Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

При мен работи без проблем, дори го уволних :Д
Забавна идея, на мен лично ми допадна хрумването, а и предизвика лека усмивка :)
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Смрадливата опозиция си няма друга работа, освен да харчи пари за черен ПР.
То при тия друго няма - всичко, което не се краде, отива за ПР. Че и кампаниите не са никак лоши, значи правете сметка колко пари са потрошили. После ще питат Дянков защо няма пари за пенсии.

Ей го сергея даже има дете от шефката на ПР агенция.

То какво ли не беше - ден без ББ, всички новинарски сайтове и ФБ оспамени от платени активисти, сега тия плакати....

ИЗМЕТ БАТКООООО :)

Толкова мръсни кампании никога преди не е имало в политиката, значи някой се гърчи яко :)
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

МАХАЙТЕ ГО ШИБАНИЯ ГЛУПАВ ПОЖАРНИКАР ДЕБА И КЛОУНА МУ!!!

Между другото, преди няколко дни от анонимен са закупени над 100 билборда, вече 4 от тях на главните артерии на София носят лозунга за уволнението на паляка.
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

този сайт твой ли е ? Меко казано глупава идея!
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Не е мой просто разбрах за него и реших да го споделя с вас :)...
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

В българското политическо мислене най-много ме е дразнело и ме дразни АНТИ-политиката без реална алтернатива. По тази причина и жалкото подобие на политическа идеология, наречена "анти-комунизъм", успя да направи едно голямо нищо едно време. Сега умело се използва, когато е изгодно, гот е да си анти-комунист :) Когато отричаш нещо, трябва да дадеш алтернатива, защото в противен случай си демагог и популист. Това е точно такава кампанийка и въпреки, че не подкрепям по никакъв начин ГЕРБ, може ли да попитам - уволняваме Борисов и кой идва?
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Нека предположим чия е инициативата. С това орандЖевкото ми прилича много на РЗС-арски проект :)
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Очакваме живота ни да се промени, а вижте политиците в частност милата ни опозиция кви мизерщини прави.
С това никъде няма стигнем, а особено с тези малоумни ПР акции.

Добре сваляме го, кой идва на власт - щото иначе само си чешем езиците. Лошото е те са нужни, просто нямаме никаква алтернатива. На костов бе царя, на царя бе бойко. Сега, кой ще го смени?
СергеЙ, Аген Гоце, Доган, Царя, Педерастчето от РЗС, или Костов с Ликето димитров, или фанатзирания Волен и Атака? Смешна и жална картинка е в момента.
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Е точно в това е проблемът! Този път не са ни дали алтернативата :) Тоест този е най-удобният, поне за следващите две години. Пък после може и да имаме алтернатива :)

Чакай ти на алтернативите :D
 
Аз мисля, че някой трябва да ни поеме от друга държава. Просто тук няма кой, а като няма тук никой, то реално се търси на вън. Тия палячовци тук не стават и се обеждаваме за n-та година вече. Даже спрях да ги броя. От смешковци нагоре. НЕ че и в другите държави нямат собствени врътки, но там поне и народа е ОК и те са ОК. А тук гладното копеле гледа само то да се е наяла и жена му да има последен модел не знам си каква циганйка, са и само да покажат колко са ВИП - кретение. Приятели, които имат познати хора с необясними сили, ми казаха, че част от причината края на света да дойде през 2012 е заради такива индивиди - прекалено се напълни земята с изроди и боклук и е време за малко разчистване и да направят естествен подбор на хората. Познайте кои ще са на предни позици, като започнат да ги прибират алчните мърши и нечовечните и бездушните и един вид живота ще започне от ново. Идеята е чист рестарт да има. Да се готвят господата и госпожиците. :)
 
Последно редактирано:
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Аз мисля, че някой трябва да ни поеме от друга държава. Просто тук няма кой, а като няма тук никой, то реално се търси на вън.
Нямаше ли да е по-лесно, ако направо не се бяхме освобождавали. Може и директно да се присъединим към Турция и без това е икономически тигър, пък макар и обрязан :D
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Да това с чистия старт е много вярно :) Ще има шутове и плесници на поразия.
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Чистият рестарт може да стане само по един начин, който е невъзможен за България - армията се организира, въвежда се военно положение и се прави народен съд за мафията и олигархията свързана със стария строй :) Не мисля, че започването на чисто би станало по мирен начин, защото никой няма да даде баницата без бой. Накратко - това никога няма да се случи.
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Не бе става въпрос 2012 като дойдат извънземните :) Трябва първо да се прочисти плявата за да може да влезнем у Галактическата Конфедерация.
Станишев миризливия боклук ще е първи на гилотината :twisted:
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Според мен проблемът е че никога не е имало алтернатива.Само погледнете как народни представители един мандат са от една политическа партия а през следващия са в друга.С една дума няма реални политически партии.Само политическа мимикрия.Според мен е много лошо, че Герб в лицето на Бойко Борисов винаги се оправдава с предишните управляващи и забравя, че и той е бил част от тях.Когато беше главен секретар на МВР справи ли се с организираната престъпност?Според мен не.Като кмет на София пак същите ги свърши.Действията им са един хаос.Пълна некординираност в действията на правителството.Премиерът се държи арогантно с хората които са го избрали.Това са само част от действията на Герб които не одобрявам/
А иначе за съжаление както винаги алтернатива няма.
 
От: Уволнение.орг идва ли краят на Бойко Борисов?

Чудя ви се защо се занимавате с глупости :)
Гледайте си бизнеса и за предпочитане да не е в бг
А това за Бойко е режисирано от преди 10 години, още като го направиха главен секретар е било планирано да стане министър председател.
Не се заблуждавайте, че нещо става от днес за утре. Важното е театрото за пред уфсътъ да върви.
Предполагам че следващото правителство ще е размита коалиция, където ще е пълна мъгла, както в Италия и никой няма да носи отговорност.

Да не мислите че бат ви Бойко случайно си плещи тъпизми и прави глупости, целта е да падне доверието, за да има по балансирани резултати на изборите и да се създаде коалиционно правителство.

Тежко е сам да носиш отговорност и заради това гледат как да се отърват от мандата си не толкова очевадно.
 

Горе