Никъде в сайта не може да се прочете какви са лимите на споделените планове?!
Разбирам че откакто CloudLinux премахнаха CPU, NCPU лимитите стана малко кофти но все пак е хубаво да споменете за всеки план какви са максималните стойности за HZ, PMEM, IO, EP и NPROC.
Имате ли някакви зададени стойности за INODES ?
В общите условия пише единствено ако уеб сайта нарушава работата на сървъра ще бъде деактивиран но какви са допустимите стойности и т.н. е пълна мъгла!
Това не е гот!
На северно американските планове които са последните анонсирани официално планове миналата година си има отбелязани лимити на CPU и RAM
https://ca-us.coolicehost.com/cpanel-varnish-hosting.html
тази тема е за много много стари планове (може да се види какъв е скрииншота) в момента си оправяме сайта - вътрешната не е готова - не може да се поръчва нищо и още пише cPanel на нея (само хоума е оправен) и ще бъдат сложени отново cpu и рам и на тези планове ... пп ти при теста ngixn плъгина (който е същия като cpninx от същите девелопъри ) трябва да видял че ентри процесите са около 1 през цялото време хибриден мод дори и при доста трафик, а в pure mode 0 така че от този лимит няма нужда.. същото е при варниш плъгините само каквото мине през кеша е процес и това става много много рядко за повечето сайтове така че там също са 0-1 ...
Всичко друго което не е обявено са лимити със защитна цел и
просто пускаме повече на клиента без да се доплаща нищо, ако има легитимна причина
мога да напиша 250 000 инода за малките планове или 500 000, 1 000 000 за големите и ако някой дойде и каже трябват ми още 50 -100 -250 000 защото... както написах просто ще му ги пуснем, ако причината е легитимна (мързи ме да си изчистя кеш папката а имам 260 000 файла там не е легитимна причина

)
A каква е тайната една компания да може да бъде щедра към клиенти си с някои от допълнителни ресурси, които са на защитен лимит съм ви го писал много пъти и се казва -70% промоция
Ако една компания А не прави промоции ще има X печалба от 100 клиента на сървъра
Ако компаниия Б прави -70% за да постигне печалба X ще трява да натовари 300 клиента (които ще натоварят тройно основните и допълнителните ресурси ) а ако калкулираме и увеличения съпорт лоад заради повечето клиенти, може да се окаже че трява и да 400 -500 за да генерира X