетоносача Карл Винсън в северната част на Арабско море, беше необходимо, защото нямаше как да бъде организирано погребването му в която и да било страна в рамките на 24 часа, както изисква мюсюлманския канон, заявиха представители на американската администрация. Но високопоставен военен заяви, че САЩ искат да избегнат и създаването на светилище от гробницата му, което да привлича последователите на терорист номер едно.



От кога на САЩ им пука за чуждото вероизповедание и то на ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 според тяхната статистика ?
 
Последния път когато държавен глава е излъгал световните медии че някои е мъртъв е било през 1960 след като руснаците свалят шпионски самолет U2 и отначало казват че пилота е мъртъв а три дни по късно го показват жив... това е много ряадко събитие и неистината много повече би навредила на обама отколкото въобще да не го хващат

днк пробата могат да я направят толкова бързо стига да са подготвени предваително а то в сащ е било рано неделя през деня докато е ставало нужните хора са били на поста си

изхърлянето в морето е единствения начин горба му да не стане място за поклонение на фанатици

иначе най-добрият им ход беше да го изправят пред съда и тогава да го екзекутират ама явно не са могли да го хванат жив
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Пълен ташак, работата е там че в момента на Обама му пада рейтинга , Доналд Тръмп се кандидатира за президент и точно се джавкат сега.
Много удобен момент да го убият и да го погребат в морето, без никой да го види. Цирк батенце.

[video=youtube;fpBPVkpmoeg]http://www.youtube.com/watch?v=fpBPVkpmoeg[/video]
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Понеже сичкото мюсюльмани ще ревнат че САЩ не уважава скапаната им религия и ше се дигнат на Джихад или ше изядат по 5 кила пилаф и 2 кила баклава наведнъж в знак на протест..
Американците правят всичко възможно да убедят чалмосаните пръдльовци че видиш ли нищо против нямат техния Аллах, ами само не 'одобряват' тероризма.
 
От: Re: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Само на мен ли не ми пука дали е жив или не?
И на мене да ти кажа не ми пука. Исках да видя дали има някой който вярва в митът "Осама бен Ладен". В САЩ всеки втори е овца и вярва каквото му кажат по телевизора. И в България май сме с такава статистика. Всеки видял по ТВ-то, че еди кой си мъртъв (или еди кой си online магазин лъже) и ади стадото казва всички магазини лъжат и мамят.
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Нещо детайлите бягат - как така го хващат в охранявано имение в Пакистан, убиват го и после се изнасят от там барабар с тялото? По въздух, нарушавайки въздушното им пространство ли как става врътката? И колко народ са изтрепали в това имение, че да успеят да го изнесат? Нещо си траят.
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Ужким Пакистан са им позволили да влезнат на тия 3 хеликоптера. После се оказва, че изобщо не знаели за хеликоптерите и отричат, че Осама бил на тяхна територия близо до тяхно военно училище. Има свален хеликоптер - няма пострадали и ранени. Как така пада хеликоптер и никой дори не е ранен не знам (щото не съм ходил в казарма явно) ....
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Абе незнам ама виж как се радват http://www.dnes.bg/slideshow.php?id=3143 :)

Това като оня виц:
Един си вървел по улицата и видел една дупка. Надникнал и чул шум вътре. Зачудил се какво има вътре и метнал бучка от току-що купеното сирене. От вътре се чули страшни звуци..мляскане..сумтене. Хвърлил пак още една бучка и пак същата работа - шумно мляскане. Минал още един човек от там, видял кво се случва и попитал - "Какво става, какво има вътре?". Първият вдигнал рамене - "еба ли му мамата, ама виж как яде сирене" ахахаха :D
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

Нещо детайлите бягат - как така го хващат в охранявано имение в Пакистан, убиват го и после се изнасят от там барабар с тялото? По въздух, нарушавайки въздушното им пространство ли как става врътката? И колко народ са изтрепали в това имение, че да успеят да го изнесат? Нещо си траят.

Е така, с мерак. Пратени са специални части, операцията е траела към 40 минути. Да не мислиш, че ще идат ей тъй? Плюс това, май не знаеш, че Пакистан е в доста добри отношения с Щатите, тъй че за какво нарушено пространство говорите? Май вие говорите глупости. А както казаха, те са отишли да го убият, не да го хващат, както казах - символично убийство. Все пак от Ал Кайда веднага излязоха и казаха, че ще има нов ръководител на организацията.
Нормално да изхвърлят тялото, ако не го изхвърлят,, къде ще го погребат????????

И как " как така го хващат"? Да не мислиш, че са пратени такива малумници като наще милиционерчета? Пратени са Navy Seals, които без проблем са се справили с хората във вилата. И да са убили десет души какво от това? Убили са фанатици, терористи и пустинни червеи.


http://edition.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/05/03/pakistan.twitter.sohaib.athar/index.html?hpt=C1
Гледайте видеото, човека обяснява какво чул, да не кажете после, че дори и хеликоптери не е имало, ами всичко е било фалш.


СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ, АЛ КАЙДА ПОТВЪРДИХА СМЪРТА МУ , НЯМА СМИСЪЛ ДА СПЕКУЛИРАТЕ. АКО БЕШЕ ПО ДРУГ НАЧИН, НИКОГА НЯМАШЕ ДА ОСТАВЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СЕ РАДВАТ ТАКА, ВЕДНАГА ЩЯХА ДА ИЗЛЯЗАТ И ДА ОПРОВЕРГАЯТ НЕЩАТА.
 
От: Само аз ли си мисля, че Осама е жив ?!?

@AlanFort - да бе и 11 септември не е нагласена работа, нищо че като погледнеш фактите е пълен цирк. Както и цялата тая war on terror измишльотина. Ама къде къде по-лесно е да се водиш по това, какво ти набиват от талавизора.

Незнам баце, вярвай в каквото искаш, то си е за тебе :)

ЕДИТ: абе най-малкото едно видео можеше да направят докато е на самолетоносача, щото тва е несериозна работа - хванахме го, убихме го и го погребахме тайно - ВЕРВАЙ МИ :)
Баш па на CIA ше вервам, дето са известни, че изобщо не правят hoax-и :)
 
Последно редактирано:

Горе