удари ме ток..

devilx

Well-Known Member
Ох преди час ме удари ток.. Малко ръцете ми бяха навлажнени.. и се докато се опитвах да изкарам сешуара от контакта. с едната ми ръка ме удари ток.. усетих го от ръката нагоре към ключицата за 2-4 секунди.. после изкарах контакта.. и двете ми пръсти ме боляха сега не ме болят.. и все може ли да има някви последици от това? Малко са позамаих.. имах леко изтръпване на ръката сега е добре сякаш.. Може ли да има нещо навредено по вътрешностите или на ръката ?

Щом вместо да се обадиш на бърза помощ или личен лекар, пишеш в предприемача, значи си ток :D

Нищо ти няма, даже може да вземеш парче проводник и да нацелиш фазата. Стоиш така 2 мин, малко е неприятно но после ще спесниш 2 бона за металдетектор и ще можеш да търсиш имане по гръчко само с ръка. Като джадай мастър... силата ще бъде с теб.... а и телефона като го държиш с ръка се зарежда, а iPhon-ите даге копаят криптовалути.

Преди години ме удари ток от машинка за фрапе. За секунди нещо ме отхвърли назад или по инстинкт съм го сторила. Бях не шокирана, а "токирана". Приятели ми казваха да съдя мола, от който купих машинката. Не ми се занимаваше със съдилища, въпреки че в Кипър законите са строги.

Няма за какво да се притесняваш. Жив и здрав си. ;)

Само където ще имаш страх от контакти за изветно време - придобит рефлекс се получава.

и се докато се опитвах да изкарам сешуара

После внимавай като включиш пресата или машата. Колко ти е дълга косата?

после изкарах контакта.

Въйййй, тва не го прави друг път. Щепсела може, но контакта - нИдей!

Мен редовно ме удря от кухненската печка - гадничко е, но пък освежаващо и тонизиращо някак. :D:D:D

Тази тема ми е от типа на: ”Момичета, вижте какво (снимка на нещо произведено от бебе) зелено е днес. Дали беба има проблем с далака?”
И понеже в цитирания форум всички са експерти по карантии следват 200 компетентни мнения ;)

Пробвай да си заровиш ръката до мишницата в земята. Ще се зазимиш един вид и ще ти мине!

Тази тема ми е от типа на: ”Момичета, вижте какво (снимка на нещо произведено от бебе) зелено е днес. Дали беба има проблем с далака?”

Аз мисля, че първият пост е копнат от фейсбук профила на някой кифльок. @devilx не се изразява и пише толкова неграмотно, а и не вярвам да е толкова прост, макар че не го познавам добре. :)

Благодаря на всички за внимание. А това с метал детектора и айфона си беше готино :D

Btw момче съм и не ползвам преса или маша.. :D

Уау, току що пуснах коментар, който ме поставя в неловко положение.
Btw, не познавам мъж, който ползва сешоар (така се пише), затова добавих пресата и машата - закачка.

Мене ме бие ток ат стола в работа(метален е), ама стоически търпя и не се оплаквам по форумите.

П.С отдавна не съм се смял тъй на тема във предприемача.

Мене ме бие ток ат стола в работа(метален е), ама стоически търпя и не се оплаквам по форумите.

Поне имаш ли присъда като си на електрическия стол? :D:D:D
Къде работиш? В трафопост?:D

Поне имаш ли присъда като си на електрическия стол? :D:D:D
Къде работиш? В трафопост?:D

Предполагам, че е статично електричество. При мен колата понякога удря ток, когато съм се наелектризирал и докосна нещо метално, вратата например.

А бяла светлина в тунела и себе си под нея видя ли?
Половинчата работа, еееееей!
Съвсем пропаднаха предприемачите, едно елементарно самоубийство не могат да направят качествено.
Другия път намокри хубаво всичко.
за 2-4 секунди
Това го раздели поне на десет. Щото, ако те тресе наистина толкова време, няма да можеш да пишеш. Не само тук.
Другият вариант е да си някакъв човек от бъдещето.

Горе