ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Имаше спор в темата ми относо това , че пиша с два профила . Искам да кажа , че това не е вярно и мога да ви докажа стига да поискате ! Въпроса е , че съм изключително коректен и толерантен към всички , които са поискали услугите ми! Не съм мамил никого , нямам и такова намерение. Поздрави!

ЛИНК > http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=14185
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Тъй и моето време дойде май за тук. :)
Аз да са пиша към черния списък, преди някой друг да го е направил. От сега да знаете, след което очаквам ако някой е решил да пише нещо тук за мен, да е само от рода "Прав си е с поста", без разни наредби.
Тъй аз съм много "сериозен" човек. Вече няколко човека си изпатиха от сериозността ми, за което им се чудя как не са ме споменали още. По принцип върша нещата до край, така че работата с мен е 100 % сигурна, че ще се свърши и 100 % сигурна че няма да е на време.
"Ко да прайм сега, такъв ми е модела... мъж като мен и в гугъл да търсиш, не може да откриеш"
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Колко време сте в състояние да чакате да ви се свърши дадена работа преди да ви писне? На 20.11 миналата година потърсих тук човек за събмит и превод на сайта e-levron.com . Спрях се на vikiana . Уговорихме се само да преведа сайта на английски и руски без да го събмитва в директории. Изпратих и предварително 50 лв. Уговорката беше за две седмици работата да е свършена. В последствие ми обеща, че може да направи и други неща за сайта. Чаках,чаках и след месец и половина започнах сама да си дублирам сайта /без да го превеждам/. Каза, че работи и върху другите неща. Продължавах да чакам...и да чакам и бога ми търпението ми вече се изчерпа. Вече минаха повече от два месеца и половина, а резултат от работата й няма. Поне превода да беше направила. Пиша й, но вече и на писмата ми не отговаря. Не знам какво да кажа. Некоректно отношение – това е.
 
От: От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Колко време сте в състояние да чакате да ви се свърши дадена работа преди да ви писне? На 20.11 миналата година потърсих тук човек за събмит и превод на сайта e-levron.com . Спрях се на vikiana ...

Затова авансово не се плаща или ако да, се дава малък процент от сумата.
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Всеки решава сам кога, колко и на кого да плаща, но и изцяло поема отговорността за решенията си. Добре е, обаче, измамниците да се посочват тук. Както и става до момента...
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

tsair, аз смятам, че уговорката ни беше малко по-различна! Нека да ти напомня, че започнах превод на сайта ти и той е преведен (меню, общи условия, анкети, основен текст т.е. преведен е изходния текст в количество получено при получаване на поръчката, не съм се занимавала с текста добавен след това),за пазарните колички си права- няма превод, но си спомни ако искаш, че ти сама ми каза, че ще променяш съдържанието им! Това, че ти добавяш непрекъснато нови категории и продукти към сайта си, аз не мога да го следя и превеждам! 50 лв. бяха капаро, ти си наясно, че работата, която ти свърших е за по-голяма сума (нека да ти напомня, че когато ти добавих различни методи на разплащане като форма не ти го включих в сумата), тези пари стигат само за текста, който съм ти написала, а анализа, байнера и куп разни дребни неща по-сайта, който трябва да се правят от фирмата, която ти е направила сайта (за корекции по-сайта не съм ти взимала също пари!!!)! А освен това мисля, че се бяхме разбрали да ми презвъняваш ако имаш въпроси и когато ми изпращаш нещо, а аз да те набирам! Хората понякога могат да изтърват някое писмо в пощенската си кутия! Освен това искам да изясня, че пазарните колички трябваше да са готови преди седмица, а не пред два месеца и половина както казваш! Обикновенно така се получава като се работи с хора, който не са в бранша, много е трудно да им се обясни какво си направил!!!
 
Последно редактирано:
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Първоначалната ни уговорка беше превод на сайта и писане на няколко статии. От менюто превода, който си направила е от български език на английски език Ушити гоблени-hands crafted goblens и индивидуален гоблен – и individual goblins.Останалите неща бяха преведени на английски. И на руски само четири от категорийте – даже не всички. Не говоря за новите неща, които съм добавяла в последствие. За тях изобщо не говоря. Анкетата от няколко въпроса с по две-три думи отговор е преведена само на руски език. Английския вариант аз съм го направила. Общите условия са преведени само на руски. В английския вариант не са пипани. Основните неща на един интернет магазин са продуктите в него и ако там работата въобще липсва за какво повече говорим. Всъщност ако хората направят съпоставка между различните езикови варианти сами ще преценят каква е свършената работа за такъв период от време. Все пак това беше началото и от там трябваше да се започне. За времето от два месеца и половина - толкова работа. Пак казвам нека всеки си прави изводите сам. Всъщност за какви различни методи за разплащане говориш, че си добавила в сайта? Аз не виждам нищо по-различно от това, което е било и преди. За това промяната на количките на разплащане сумата, за която се договорихме не беше малка, но друг е въпроса че няма нищо направено и добавено в сайта.
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Не знам за какво говори този потребител,но ще кажа само едно.Имала съм работа с въпросния потребител vikiana и я свърши бързо,коректно и то на много добра цена.Определено в този форум има хора,които не само не знаят какво искат,но и проявяват големи претенции след това.Не стига,че им се върши работа на доста ниска цена,а и след това се изказват по въпроси от които не разбират.:evil:Като могат и знаят толкова ще питам само едно-защо не си свършат сами работата?Или пък да наемът човек от фирма и да платят доста по солена сума!И последно ще кажа пак,че аз (и по iTrader-a на vikiana и power-a си личи,че не само аз)съм страшно доволна от работата й.
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Искам да съобщя за потребителя didistingone имахме уговорка, платих му и не си спази уговорката. След това ми каза че ще ми върне парите минаха няколко дни и момента нито си дига телефона нито пише в скайп, а е онлайн тук.

Ник: distingone
Скайп: distingone
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Предлагам raketata да бъде включен в черния списък защото опита да рекетира ktomov. След това си изтри мненията от темата където се развиха събитията.
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Предлагам raketata да бъде включен в черния списък защото опита да рекетира ktomov. След това си изтри мненията от темата където се развиха събитията.
vBulletin съобщение Invalid Тема specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Гледах, че TaloV е в белия списък, но не се захващайте да работите с него. Скоро писах статия по негова поръчка за едно бойно изкуство, като уговорката беше първо да одобрят статията от някакъв сайт и тогава да ми плати...Нали се сещате какво стана...?Нито в скайп влиза /или ме е блокирал/, нито на ЛС ми отговаря. Аз не се правя на циганка /не искам да обиждам никой/ за 10 лв, но имайте едно на ум ако приемате поръчка от TaloV
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Искам да попитам, защо е баннат предния ми профил - jkolarov.
Работил съм с 2ма души от форума (никове не си спомням)

1. За събмит - изобщо не бях доволен от сървиса, но все пак си платих.
2. За работа по един сайт - мисля че момчето е доста доволен от мен, и все още работим заедно.

Искам да ми се даде логично обеснение защо профила ми е баннат!!!
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Да не си плащал членски внос за форума, че някой да ти е длъжен за нещо? Има си собственици, форумът си е техен и е безплатен. Могат да правят каквото си искат без да са длъжни да дават обяснения.
 
От: От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

jkolarov - направих му събмит по всички български директории и социални мрежи в Петък, естествено не плати. Пратих му два мейла и ЛС във форума, но без отговор. Хич не съм и за 6-те долара, даже ми е неудобно, че повдигам нещата - ама ако си премълча, утре някой ще изгори за повече.

Така, след като в този форум си виновен до доказване на противното, искам първо да си изчистя името. Ето и детайлите за плащането на тоя НЕКАДЪРНИК:

Hello ****** *******,
Your payment for $5.00 USD to lordofchaos*mail.bg has been sent.
It may take a few moments for this transaction to appear in the Recent Activity list on your Account Overview.

Payment details
Amount: $5.00 USD
Transaction Date: Nov 17, 2009
Transaction ID: 8V0253251E2430325
Subject: You've got money!
View the details of this transaction online

Sincerely,
PayPal

И второ, искам да помоля той да бъде баннат поради следните причини:

1. Цената на услугата се различаваше от това което беше обявено тук на сайта. Сега не ми се търси обявата му, който иска може да провери.
2. Забави се с изпълнението на услугата повече от посочените срокове:

От: dobavi*mail.bg
Относно: Re: За услугата
До: Joro Kolarov
Изпратено на: Сряда, 2009, Ноември 4 20:20:18 EET
Здравей,

Съжалявам, но ще трябва да го отложа, понеже изникнаха достадруги неща. Аз ще ти пиша утре или другиден като е готово и тогава ще си платиш.

Поздрави,
Петър

3. Една седмица се опитвах да го накарам да ми изпрати репорт или някакво друго доказателство че въобще е свършил някаква работа.

Също така искам да ми се извините за проявения непрофесионализъм - да ме баннете без да проверите случая. Доста жалко, и въобще не говори добре за вас, и сериозността на тоя сайт вече ми е доста съмнителна.
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Да не си плащал членски внос за форума, че някой да ти е длъжен за нещо? Има си собственици, форумът си е техен и е безплатен. Могат да правят каквото си искат без да са длъжни да дават обяснения.

Ако ти се явяваш някъв вид адвокат, да се обърна към теб директно? Ако не, просто ни спести словесната плява.
 
От: ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Аз се явявам потребител на форума и като такъв имам право да пускам мнения => това и правя. Други въпроси?
 

Горе