Тъпия Гугъл ме деиндексира!

Еми моя въпрос никой нищо не каза:

Имам въпрос-деиндексира ме щото худиата е на ГБ аз мислех тя дни да си пусна една от худиите на Market Health (ама още го обмислям) ако сменя темплейта с някой на Market Health ще ме индексира ли пак?

Или след като си баннат вече няма оправия?:) Аз от ГБ няма да се откажа ще си направя блогче за парти пилс:)
 
Аз се чудя... имам един домейн legalecstasy .net , и се чудя дали ще се подобри работата ако направя редирект 301 от блога, или по-добре да му сложа някой темплейт?

В смисъл нароченият субдомейн на блогър да си прехвърли link juice към домейна.

Някакви съвети?
 
и ние имаме изритани сайтове ко да се прави нищо лично просто бизнес ....
и ако ви кажат че като правите всичко по правилата сайта няма да го отнесе не им вярвайте
 
От както ме изритаха хванах страшен трафик-Индия и Пакистан хахаха:) Скоро може да зарибя и талибаните:)

Ps:Тея индийци каквито са крадливи дане вземат да ми свият уникалния контен(не е кой знае какъв ама си е мой) и както не съм индексиран после ако направя блог и ме индексира да ми го отчете като дубликат:(
 
То не вижда смисъл да ми хакват саита освен ако не са някакви хейтъри ама контента ми е ценен щото за две ключови думи се преборих и стигна до 2-а страница сега видях, че за още една (според мен много добра) съм бил на 1-а страница преди да ме деиндексира:)
 
Кокаина се върна!!! :D

7 място засега за "legal cocaine", и има още малко да донаваксва, докато си дойде до старата позиция. И вече е индексиран с custom domain-a. Не знам тоя трик ли проработи, или е щяло да стане така или иначе, но е факт. 8)

П.п. Пренасочвам и екстазито, да допотвърдя теорията. :twisted:
 
Ами той блога реално не е бил деиндексирван, а се свали от 4-5 място за важните киурди до 800-900. Просто му сложих къстъм домейн по процедурата на banditko.info от този му пост.

Просто не съм сигурен дали това, което аз направих е причината, затова повтарям процедурата. Ако има същият резултат, значи е от нея.

Иначе може би редирект на нарочения домейн към друг трябва да се направи, обаче пак ти повтарям че не е сигурно. Отделно че куулайс каза, че редиректа от субдомейна при ползване на custom domain не е 301, така че не знам...

Едит: Сoolice, моето като че ли не е същото. В смисъл аз прехвърлих link juice от събдомейна към домейна. Събдомейна на блогър, който беше нарочен вече е деиндексиран.

Не съм връщал нищо дефакто.
 
Последно редактирано:
ами правиш си нов без да ползваш темплейти (ние последните няколко проекта сеи ги направихме като ползвахме wordpress като цмс ...) и слагаш банери с нофолоу

Може ли малко разяснение на банерите ли слагам нофолоу?Че то как ще стане?:)
 

Горе