Украйна - Русия какво ви е мнението

За генералите не съм видял, може да споделиш.


 
Малко новини от Ерефия, ако някой е пропуснал:
На не-световния и не-икономически форум в Санкт-Петербург, секс-роботът Дуняша посреща представители на талибаните, чиято организация е забранена в РФ като терористична. На същото сборище могат да се видят и новият убиец на Тесла, бягащ от журналисти българин и всякакви интересни хора (едни правозащитни организации проявяват интерес) със завладяващи речи.

Отечественият (в смисъла, който влагат путреотите), изцяло руски процесор, знаменосецът на "импортозамещение"-то, Байкал-S вече няма да се произвежда. Защото в Тайван не искат, а в РФ не могат.

Банка Тинкофф, която РФ открадна от Олег Тинков, въвежда такса от 3%, но не по-малко то 200 USD (EUR, GBP) за постъпващите валутни преводи, като таксата е не по-голяма от сумата на превода. Засега. Наредените преводи трябва да са за най-малко 20000 USD, защото за по-малко не си заслужава да се разправят.

Русия не е нахлувала в Украйна, твърди Лавров. А вие вярвайте на когото си искате.
 


Аз четох за 250 украински генерали умрели накуп от смях като видяли поредната безаналогова технология, или май баха 350...
 
Последно редактирано:
Само да припомня на публиката, че Путин все още управлява държавата си... за разлика от некои други дето му се дървеха :rolleyes:
 
Само да припомня на публиката, че Путин все още управлява държавата си... за разлика от некои други дето му се дървеха :rolleyes:
Е, ама той управлява и вражеските държави чрез посланиците си. Затва...
 
Вижте сега кво пише в доста посещаваният си сайт си един пич, който по принцип е много наясно с нещата, но откакто почна "войната" се насра да пише про Русия; и сега (чак сега) пише:

"От полски читател току-що получих информация от полски уебсайт, че Русия и СЗО ще продължат да си сътрудничат."

Виждате ли? Това е масовото ниво на алтернативните на официозните медии. И на това (и подобни) незнание на ситуацията в Русия те базират твърдите си убеждения и настройка, че Русия е единствения (или един от малкото) сериозен и силен опонент на западната сган, който прави съвсем различно, хубаво нещо за гражданите си..

И тези пичове формират мнението на огромната част от базираната на запад от Русия публика, която е принципно несъгласна със западния път на развитие. Кажете, че тва е хубаво.:)

За кво говоря аз. Дали съм "твърде краен" и обидите ми "са прекалени"?:)

(Ще изчакате ли вашите любими алтернативи да започнат да говорят за това (за което постоянно говоря) и да сменят песента?)
 
Последно редактирано:
Напомни ми за тоя:
На какви факти базират железните си аргументи за Русия някои от суперспециалистите анализатори на Русия от западните алтернативки. Извадка:

"...Последен коментар, преди да отида да взема моя Sputnik V назален бустер.

Том Луонго очевидно е почувствал необходимостта да предупреди за възгледи, които не му харесват, изразявани от вашия скромен кореспондент в Москва и мой колега:

Том… защо? Сигурни ли сте, че искате да четете лекции на хората за това, че са „полезни идиоти“ и позволяват на „личните си пристрастия“ да „доминират в обществената им работа“? Сигурни ли сте, че искате да направите това?

В подкаст от септември 2020 г. Том твърди , че Sputnik V „представлява заплаха за плановете на The Davos Crowd да осъществи Голямо възстановяване на света чрез икономическо и социално унищожение… Вместо да приветства ваксината, която се основава на други безопасни и ефективни ваксини за MERS и Ебола, нашето (-американското-) политическо ръководство се ядосва и се смущава със своето невежество и примитивен реакционизъм."

Какъв беше източникът на Том за тези херметични факти?

Той цитира публикация на RT, написана от Кирил Дмитриев, млад глобален лидер на WEF.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Ffbb8f30c-a4a6-4fdd-8a9a-42d24b2db468_638x477.png
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F80037cd0-37e7-4df8-a94b-d0610c88b6e5_1408x788.png

Том?

Между другото, това е много лоша книга. Проверих фантастичните твърдения на Дмитриев:


Съжалявам, че съм толкова полезен идиот, Том. Занапред обещавам да последвам примера ви и да получа цялата си информация за Sputnik V от руската пропаганда, написана от свързания с WEF финансист на руския съсирек."
Още един отлично информиран, оформящ мисленето на читателите си.. Хубаво.:)
 
Какво не има харесваш на тея вируси не знам, идеални са си.

BiDyMkb.png
Маймунката е чук, сега и по една депопулка задължителна само за левите сили ако направят. Тва, ъъ, ваксина де.:)
 
Първо ги даваме нови, после ги ремонтираме. ;)

 
:D :D :D

1656067463311.png
 

Германия се опита да преговаря с Русия за газа, но въпреки това доставките бяха намалени, а цената скочи шест пъти
 

The murder of 20,000 Polish prisoners by the Soviets in 1940

In 1940, in the Katyn forest, 22,000 prisoners of the Polish Army were killed by the Soviets by shooting them in the neck, a war crime that the USSR denied until 1991. Even today, the Putin regime, nostalgic for the Soviet Union, has blocked the investigation of that massacre, preventing Poland from accessing the documentation of the case.


Вчера пък са махнали знамето от паметника, това е да си пълен боклук и нещастник. В БГ тез убийства изобщо пък ги отричаме, или много малко знаят колко са избити като идва пияната сган.
 

Горе