WidgetBucks - нов хит на пазара

аз ги направих 50$ ама май немогат да се вземат вижте !!!!!!!



606635_orig.jpg



???
 
Simply select "Check" as your preferred payment method and complete the Payee information on your "My Settings" page. As a reminder, we have a strictly enforced Privacy Policy.
Просто си попълваш информацията в профила и те ти пращат чека най-много 45 дни след 1-во число на месеца
btw ако си цъкам на рекламките дали ще направят проблем :roll:
 
на мен друго ми се вижда странно
"We have noticed that well-placed, contextual WidgetBucks ads can yield over very high eCPM, in many cases over $6 eCPM."

малко странно ми изглежда да се хвалят с $6 CPM, всъщност си е доста мизерно даже.
 
Welkin каза:
deathlich каза:
аз ги направих 50$ ама май немогат да се вземат вижте !!!!!!!

???


а ти защо реши, че не могат да се вземат?
Бате, а тъкмо ги аднах, мисля си че не са паржилки. :wink: Имат интерсни джава скрипчета, които са с нелоща конверсия според мен. Но времето ще покаже.

:wink:
 
Абе, те засичат надявам се кои са Ай Пи-тата и далио всичко е наред. Аз лично разчитам на реферал програмата. Надявам се там се се засили. Обаче големите афилиейт програми за да гарантират популярността си и това че ще се разраснат бързо в нета създават т.нар. секънт левел. Много добро маркетингово средсвто за развитие на онлайн бизнес, препоръчвам горещо на всички, които се занимават с дрошип или имат бизнес, който продава през интернет да се ореиентира към този вид бизнес система. :)
 
Код:
ама то не може ли
заради такива неща нищо чудно да ни сложат (българите) в някой списък за непоказване на рекламите на БГ айпита :)
 
Не. Просто ще ни сложат в blacklist-a и няма да можем да работим с тази програма както преди еможехме с много други(даже и все още има програми, с които неможем да работим)
 
ами не е добре за бизнеса такива некоректни изпълнения .Бъди коректен и направи 1 к долара , а не с некоректност да направиш 100 долара и после да си осереш патеките и да не видиш 1 стотинка .Бъди търпелив и настоятелен и сайта ще проработи за теб .Приятели и познати няма да ти докарат нужните средства от кликове .
 

Горе