Ще чистите ли България?

Ще чистите ли?


  • Общо гласове
    44
От: Ще чистите ли България?

Категорично няма да чистя ! Омръзнало ми е компании който единствената им цял е печалба .
 
От: Ще чистите ли България?

Доста негатив събра тази кампания последно време. Едно 70% от хората, които питам са много негативно настроени към инициативата. Едно, че е от тази телевизия, която сигурно взима пари за това, и второ - на никой не му се чисти след като си е платил данъци и за това. Да, вярно е, че хората мърсят, но и си плащат, уж да им е чисто. ;)
 
От: Ще чистите ли България?

Хората плащат данък с който се захранват мутри като титан, които пък захранват един рядък и изчезващ вид - хипопотюлен :lol:
Така че мисията е благородна и защитава изчезващите видове :D
 
От: Ще чистите ли България?

Аз също няма да чистя. Миналата година имах кратък пристъп на позитивно отношение към кампанията и 2 дни преди началото й звъннах да попитам къде са сборните пунктове за ръкавици, чували и т.н. и никой нямаше никаква представа. След кратък неуспешен логистичен опит се отказах и се замислих, че всъщност не виждам причина да чистя 1. това, което тъпият съсед примерно след 2 дни отново ще е метнал на улицата, 2. това, за което ми обират егати такса смет всяка година и 3. както казахте по-долу на подкрепям изцяло ПР кампания на една телевизия, която основно се излага и не е купила 1 нов игрален филм за последните 5 години и 4. за която кампания най-вероятно се изсипват луди пари за хонорари на известни лица, които я "подкрепят" и ритуално чистят за 3 мин. докато ги заснемат камерите. С тези пари могат да се направят доста по-полезни неща, например ремонт или една боя на детски площадки и люлки, купуване на дрешки и играчки за болни дечица или сирачета, ако щете засаждане на цветчета по парковете...
 
От: Ще чистите ли България?

със сигурност няма да чистя.
плащам всяка година редовно на общината огромен данък смет, за сметка на който ходя 50метра до кофата, защото там им било удобно да я сложат.
плащам на входа редовно месечна такса консумативи, в която трябва да се включва и лятно и зимно почистване около блока.

и тъй като случайно имам досег до някои от сметосъбиращите дружества и виждам ръководните кадри какви пари прибират и каква мизерия оставят след себе си
просто няма как да подкрепя една кампания за която някои не си е свършил работата.

това ми звучи като следната сентенция: идва клиент плаща ми за услуга, аз не извършвам услугата а пускам реклама - "нека се съберем хората в страната да помогнем на човека с еди си какво'
и всички сме на далавера - аз съм прибрал пари за нищо, по услугата на клиента са работили много хора и той аха да повярва че е качествена и хората са доволни, защото са се обединили в социална дейност - да помогнат на човека....
 
От: Ще чистите ли България?

Ще чистите ли България?

Не.

Мисля да гледам краден филм на Асен Блатечки докато слушам пиратска музика на Дриско.
 
  • Like
Реакции: Test
От: Ще чистите ли България?

И в други теми сме коментирали този въпрос. Наистина сред нашите сънародници има много свине, но не са повече, отколкото в другите държави. У нас не се цапа повече от другаде. Просто по белия свят чистят по-интензивно, затова изглежда по-чисто. У нас се дават много малко пари за официални чистачи и логично сме затънали в мръсотия. Не че сме по-некултурни от останалите нации.

По темата, няма да чистя с bTV. Правя го когато и както реша. Не смятам за нужно да рекламирам и някаква тъпа телевизия междувременно. Ако искат да си оправят имиджа да дарят част от печалбата си на домове за сираци и стари хора, вместо да пускат десетки тъпи канали като бТВ Лейди и другите им простотии с нулев рейтинг.
 
От: Ще чистите ли България?

Не, няма да чистя, първо защото не цапам и второ, защото тези, на които се плаща за това, не го правят качествено.
 
От: Ще чистите ли България?

За какво да чистя ? За да може на другия ден да видя как всеки си хвърля боклуците където му падне.... Или за да правя рейтинг на BTV ?.... Има си хора на които се плаща да чистят...
 
От: Ще чистите ли България?

В другите страни като Испания е чисто и пак всеки ден чистят с едни малки като бусчета с четки и вода. Чистят чистото.

не разбрах защо го казваш...

Скапаната телевизия се опитва да поддържа ленинските съботници живи - занимание за ниско културни индивиди, получаващи оргазъм от цяла година цапане и един ден чистене.

От бтв "взеха" (не са я откраднали, взеха си я :D) идеята за тази кампания "Да изчистим ... за един ден" от друга страна - не си спомням коя беше, но там тази кампания е стартирала преди няколко години и има добър резултат.

разбира се за България нещата не може само да се копират - тук се и побългаряват - примерно слагаш си логото на частна фирма в това на кампанията и т.н.

според мен такава капмания би трябвало да обедини всички - но в случая няма как да стане, бтв искат сами да си правят кампанията и всички позитиви да са за тях. Затова и кампанията няма да има голям успех какъвто биха искали.


И не ми харесва това определение дадено от Вискяр за хората включващи се в кампанията - че били "ниско културни индивиди".... това определено не е вярно.

Дори мисля, че голяма част от тези които се вклчват - не си изхвърлят отпадъците през балкона или прозореца на колата.

И аз няма да се включа само защото от бтв използват кампания която би трябвало да е с идеалната цел, за лични изгоди с цел реклама.
 
От: Ще чистите ли България?

Не, мерси. ПР на БТВ не бих правил за нищо не света. В друга такава кампания бих се включил, но БТВ и в нас да искат да чистят, пак няма да се включа.
 
От: Ще чистите ли България?

И не ми харесва това определение дадено от Вискяр за хората включващи се в кампанията - че били "ниско културни индивиди".... това определено не е вярно.
И на мен не ми харесва, но много хора в този ден си купуват индулгенция за чиста съвест, че са участвали, и после спят спокойно цяла година.
Почти не забелязвам някой на някого да прави забележка, че цапа по улиците или на спирката.
А скапаната телевизия, като са такива чистофайници, що нямат ежеседмична рубрика какво са почистили през седмицата?
За един ден нищо не може да се направи. Ако можеше, щеше да се ходи на училище и на работа само по един път в годината.
Кой прави секс веднъж в годината, да вдигне ръка!
 
От: Ще чистите ли България?

Абе има и такива, които правят по един път в годината секс, но не са за даване на пример. И какво да кажем...мисля, че идеята е добра, вестоносеца - алчен, общата кауза в много случаи няма да срещне симпатии, и изпълнението ще е провал. Но и минялата не видях да е цъфнала и вързала, карай - важното е да се случвят хубави неща на младите.

Обаче мисля, че е много зле положението. Миналага година имаше поне няколко "да". Тази година, направо няма такъв резил. Ама може ли всяка година едно и също. Поне измисли нещо ново. Я това, че и медията събра голям негатив последно време, отделно ги проваля. И за да изглежда мнението ми, както и това на още 98% от хората, смешни и неверни.....от там ще си поканят "звезди", които ще подкрепят инициативата. Тук има също има игра, но не ме интересува кой знае колко.
 
От: Ще чистите ли България?

Идеята на такъв вид кампании, според мен е да се даде пример - положителен, естествено.

Абсурдно е да си помисли някой (очудвам се, че има такива), че целта на тази кампания е да се изчисти България защото иначе ще потънем в боклук... :shock: :shock: :shock:
Това е нещо като пролетно почистване. Кампанията е хубава, стига с този хейт. Само организаторът не ми харесва.
 
От: Ще чистите ли България?

Кога е този цирк. Да знам да не чистя в този ден. Специално за тези олигофрени. Няма ли кой да ги гръмне, само питам.

И екопак имат някакво партньорство в тази кампания. Но като цяло си е шит на БТВ. Да си го правят сами. Нещастници гнусни. Всичко, което правят се получава гадно.

Нортан, много правилно мислиш, но бъди сигурен, че всеки ще излезе да си прави пролетното почистване. Нито някаква а*ална телевизия, нито новоизлюпена звездичка от ефира, нито политик, нито извънземно ще ме накра да чистя с кеква идея там. Ставам, отивам и чистя. Ако сам не си мотивиран, за*би другото. Хейтът си е народна черта, силно се забелязва, когато се опитват да те е*ават некви глупаци с мозък на хлебарка.
 
Последно редактирано:
От: Ще чистите ли България?

Абе има и такива, които правят по един път в годината секс

Ааа да си имаме уважението. И поповете за бог да прости правят повече от един път :D
 
От: Ще чистите ли България?

Вместо да чистите, правете забележки на тези дето цапат!
Като видите някой да си хвърля фаса на земята, направете му забележка.
Като видите съседа да мята боклука през терасата, обявете го на общото събрание.
Тогава има смисъл, а сега просто ще чистите на свинете.
 
От: Ще чистите ли България?

Охх.. след тези коментари, които изчетох, ме е страх да ви споделя, че аз пък май ще чистя. ;D
Не че искам да им правя PR на идиотите от BTV, просто така си бях намислила, след като пропуснах миналогодишната кампания.
 
От: Ще чистите ли България?

Охх.. след тези коментари, които изчетох, ме е страх да ви споделя, че аз пък май ще чистя. ;D
Не че искам да им правя PR на идиотите от BTV, просто така си бях намислила, след като пропуснах миналогодишната кампания.

Ще те черпя палачинки ако пропуснеш и тази :rolleyes:
 

Горе