Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Най-добрите хостинг компании 2014


  • Общо гласове
    208
Статус
Not open for further replies.

coolice

Owner
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Аз гласувам за директхост, въпреки проблема, дето имаше, след това всичко е 6, дори ми оправиха 1 настройка, дето не им влиза в работата
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Суперхост и Hostgator са моите фаворити
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Аз гласувах за Суперхостинг. Вече повече от година ползвам услугите им и за сега всичко е окей.
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Интересна ще е анкетата тази година. Много хора започват да се оплакват от супер хостинг, които ме съмнява да задържат първата позиция. Jump & VPSBG са ми симпатични. Още не съм стартирал проект и за сега съм пас, но съдейки по коментарите - няма недоволни клиенти! :)
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Гласувам за Jump.BG те са безспорно най добрите пробвах ги icn, directhost, vpsbg.eu и мога да кажа, че Джъмп.бг са най добри като визия, като цена, като съпорт и качество.

Пробвайте ги ще се убедите минах на ВПС при тях и съм забравил за всички проблеми с натоварването и т.н
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Суперхостинг без забележки.
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

jump.bg в момента са точно както бяха суперхостинг преди години. Пожелавам им да завършат тазгодишната класация с най-висок резултат и да не повторят грешката на суперхостинх като стана големи колкото тях:) Което неизменно е въпрос на време според мен:) Смисъл да станат толкова големи, не да повторят грешката:)
 
И аз гласувах. По симпатии, не толкова като услуги. Които са ми правили положително впечатление. Бг не използвам, за това ето и какво мисля в ретроспеция, тъй като често гледам какво се случва в тази секция:

Влошаване на услугите на SuperHosting.bg, никакво адекватно социално поведение в този или в който и да е сайт. Не дадох гласи си минлата година за тях, не го направих и сега. Нищо, са на всяка манжда мердия по ивентите.

Delta.bg - не бяха активни тази изминала година, надявам се на има нещо ново около тях тази, тъй като доста мълчане. Добри са и лично аз съм с добри впечатления от тях.

Jump.bg - компанията, коят най-силно дръпна миналата година, от това което чета от форуми и най-вече тук. Един от собствениците им е кативен тук,което ме радва и вдъхва доверие в клиентите си. Успехи им пожелавам. Няма да е зле и на пускат от време на време нещо за себе си тук. Браво, Алекс. ;)

Същото мога да кажа и за Alien-Hosting.com. Успяха да си извоюват тазгодишното вклюване и вотове. Симпатични са, не знам как са им услугите, но определено са в полезрението ми, ако реша да имам бг хостинг.

ICN. И при тях няма нищо ново. Все същите са си. Имаха доста ивенти и те. И до тук. Но респект, че техен представитле влиза и винаги успява да даде разяснение на нещата, тези свързани около тях. Нямаше да е зле и по един админ да влиза, за да помага на хората, а то е ясно как ще си печели клиенти. ;)

VPSBG.eu, доста силно присъствие тази година. Дори много силно. Невероятни дебати и добри оферти на услугите им. За VPS-и, вярвам, че са повече от конкурентни. Успехи пожелавам на екипа им и дано съберат повече гласове. Залсужават го. ;)

Hostgator.com, тия потъват яко. Усвен, че имат високи цени, и качеството им падна, да не говорим, че те бройкат за всичко. ;) Отказах се преди време и от тогава не само не си давам гласа за тях, но и си казвам какво ми е личното мнение. ;)

Host.bg, даже не знам какво се случва там. Има ли ги, какро правят. Нещо ново. :) Нищо, щом няма, значи няма. :)

Directhost.bg, един пример как нещата не винаги текат по планове. Симпатични са, но това, което им се случи доста ги дръпна назад. Надявам се скоро да стъпят на крака и да се поучат от грешката си.

Имам 2-3 форума в Бг нета, в които се говори за хостинги, домейни по-активно. Няма да е лошо собствениците на такива компании да мятат по едно око. Знам, че големите фрми по ги брига да е на всеки знаен и не знаен ивен спонсор, но нека бъдат поне малко сериозни. Ходи обянсявай колко ги готин на хората, но гледай си клиентите тук, в нета. Това ми е като съвет, защото всички са много яки. :)

Айде успехи на участниците и нека бъде лидер най-добрия. ;)
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Directhost.bg и Jump.bg. Доволна съм и от двете компании - отличен съпорт и бързи реакции при нужда от помощ. Те са и единствените бг компании, които ме свързват с последния ми проект. Пожелавам им успешни бизнес реализации!
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Май съм единственият гласувал за SiteGround, но други до момента не съм ползвал и нямам наблюдение - това което мога да кажа е просто уникален съпорт, отзивчивост и реакция на секундата!

Наистина съм впечатлен, живея в Англия и всяка седмица имам допир до различни фирми и фирмички - включително и ГоТатето, но SiteGround ме убиха с бързината и вниманието към клиента.

Знам че са скъпи, но предпочитам да си плащам за добре свършена работа!
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

За година и половина съм имал може би два проблема при тях. И те не бяха свързани с хостинга. Много съм доволен! JUMP.BG!!
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Superhost и ICN - доволен съм и от двата.
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

Jump-а определено. От 2-3 години съм при тях, и съм много доволен. Никакви проблеми с тях.
 
От: Хостинг Класация - Предприемач.ком 2014

От Юли, 2013г. съм клиент на Jump.BG и съм доволен както от самия хостинг, така и от поддръжката - винаги получавам отговор достатъчно бързо и адекватно. Затова гласувам за Jump.BG :)
 
Статус
Not open for further replies.

Горе