Revolut карта става популярна сред българите

Имате ли Revolut карта ?

  • Да

    Votes: 14 53.8%
  • Не

    Votes: 12 46.2%

  • Общо гласове
    26
Странно не мога да гласувам

Частно - за early investors и contributors.
Как е участвал в това събитие твоя познат .. винаги съм си мислел че те са за хора / фондове които вкартват няколко чанти с $. А това е втори случай който чувам за човек участвал в раннен етап на инвестиране със сравнително нормална сума

--

Аз също имам карта но я поръчах за да мога да си следя разходите
Имам и една идея която е на теория, но все още не съм тествал
Да ползвам виртуална карта за субскрипшъни които по принцип плащам с КК. Така ще ги изключвам по лесно, защото сега получавам известие за някое такова плащане и ако не съм пред компа да спра неизползваните забравям до следващия месец. Оказва се например че плашам PS4 а съм сядал последно да цъкам около нова година
 
Странно не мога да гласувам


Как е участвал в това събитие твоя познат .. винаги съм си мислел че те са за хора / фондове които вкартват няколко чанти с $. А това е втори случай който чувам за човек участвал в раннен етап на инвестиране със сравнително нормална сума

--

Аз също имам карта но я поръчах за да мога да
Имам и една идея която е на теория, но все още не съм тествал
Да ползвам виртуална карта за субскрипшъни които по принцип плащам с КК.
Няма проблем да ползваш виртуалната за каквото искаш. Аз днес получих “оферта” за безплатно издаване на физическа карта , тъй като съм бил ползвал ХХХ лв с виртуалната, та ще ми я пратят безплатно но все още не виждам необходимост да имам такава.
 
До тук прочетох доста безплатни неща, а какво се плаща реално? Няма такса теглене, подръжка, никакви такси ли няма, годишна такса?
 
До тук прочетох доста безплатни неща, а какво се плаща реално? Няма такса теглене, подръжка, никакви такси ли няма, годишна такса?
Няма никакви такси. Реално печалбата им идва от subscription плановете им - имат премиум, метал абонаменти. Също така предлагат абонаменти от тип Revolut for Business или Revolut for Freelancers (което е доста изгодно за freelancers от гледната точка на приятел, който е такъв)

Нищо не се плаща за безплатния план. Ако превишиш лимитите, ще почнеш да плащаш процент такси. Ако я използваш за дребни суми в реалния свят е доста изгодна. Ако я използваш изцяло онлайн нямаш лимити.


До 450 лв на безплатния план можеш да теглиш от банкомати без такси и до 11,500 лева да правиш exchange на валути.
Ако изтеглиш 450лв на 30-ти не можеш да изтеглиш още едни 450 лв на 1-ви следващия месец. Когато стигнеш лимита се брои от деня до 30 дни следващия месец преди рестартиране на лимита.
 
Последно редактирано:
Мерси за информацията, а при примерно 500 лева ако изтегля, то ще имам % такса, но мога да изтегля, нали? Не е лимита 450 лева и повече да не може за 30-те дни?
 
Това приложение само през телефон ли работи, може ли през компютър?
 
Остават 7 дена до края на промоцията за 20 лева бонус за препоръчаният и препоръчващия. Също така за безплатната доставка, макар че мисля дори и без бонуса когато изпращаш покана пак си е безплатна доставката. ;)
Има хора, които са се регистрирали от тук, но не са завършили поръчката на физическата карта. Ако някой чете форума, може ли да потвърди че си е получил бонуса ?
 
Аз се регистрирах през твоят линк.
Заредих си сметката и поръчах пластика.
Преди малко направих и първата си покупка чрез Виртуалната карта. Бонус все още нямам, но се надявам такъв да се появи :D.
 
Аз се регистрирах през твоят линк.
Заредих си сметката и поръчах пластика.
Преди малко направих и първата си покупка чрез Виртуалната карта. Бонус все още нямам, но се надявам такъв да се появи .
Здравейте, проверете дали транзакцията има малко часовниче върху нея или като цъкнете върху нея какъв е статуса и ?
Един път в който транзакцията е "Completed" или "Потвърдена" зависи от езика на телефона ви, ще си получите бонуса.


Има и други хора, които са се регистрирали, но не са потвърдили профила си и ще изпуснат бонуса ако до 4 дни не го направят.
За да си получите бонуса, трябва да се идентифицирате и да направите поръчка на физическата карта. След първа покупка минават по 1-3 дена за да бъде удобрена транзакцията и да си получите бонуса.
 
Пише, че е на изчакване. Иначе аз съм потвърдил всичко и съм поръчал физическа карта. А за бонуса - транзакцията има ли значение с коя карта е направена, защото аз я направих с виртуалната?
 
Мисля, че няма значение. Ако искаш пусни си чат със съпорта и ги питай за да си 100% сигурен.
 
Все пак ще напиша условията за взимане на бонус отново, за да може всеки да е наясно:

Трябва да сте заредили поне 25 лева от дебитна или кредитна карта.
Трябва да сте поръчали ФИЗИЧЕСКА карта! Независимо дали смятате да я ползвате или не, тя е безплатна и без такса и поръчката й е условие на промоцията.
Трябва да сте се идентифицирали успешно! Много често идентификацията е неуспешна, заради снимки с лошо качество или отблясъци и нечитивен документ. Внимателно следете нотифицията и мейла си, докато получите потвърждение за успешна идентификация. Най-добре проверете мейла си и ако нямате потвърждение за успешна идентификация направете я отново.

Докато всички тези условия не са изпълнени, канещият потребител вижда поканения в състояние на изчакване (Pending). Ако няколко дни сле поканата това продължава да е така, свържете се с поддръжката. Имам няколко човека с Pending, може да трябва да се свържат със съпорта да питат дали всичко е наред с идентифицирането.

След изпълнението на нещата, правите онлайн поръчка (първо плащане) или изчаквате вашата физическа карта и след първа покупка, ще получите бонуса от 20 лв.
 
Остават 12 часа от промоцията. Има хора, които още не са си потвърдили картите и седят на Pending. Ще си изпуснат бонуса.
Трябва да видите дали сте се идентифицирали и дали сте си поръчали физическата карта. Първа покупка за да си получите бонуса. Както Красимир Петров е направил.

Скоро очакваме Revolut Trading, където ще можем да купуваме акции на 300 американски компании без комисионна.
 
Чрез Revolut има ли възможност за получаване на средства? Например виртуален пос за e-commerce.
 
Скоро очакваме Revolut Trading, където ще можем да купуваме акции на 300 американски компании без комисионна
За протокола: това нееееее точно така.
 

Горе