Търся партньори

В центъра става въпрос за енциклопедични сайтове, така че ясна работата. Изпипан инфо граф, какъвто се стреми да бъде Wikipedia.
-"Чиш, ти гониш!"
 
Само аз ли не мога да се ориентирам в "сайтовете" на тоя?
Чак почвам да се чувствам тъп - някви странни разпилени картинки и текстове, повтарящи се коментари??!?!?
 
Само аз ли не мога да се ориентирам в "сайтовете" на тоя?
Чак почвам да се чувствам тъп - някви странни разпилени картинки и текстове, повтарящи се коментари??!?!?
Сега ги строя пич. Постепенно ще оживя всяка част от темплейтите. Сега е алфа версията :)
Искам да направя моите сайтове, за да знам, че всичко си работи преди да пусна регистрациите.

Ще ме извините, но тези дни ще си разучавам новата придобивка, че искам да си направя демота на системата. Ще се върна! :)

ПП
- Тъп съм, учителю!
- Това лесно се лекува - учи :)
 
Абе мен ти вместо да се лекуваш, че все по зле става работата къде си тръгнал сайтаджия да ставаш...
Това което се мъчиш да правиш с години рандом ИТ лелка/кака ще го направи с WP. А там дизайна и добавки има милиони. Всичко ти е наготово - само жънеш...
 
Не съм сигурен, че си мой тип, че да ти се обяснявам. И аз съм ползвал Wordpress - добър е, но липсва админ по избор и редица други!


ПП

Все пак виж страницата за матрицата на земята.

Аз конкуриран всяка една CMS система, брат! Все още не виждате цялата картинка, ама ето че лела лалка напредва :)

Благодаря ти!
 
Последно редактирано:
Здравейте предприемачи!
Аз съм Александър Видов и се занимавам с
  • Програмиране - 3 години
  • Софтуерно инженерство - 1 година
  • Софтуерен дизайн - 6 месеца

В момента съм се заел с изпълнението на амбициозен бизнес план, целта на който е да развия и наложа нова платформа ( " Самоделка - безплатен сайт " ) която да конкурира най-известните CMS платформи като:
Световно известни
  • WordPress
  • Joomla
  • Drupal
  • Prestashop
  • ZenCard
Българските им алтернативи
  • website.bg
  • ovo.bg
  • url.bg
  • 4stupki.com
  • alle.bg
  • Summer Cart
и т.н.

Дори и в момента, на този етап, някои от възможностите на "Самоделка" надхвърлят тези на всички изброени по-горе. Работата лека полека потръгва и се гордея с това но ме притесняват някои факти. Според аналитикс имам между 30 и 50 % степен на отпадане в главния сайт ( Multy.PRO ) което е доста смущаващо. Ето тук вече става ясно, че един човек не може да направи всичко по толкова голям проект.

Каня тези от вас които имат познания по:
  • Маркетинг и реклама
  • Дизайн и UX
  • Сигурност на WEB приложения
  • Мрежи, сървъри
  • SEO
  • JavaScript
  • HTML 5 & CSS 3
  • Писане на статии ( Copywriting )

и искат да се включат в проекта да се свържат с мен.

Знам, че ще прозвучи малко налудничаво и смешно но в момента ще предложа на тези от вас ( ако има такива ) много работа и никакви пари на този етап.
ДА. Звучи доста ... Но!
Ако някой изобщо се навие да ми съдейства ще му предложа % от реализираната печална на съответното перо от системата когато това се случи. С тази схема към момента съм привлякъм трима души които поеха различна част от работата също така и две фирми през които ще минава паричния поток.

Според последния анализ ( Март 2014г. ) очаквам до края на годината "Самоделка" да започне да генерира първите си проходи които на този етап ( в момента разчитам основно на себе си ) ще са около 3,000 - 10,000 лв./ год. само от платените сайтове, блогове и онлайн магазини. В следващите години ще разработя и перата за обяви, запознанства и забавления които ще докарат още повече приходи. Очакваните постъпления са над 400,000 лв. / год. само от българския пазар. Сами се сещате, че още преди този етап "Самоделка" ще започне да се превежда на повечето наложени езици по света и ще й купя сървъри в Европа, Америките, Африка и Азия.

За тези от вас на които това цялото им звучи невъзможно ще им предложа да се настанят удобно в столовете си и да гледат как нещата лека - полека се случват пред очите им. Не ми трябват подобни индивиди в екипа. За тях остава да си пишат глупостите и тук защото измежду тях се крият много малки детайли които ми помагат да правя нещата професионално.

Така... Нека продължа за тези от вас които са повярвали, че са способни да завладеят света - тези от вас които ще чакам да се присъединят към екипа ми.

Това което писах преди години в "Научи.ме", това което писах в "Телерик" и други сайтове и форуми, това което пиша сега тук и ще пиша и на други места, малко по малко се случва и критиците ми лека полека замълчаха. Хората които смятаха, че това са глупости сега мълчат което ме накара да повярвам в проекта още по-силно. Разбира се, способните от вас ще се навият трудно на нещо подобно което си е ОК! Но е време да ги запозная с проекта така, че да имат време да се убедят, че нещата лека полека се случват. Преди две седмици обявих, че "Самоделка" ще поддържа безплатни онлайн магазини и те вече са факт. Онзи ден обявих, че "Самоделка" ще предложи на своите потребители най-добрите опции в тази сфера и вече работя по това.
Сега, тук, обявявам близките си цели за да ви убедя в сериозността си. Ето накратно нещата които ще са факт с времето ( може би до Август 2014г. )
В момента, започвайки от началото на месеца онлайн магазините могат:
  • Създаване на продукт
  • Създаване на категории
  • Свързване чрез тагове
  • Добавяне в кошница
  • Поръчка онлайн

това е до момента.

Магазините ще могат:
  • Създаване на продукт с няколко цени, опции и наличности
  • Създаване на клиентски групи
  • Отстъпки според групата
  • Отстъпка за клиент
  • Продуктите от един магазин ще се продават и от другите
  • Цени на дребно и едро
  • Колкото снимки искате за продукт
  • Статистики
и т.н. и т.н.

Не мога да дам линк защото съм нов потребител но на адрес : Multy.PRO ( " Самоделка - безплатен сайт " ) можете да следите кое как върви. С радост ще приема всеки който не страда от комплекс за малоценност и е от моята порода в екипа които ще прослави БГ за пореден път.

Също така каня всеки които иска да си направи сайт, блог, магазин да се включи в програмата за HELPER - и ( тестери ). В момента е много изгодно да се включите тъй като ще реализирам всяка ваша идея и ще разполагате с цялата мощ на "Самоделка" сега и завинаги ( БЕЗПЛАТНО ) за всичко което се създаде с това търговско име ( дори и да го сменя след години ). Всеки който ми индикира бъгове в системата или изиска нещо тя да може ще получи статус на HELPER. Това сега звучи доста смешно, както нещата които говорех преди години 8) , но първите ще намажат най-много което ще си проличи отново след години ( или дори и сега за потребителите които развиват сайтове си на платформата ).

Това е за сега от мен. Ще се връщам да донаписвам какво съм свършил с времето за да ви убедя в сериозността на проекта "Самоделка".
Успех желая на всички!
ПП
Данни за контакт
  • Телефон : 08 82 95 45 83
  • Skype : savagrup
  • Facebook : AlexandarVidov

Подписа подписа хахахаххахахахахха ПОДПИСА хахахахаха Добре е, още един човек е решил да открива топлата вода! ПИЧ сайта Multy.PRO е скапан порно сайт подяволите хахахахахахахахаха Егати бизнес плана хахахаха "които ще прослави БГ за пореден път" Кай честно!? Нимоа Нимоа :D :D :D
 
Не съм сигурен, че си мой тип, че да ти се обяснявам. И аз съм ползвал Wordpress - добър е, но липсва админ по избор и редица други!


ПП

Все пак виж страницата за матрицата на земята.

Аз конкуриран всяка една CMS система, брат! Все още не виждате цялата картинка, ама ето че лела лалка напредва :)

Благодаря ти!
Ъ...... наРкОтиците са ти силни Брат! :D Според мен това което си показал не може да се конкурира освен с сайтове неподдържани от 1999г насам! Кай честно, кой ти е дилъра!? Не знам за Хейтър(а) но и аз честно казано не схващам смисъла на сайта :D
 
Тази тема е феноменална :D Стигнах до 7-ма страница, но се уморих, продължавам утре с четенето :D Историята на Самоделка е по-вълнуваща от последния Avengers, умножено по три :D Дори не мога да повярвам, че това нещо е наистина :D
 
Смисъла бе да си направя собствена CMS с едно API, която да поддържа лесна интеграция с темички, за да мога да си правя проектчетата. Тук подхода е научен и едва после комерсиален - тук обяснения нема, защото усещам, че не сте готови за приемане.

Когато започнах да разбирам от буквите по съвременната пишеща машина разбрах, че това е моето. Изпробвах всичките CMS-и, но не намирах в пълнота всичко, което исках да работи както го искам. Затова се научих ( колкото толкова ) да правя софтуер и това до момента е постигнатото от мен - САМ за 8 години от нулата! - барабар с държавните работи и войната срещу "демоните" на властта, на които им дойде времето - вижте ако ви е интересно и делата по съдилищата и съвместната работа с прокуратурата и полицията по изриване на къщичката ни, която на такива като вас ли ще остане ?? - опази Боже, амин!

Сменете си депресантите с нещо по-градивно и може би ще успеете да видите повече.
Историята продължава :) - минали са 6 години от първия ми опит!!!

Я представете работата си за тези 6 години, за да изпъкнете, че с тези голи хейтове ставате вече не за смях а за съжаление. Ако срещу себе си имам някакви невъзпитани хлапета да сменя мястото - добра идея! Тук явно няма нищо за мен освен една реклама пред вас. А кои сте вие ?? А, де! Място за вашата реклама, смърфове.

Поздрави,
лела Лалка

ПП

Ето ви мястото, където се подготвя за обучение на хлапетата: How to by OBC
 
Последно редактирано:
Смисъла бе да си направя собствена CMS, която да поддържа лесна интеграция с темички, за да мога да си правя проектчетата.
Сменете си депресантите с нещо по-градивно и може би ще успеете да видите повече.
Историята продължава :) - минали са 6 години !!!
Я представете работата си за тези 6 години, за да изпъкнете, че с тези голи хейтове ставате вече не за смях а за съжаление. Ако срещу себе си имам някакви невъзпитани хлапета да сменя мястото - добра идея! Тук явно няма нищо за мен освен една реклама пред вас. А кои сте вие ?? А, де! Място за вашата реклама, смърфове.

Поздрави,
лела Лалка

И за колко години правиш тоя CMS? Сега ползваш OctoberCMS, дето е върху Ларавел - да беше научил ларавел за 1 година и да си направил 10 самоделки досега...
 
Ъ...... наРкОтиците са ти силни Брат! :D Според мен това което си показал не може да се конкурира освен с сайтове неподдържани от 1999г насам! Кай честно, кой ти е дилъра!? Не знам за Хейтър(а) но и аз честно казано не схващам смисъла на сайта :D

Момчето е от Люлин, квартал който се слави с доста количествен, но не и качествен матрял. На него явно му го дават с отстъпка :).
 
Това, което съм направил да работи за мен и моите цели, вече е готово и ще бъде предоставено за ползване от всеки желаещ, срещу съответната цена на абонаментите в Online Busoness Center. Тъй като не мога да разчитам на абонаментите на този етап, целта в момента ( вече системата РАБОТИ ) е да създам редица сайтове от типа енциклопедия, пък успех със SEO-то - никакъв шанс няма да ви остава. Така ще започна да изкарвам пари, което ще ми откупи нужното време за останалото. Разбрахте ли схемата? - преди да питата едно и също, моля, прочетете темата.

ПП

Благодаря ви, че помагате дори и по този начин!
 
И за колко години правиш тоя CMS? Сега ползваш OctoberCMS, дето е върху Ларавел - да беше научил ларавел за 1 година и да си направил 10 самоделки досега...
Каквото и защо съм учил се вижда. Ако искаш да фана да построя и новата Троя или да проектирам новия космически кораб на Наса?! - благодаря, но съм ви подвел с възможностите си за момента. На мен ми стига това, което вече работи т.е. аз съм на финала на програмната част, смърфове :)

ПП

За Larabel и инфраструктурата има кой да се погрижи. На мен ми е все тая дали ще бъде October CMS, но той е направо върха! По-късно ще туря и Angular - който тепърва ще уча доколкото да напасна с API-то. След като се завършат модулите и там какво ще бараме повече? - това е глупост и неразбиране.

На хартията няма Laravel и WordPress. Който разбира да обясни защо избрах October CMS пред WordPress и подобните.

Само да ви го напиша, че да не ви оставя място за съмнение:
Тук се гради компонентно с концептуални модули. Веднъж "изградено" дървото на живота му е все тая къде ще го садя - October CMS е подходяща почва.
 
Последно редактирано:
Това, което съм направил да работи за мен и моите цели, вече е готово и ще бъде предоставено за ползване от всеки желаещ, срещу съответната цена на абонаментите в Online Busoness Center. Тъй като не мога да разчитам на абонаментите на този етап, целта в момента ( вече системата РАБОТИ ) е да създам редица сайтове от типа енциклопедия, пък успех със SEO-то - никакъв шанс няма да ви остава. Така ще започна да изкарвам пари, което ще ми откупи нужното време за останалото. Разбрахте ли схемата? - преди да питата едно и също, моля, прочетете темата.

ПП

Благодаря ви, че помагате дори и по този начин!
Кефиш ме подяволите :D SEO казваш.... Виж сега, може да имаш 1000 статии с по 5000 думи съдържание, и гугул да заобича това което наричаш уебсайт. Но факта че потребителя като влезне и види тая манджа с грозде и се махне на момента си Оства!!! Другото което структурата на така великата статия за SEO е пълна каша, мишмаш със синьо сирене демек Ужас! Линквай си проектите тук и в други уебсайтове колкото искаш! Но и факта че благодарение на хора като теб и произведения като твойте хората ровят в резултатите от търсенето в гугул и така стигат до по качествен матриал също си остава!!!!

Та с други думи и аз ти благодаря че и ти помагаш на хората чрез некачествените и грозните си проекти, защото така ТЕ, потребителите, ВАЖНИТЕ хора Клиентите, стигат до наистина качествени услуги! Лошото е че веднъж опарили се от шарлатани с твоето ниво на развитие, е трудно да се доверят на други хора, било то и професионалисти!

Ларабел? :D Избрал си няква говня пред Златна мина, какво да ти кажа? Не можеш да убедиш мухата че меда е по сладък от лайното! Извинявам се за грубия тон. Но моля те осъзнай се малко! Направи(създай), нещо наистина качествено, и тогава се хвали колко си велик! И спокойно и ти ще си научиш урока. Да се бориш и вървиш срещи хиляди програмисти, е огромна грешка! Да не говорим че така упоменатото дърво създадено единствено от теб, едва ли е най сигурния вариант за уебсайт! Wordpress е нещо което може да се трансформира в какъвто уебсайт реши потребителя, често става с два клика! Изобщо къде си тръгнал човече??? :D

"Хостинг
  1. Домашен"
Ko ko КО каза? А бре тая статия почти съм сигурен че я писал някой силно подобен на Сусанитъаааа :D :D :D :D Пак се извинявам за тона, но провокираш ме човек, що тей праиш са? :D
 
Смисъла бе да си направя собствена CMS с едно API, която да поддържа лесна интеграция с темички, за да мога да си правя проектчетата. Тук подхода е научен и едва после комерсиален - тук обяснения нема, защото усещам, че не сте готови за приемане.

Когато започнах ......... - опази Боже, амин!

Сменете си депресантите с нещо по-градивно и може би ще успеете да видите повече.
Историята продължава .......

Човече........ Тук лапна лъжица която не е за твоята уста! Ти изобщо разбираш ли къде се намираш, къде пишеш тая простотия? :D Защо се излагаш така не ми е ясно! Погледни форума Предприемач, колко потребители има, информацията в него(която е златна), и всичко в този сайт! Твоето произведение дори не може да стъпи на единия ред на сайтове които се споделят тук, камо ли на Предприемача! Какво съм постигнал за 8 години ли? Като начало много простотии :D Но и много опит който сега ми помага!

Склонен съм да се съглася че в сайта ми numeastro . com има грешки и неща за правене. Но се уча! Преди време беше лесно, някоко статиики и всичко е ОК! А сега.... изисквания за SEO, структури, дизайн, линк билдинг и още и още... Старая се разбира се, може би и направих грешка че хванах ниша която иска внимание всекидневно. Но пък това ми доставя удоволствие, а и според статистиките на гугул има и напредък, не е голям но има!

Създал си Нещо, което е грозно, празно, безполезно! Това ли ти е бизнеса? API??? Ко каза? Та ти един елементарен сайт не можеш да направиш, та API си тръгнал да градиш! На домашния комп ли го правиш това API и сайт и прочие? :D Самодоволно същество си ти човече! Но знай че вселената има шамари за всеки! Само да знаеш че след като се провалиш благодарение на висомерието и наглостта си, не само профила да си смениш, а и дейността и всичко! Че лесно се разпознаваш! Както казах не можеш, не само че не бива, но и не можеш да се бориш с ХИЛЯДИ програмисти! Ти си само едно дете в мрежата, написало няколко стотин реда код(което не е потвърдено), и се мисли за новия Джон Атанасов! Виж сега, и аз си мислех че само един плъгин може да направи перфектно SEO, ама то се оказа че има още поне десет неща които да се направят и пак SEO-то ще куца! Има време, позабавлявай ни още малко, до като ти изгори компа или ти изтече хостинга! И не ме карай повече да бъда груб защото не ми е приятно! Виждам те че искаш да направиш нещо, ама така както почваш директно със сопата не е добре! ;) :D
 
Това, което съм направил да работи за мен и моите цели, вече е готово и ще бъде предоставено за ползване от всеки желаещ, срещу съответната цена на абонаментите в Online Busoness Center. Тъй като не мога да разчитам на абонаментите на този етап, целта в момента ( вече системата РАБОТИ ) е да създам редица сайтове от типа енциклопедия, пък успех със SEO-то - никакъв шанс няма да ви остава. Така ще започна да изкарвам пари, което ще ми откупи нужното време за останалото. Разбрахте ли схемата? - преди да питата едно и също, моля, прочетете темата.

ПП

Благодаря ви, че помагате дори и по този начин!
Пропускаш един много важен факт. Правиш CMS, която да подхожда на твоите изисквания. А дали други хора ще търсят точно такива изисквания? Да не се окаже, че този CMS който ще създадеш е най-добър само за теб и няма да има пазар. Работата е там, че програмирането и маркетинга са две много различни области...
 

Горе