Тъпия Гугъл ме деиндексира!

Тука сега малко може да ми се карате заради кода ама аз да питам така ли е трябва да е с ноффолоу или трябва и на края да сложа ноффолоу/ че май нещо не е като трябва?

Код:
<a href="http://blabla.com/" rel="nofollow">
<img border="0" src="images/hap.gif" width="468" height="60"></a>
 
Не трябва ли да е така:
Код:
<a href="http://www.blabla.com/" target="_blank" rel="nofollow">
<img src="images/hap.gif" alt="Keyword" width="468" height="60" border="0" ></a>

Кода е правилен, както и да е - просто невиждам грешка. Само за border не съм много сигурен дали е отпред. Не съм виждам никъде другаде да е отпред. Успехи. :wink:
 
Здравейте, имам малък проблем и се надявам да ми помогнете. Онзи ден влизам в гоогле и проверявам колко индексирани страници имам, показва 9 :) днес влизам пиша url-то и никъде го няма сайта и никви индексирани страници??? Какво е станало със сайта ми и има ли начин да видя какво е станало с него?

Благодаря предварително!
 
ми просто ти е деиндексирал сайта , ако си имал някакви афилиет продукти в линковете и заглавията на статиите/страниците е нормално.
 
как така просто ще ми деиндексира сайта? тоя бот бил много смотан, аз два месеца го чакам да индексира и накрая за един ден го де-индексира? Някой може ли да ми каже някоя добра алтернатива на адсенс, нейскам да се занимавам повече с гоогле
 
няма добра алтернатива на адсенс то ако имаше никой нямаше да ги търпи
 
просто нямам думи, как може такова нещо, по честен начин май няма как да се изкарат пари ... няма ли начин да разбера каква е причината да ми де-индексира сайта
 
Аз да питам мога ли да си изтрия акаунта в гугъл(webmasters tools-a i analytics-a) и ако мога как?:)
 
От: Тъпия Гугъл ме деиндексира!

Еее тия гугъл прекаляват .. пак са ми деиндексирали блога - http://dietpills-us.blogspot.com верно че не е с чисто уникално съдържание но съм го пооправил колкото мога .. каква е причината според вас ?
 
ee бате жалко сега трябва да прекратиме линк партньорството , че нещо не съм на оферта...
 
От: Тъпия Гугъл ме деиндексира!

Това можеше и на ЛС, но нищо махнай линка и аз ще го махна ..
А сега видях cool беше писал в една тема че като блоговете са на един акаунт в аналитикса след деиндексиране на един всички се деиндексират. Възможно ли е това да причината ?
 
От: Тъпия Гугъл ме деиндексира!

и освен това трябва да линкваш към ГБ с rel="nofollow" на афилиеит линка може и да е от това само този ли е деиндексиран или има и други :( тези които го правят така не ги е деиндескирало досега може да пробваш да го премстиш на друг блогспот събдомеин да добабвиш нофолу и друг свеж контент... :(
 
От: Тъпия Гугъл ме деиндексира!

Мерси за съветите. Сложих на всички линкове към GB nofollow и махнах тракинг кода към аналитикса . Иначе мисля че не е от nofollow-а защото имам и един друг блог който си е индексиран, но пък не е с аналитикс ..
 

Горе