Revolut карта става популярна сред българите

Имате ли Revolut карта ?

  • Да

    Votes: 12 57.1%
  • Не

    Votes: 9 42.9%

  • Общо гласове
    21

webstil

Well-Known Member
Имах предвид, че пуска ФБ реклама и кара хората да кликат. Това е подвеждащо.
Не е просто да го изпрати на приятел, а пише какво получават (т.е. какво им дава Револют) и отдолу за регистрация слага своя линк.
Какво печели? 20 лв на всяка регистрация.
Ясно, разбрах афилейт отвсякъде. Пак този твоя мисли по-мащабно, а моя само зарибява собствените си познати за едни 20 лева.
 

routje

New Member
Двама човека, са ползвали моя реф и са в Pending status. Да знаят, че ако не си завършат идентификацията и първо плащане - няма да се класират за бонуса.
 

routje

New Member
Търговията с акции без комисионна, която предлага Revolut, вече е достъпна за всичките над 7 милиона потребители. От 19.09.2019 тази функционалност вече е достъпна и за потребителите, ползващи план Premium и безплатния план Standard. Добра новина е, че броят на акциите е увеличен от 300 на 450. Това дава на потребителите още по-голям избор от инвестиционни възможности.

Потребителите на безплатния план Standard ще могат да правят 3 сделки на месец без комисионна.

Всички сделки над тези лимити ще бъдат таксувани с £1 на сделка. За всички потребители
Revolut начислява 0,01% годишна такса за попечителство над ценни книжа въз основа на стойността на клиентското портфолио.

Основната идея на търговията с акции без комисионна е дългосрочното инвестиране в акции като алтернатива на спестяванията. Лесният достъп до пазара на акции ще насърчи повече потребители да започнат да инвестират и да изграждат състояние дори и с малки суми. Липсата на транзакционни разходи е голям предимство.
 

Dafa Web

Active Member

Горе