bazar vs prodavalnik

От: bazar vs prodavalnik

Каква лоялна програма . На Bazar логото им е хубаво и ги хвалите обаче аз лично започнах да си развалям мнението за тях.
Какво им е различното ? На мен са ми еднакви- Една и и съща куриерска фирма, един и същи начин на плащане, условия и т.н.
 
От: От: bazar vs prodavalnik

Внимание!!! bazar.bg ще ви вземат парите за нещо което няма да получите!!!
Накратко да кажа за какво става дума
Платих си за промотиране на обява но обявата не беше промотирана!!! Взеха ми парите с измама
Пълни данни на измамниците
bazar.bg
ул. Карнеги 11А
София 1000
тел.: 02/9699173
Резон ООД
 
От: bazar vs prodavalnik

Нека позная, имал си обява пусната от незнам си колко време. Решил си да я направиш ВИП. След като си си платил те са я проверили и са преценили, че не отговаря на условията и ти я спират без да те питат и без да ти върнат парите за вип-а.

П.С. Това ми се случи в ОЛХ-а. И след 3 автоматични/шаблонни отговора + още 5 мейла в обяснения на елементарни неща разбраха за какво им говоря (че на обявата нищо и няма) и ми пуснаха обявата, обаче без да ми удължат срока на ВИП-а с дните в който обявата не беше на сайта.
 
От: bazar vs prodavalnik

аз съм имал подобен проблем докато беше продавалник и ми удължиха срока на вип обявата, в това отношение бяха коректни към мен.

това че спорихме за един артикул няколко месеца и пак си направиха тяхното е друга работа...
 
От: bazar vs prodavalnik


Да не се забравя, че замина и онлайн платформата им за създаване на онлайн магазини – ShopCentrik BG също. Домейна доре е изтекъл и неподновен. Btw, намерих шмекералник/прецаквалник профила на Kamen Yankulov: kamen-red. А самите те определят сайта като „general classifieds“. Иначе ето стара алтернатива – Market DIR@BG.

Bazar-а тъкмо прослушах тяхна реклама по Нова 07:58ч.
Извинявам се, че повдигам тема от преди 8 години, но това пък колко да е ново:

https://dnes.dir.bg/na-fokus/dir-bg...svoite-chitateli-onlayn-magazin-market-dir-bg

Някой с някакви впечатления и вече да го е разджиткал?
 
Като плюс виждам най-сетне някой, който поне би могъл да се опита да се опълчи на Емаг. Не казвам, че ще стане, но Дир си е силен и разпознаваем бранд. За търговците условията вероятно ще са по-добри. За клиентите не знам, ама Емаг почти никога не е по-евтино от нищо друго, освен ако не те мързи или не знаеш къде да гледаш.

Всеки път като чуя Дир и си мисля какво ли щеше да бъде, ако не бяха направили оная простотия с превръщането на безплатния мейл в платен. Днес сигурно щеше целия БГ трафик да минава през тях.
 
 
Да, и аз се сещам за това с мейла, тъкмо се ентусиазирах, че имам мейл там и след няколко месеца, бум, платено. С това ги запомних тогава, защото аз новини от там не чета, не ги следя, но си им ползвах мейла. Ако бяха го измислили това с мейла, в момента 100% щяха да са на по-добро ниво от бг еквивалентите им АБВ и Майл.бг, и щяха да са едни гърди напред пред каквито и да е други играчи в каквито и да е ниши. Не знам как така не се намери някой от екипа им да обърне този трафик от мейлите в приходи.

Сигурно такива пощи не са много на печалба, ако нямаш зад гърба си сървърен ресурс и друг бизнес модел. Но все пак някакви такива като майл.бг успяха да удържат, можеха и дир.бг. АБВ не ги коментираме, за тях седяха Хост.бг. Те и до момента не са цъфнали и вързали.
 
Да, не я видях. Мерси за включването.

Там се местим да коментираме. :)
:)
 
Извинявам се, че повдигам тема от преди 8 години, но това пък колко да е ново:

https://dnes.dir.bg/na-fokus/dir-bg...svoite-chitateli-onlayn-magazin-market-dir-bg

Някой с някакви впечатления и вече да го е разджиткал?

Хайде признай си, че вдигна темата поради друга причина, защото такъв тип маркет-плейси нямат нищо общо със сайтовете за обяви, каквито са дерзание на тази неъпвана 8 години тема ;):p

Ма утре ще изчитам 12 страници :D


Иначе, дир-а вече имаха такъв маркетплейс, дори почти същият. Свърши зле.. Трябва да си доста смел да пробваш нещо подобно на предишният си провал :)
А още по-иначе, ако не си намерят читава стока (доставчици/участници) и съответно убаФки цени, то ще повторят предишният си провал много бързо. Остава да разгадаем защо опитват пак :oops: Може би, защото разчитат на огромният си трафик?!! YES :love: Само че, тук тънката линия на успеха/неуспеха се чертае от кадърни кадри, адекватна стратегия и отлични маркетолози, а не от трафик на готово :)
 
Хвана ме. В интерес на истината щях да пиша в другата, ако я бях намерил. И видях статията някъде във фейса, мина пред очите ми. Та се сетих, че скоро го обсъждахме, но никой нямаше инфо от кухнята.

@bgtupanfighter , викаш сега е ред да върнат и мейл услугата си? :)
 
Е там според мен ядоха много бой и едва ли ще се осмелят да пуснат отново такава услуга :)
Знам, че не сте фенове на абв (не че аз съм), ама тие ги утепаха отсекъде. Може да им е куца (за нашите стандарти) услугата, но 2/3 от българите я ползват и няма да я заменят никак лесно. абв е топ1 сайт в България и то със значителна разлика пред останалите и няма да се откажат от мейла си, както и от боя върху всеки, който опита да им отнеме короната ;)
 
Не знам как така не се намери някой от екипа им да обърне този трафик от мейлите в приходи.
Той се махна отдавна тоя човек. И мнението му е, че това е една от най-големите грешки, които са правили. Поне така ми е споделял преди години.
 
Той се махна отдавна тоя човек. И мнението му е, че това е една от най-големите грешки, които са правили. Поне така ми е споделял преди години.
То това не трябва да си работил там, за да го разбереш. Аз имах мейл там, не че ми беше топ мейла, но реално много го харесвах за някакви неща. И плес, с мокрия парцал, мен и така още няколко стотин хиляди души. :) И малко се оизтаковаха на бранда си. :)
 
Да, мейл услугата си беше топ. Ама всеки прави грешки, просто тяхната грешка беше доста ключова и, според мен, абсолютно безсмислена.
 
Да, мейл услугата си беше топ. Ама всеки прави грешки, просто тяхната грешка беше доста ключова и, според мен, абсолютно безсмислена.
Май е бил отчаян ход да разкешат, но това не е най-добрия начин.
 

Горе