Тече ПР ъпдейт

От: Тече ПР ъпдейт

Явно майката му е в безмисленото, но УНИКАЛНО съдържание :D

Че дигне и той - тва е 100% Ама дали ще е 1 или 0 няма май никакво значение...
 
От: Тече ПР ъпдейт

Можем да разсъждаваме много по темата, но според мен това не е генерален пр. и тепърва е стартирал вчера горе-доло по това време.
 
От: Тече ПР ъпдейт

Сайт с генерирано видео съдържание - тоест ембеднато от тубата и вбокса7 (има-нема 3-4 000 клипа) и само 2-3 линка към сайта - > предимно дир, гювеч и т.н., жули пр3. Сайта се класира по цели заглавия на клипа. Ама съдържанието (демек клиповете) са кажи-речи копи-пейстнати без уникален контент и пак шарят в топ 10 (по заглавията де)...

Какво показва това?

Че ако само няколко линка от сайтове със висок пр линкват към даден сайт + същият този сайт има много, много генерирани страници вътре в него и съответно индексирани в гугле са напълно достатъчни, за да се качи пр на сайта. Естествено сайта трябва да се обновява редовно.

Плюс това има значение за един сайт колко са пр-те на сайтовете, от които получава блинкчета. Даже имаше някаква таблица как се изчислява пр (пример от 8 домейна с пр9, ако имаш линк, ще получиш пр (примерно) 5-6 - някакви такива).

Честно казано, аз се чудя кво е съдържанието на това менгеме пр, че имат голяма тежест линковете от такива сайтове.
 
От: Тече ПР ъпдейт

В линковете е 100% Вече 3 години винаги си е едно и също - вдига ми се пр-а на сайтовете само от линкове, а в серпа никаква връзка със самият пр. Сега вече колко ще да е зависи от самите линкове. Но знам вече, че каквито и да са линковете не ми генерират нито посещения, нито високи позиции в серпа. Ако имаме и двете и висок пр и висок серп - да екстра, но трябва и много линкове и много съдържание, а в крайна сметка тоя пр като самостоятелна бойна единица, освен за самата статистика, не му виждам реално полезността
 
От: Тече ПР ъпдейт

Явно майката му е в безмисленото, но УНИКАЛНО съдържание :D

Че дигне и той - тва е 100% Ама дали ще е 1 или 0 няма май никакво значение...

Никакво значение няма, просто е интересно как единия хвана единица, без линкове - само с някаква генерирана нечетима шитня, която седеше на него за супер кратко време.
 
От: Тече ПР ъпдейт

Абе бг май сме в рандом ряката (поне масата сайтове) и само се вкарваме в излишни филми...а те нямат нито критерии, нито логаритми и тн инструменти според мен, ама се води, че вършат ужасно и сложна работа :cry:
 
От: От: Тече ПР ъпдейт

Новата схема на гошко, убууто прасе ша го колим слабото, че го храним. :D

Има логика ама не и в нашите случаи :D

Щом се е качил а не намалил значи тезата ти е грешна. Не го хваля а показвам, че си в грешка :)
 
От: Тече ПР ъпдейт

Аз отдавна приключих с на гошко търсачката, ако има мазохисти, да продълават:)
 
От: Тече ПР ъпдейт

Абе странна работа.. цял ден наблюдавам един мой сайт и се чудя към му е ПР-а начи :D
От сутринта започна от ПР6.. щях да откача от кеф, след това стана пр4, сега го гледам е ПР5... явно от гугле се чудят още коя цифра да му оставят. За първи път виждам подобно нещо, разбира се няма да имам нищо против да ми оставят 6-тицата де. :D
 
От: Тече ПР ъпдейт

От колко време го чаках не е истина. Нямах PR досега и сега го гледам на 3 скочил. Може би ще се опитам да направя още някакви неща за да го класирам по-напред.
Иначе за жалост конкуренцията още ме води на някакви неща и се чудя сега зимата как да я сбия :D :D
 
От: Тече ПР ъпдейт

2 нови сайта от 0 на едно, като там не съм правил почти никакъв линк билдинг, само кънтента е уникален. Всичко друго си е по старо му. Но и там не съм бутал много линкове. Леко съм разочарован, но за другия път ще знам. Важното е че трафика си се увеличава, пък и сайтовете напредват усилено в серпа, който вчера между другото беше доста преобърнат в нишите които следя. Не е от пейдж ранк-а, но е странно съвпадението.
 
От: Тече ПР ъпдейт

Са поне вече затвърдих теорията си, че пр-а се определя само и единствено от линковете, нито от качеството, нито от посещаемостта :wink:

На 100% съм съгласен с теб, и аз съм на това мнение.
 
От: Тече ПР ъпдейт

И при мен така сайта на който избухах линковете е ПР 2 останахте никаква промяна. Сайта, в който избухах съдържанието PR0
 
От: Тече ПР ъпдейт

При мен почти всички сайтове са без промяна, с някои малки изключения.
 
От: Тече ПР ъпдейт

Това, беше само загрявка за големия ъпдейт, не се шашкайте.
 
От: Тече ПР ъпдейт

Това, беше само загрявка за големия ъпдейт, не се шашкайте.

Според мен големия ъпдейт мина. До седмица най много да има само някои малки промени. Надявам се само тези които са N/A да не са наказани и да си върнат ПР, че имам доста.

http://wms-tools.com/prchanges
 

Горе